Gość: alien000 IP: 83.1.46.* 09.09.09, 10:29 Jeżeli chodziło o przykucie uwagi to się udało. Dla mnie najlepszą, a na pewno jedną z najlepszych piosenek z FIFY jest Supermassive Black Hole zespołu Muse. Blur też lubię. A NHL ma dalej dobre soundtracki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: śnejk Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.chello.pl 09.09.09, 10:41 Need For Speed Underground 1 i 2 oraz Tony Hawk 2,3,4 mają najlepsze soundtracki wg mnie. I pragnę zauważyć, że minęło już dużo czasu od tamtych gier. NFS za świetne połączenie rocka (Fuel, StaticX), elektroniki i hiphopu. Tony Hawki za m.in. Motorhead, System of a Down czy Iron Maiden. Ehh, teraz już się takich soundtracków nie robi (chyba, że do gier muzycznych ) Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 10:54 Niesportowo, 9 lat temu: www.youtube.com/watch?v=t1oxIrAX39M& Najlepszy soundtrack w grach sportowych ever: Dave Mirra Freestyle BMX. PS "wtedy wszystko smakuje lepiej" - sex? PS2 Obrazek u góry przykułby moją uwagę gdybym miał 14 lat Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:00 @venmort dałeś czadu! www.youtube.com/watch?v=FnYwLZcxOtY&feature=related dreszcze 2.0 Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:05 i jeszcze: www.youtube.com/watch?v=_2CxfWl06h8 Odpowiedz Link Zgłoś
dr_dred Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:16 Maddeny NFL mają zajebistą ścieżkę dźwiękowa ,ale trzeba lubić cięższe granie i sporo darcia w piosenkach ;D Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:25 Uwielbiam kawałek Jamiroquai - ale on mi się zupełnie nie kojarzy z Fifą Z Fifa 09 najlepszym kawałkiem było "I'm Sorry" Madness Odpowiedz Link Zgłoś
azifafello Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:29 To jak niesportowo to może trzeba oddać cześć Valve i najlepszym credits w historii? www.youtube.com/watch?v=Y6ljFaKRTrI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.brochow.net 09.09.09, 11:30 od razu mi się skojarzył Need For speed 1 najlepsze muza w menu ever!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:33 sex Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:33 NHL 98 i gitarowe kawałki to było coś!!!! Rewelacja, często puszczałem sobie "creditsy" żeby posłuchać.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarth Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.09.09, 11:37 A w Carmageddon cała ścieżka to utwory Iron Maiden. To była jazda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
h3tman Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:43 pamietam ścieżkę w Crusader, była super tak samo w NFS 1 na PC . Teraz już takiej muzy sie nie robi, wszystko przekombinowane i nie wpada w ucho, a szkoda ze ni docenia sie muzykiw grach, zresztą ta w filmach też jest ostatnio słaba. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:52 o matko, jak mnie w Burnout paradise denerwowal ten kawalek w menu (Paradise city Gansow), myslalem ze ku...cy dostane. Zgadzam sie wiec ze dobra muza w menu to podstawa. Odpowiedz Link Zgłoś
majestictwelve Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:57 Najlepszy soundtrack z nfs to miała część trzecia - Hot Pursuit. Muzyka zrobiona przez kompozytorów podobna do tej przedstawionej powyżej piosenki z NFS1. Robili ją chyba ci sami ludzie. Zrobili też świetną muzykę do nfs4 i nfs:porsche. Potem zaczęła się era lanserskich hiphopowych piosenek w NFS (no może jeszcze tylko NFS:Hot Pursuit 2 miała fajną muzę z uwagi na np. Rush). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.2-0.pl 09.09.09, 13:09 Niech sobie KONAMI weźmie te słowa do serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.chello.pl 09.09.09, 13:33 patrzac na 1 fotke to smiem stwierdzic, ze to nie muzyka jest najwazniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el^^ Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 16:24 www.youtube.com/watch?v=3Mlgeq0hzUY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asaxyi Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.radom.pilicka.pl 09.09.09, 16:45 www.youtube.com/watch?v=qEiP4gDfLEk wstyd zapomnieć o najlepszym soundtrack'u ever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Taaa Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 17:13 popieram zezza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 17:46 @venmort: Mam 14 lat i ten obrazek przykuł moją uwagę. Potwierdzenie teorii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościu Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 17:47 A, zapomniałem wymienić mojego faworyta, a więc NFS 2. Tak mi się spodobał soundtrack, że mam na iPodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bahrain Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 18:40 Ze qrwa jak strona? W samej Polsce jest 20 lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
skaremon Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 20:17 Prawdą jest, że muzyka w menu jest ważna, ponieważ wpływa pozytywnie na pierwsze wrażenie gracza. Grałem w wiele gier EA ale żaden soundtrack z menu nie był powalający. Powalający jest utwór 'Ready Aurora' Toma Salty z gry HawX : www.youtube.com/watch?v=Q37-jIlWGD0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 12:39 MOBY - BODYROCK w FIFIE ! Odpowiedz Link Zgłoś