Dodaj do ulubionych

Muzyka w menu jest ważna

IP: 83.1.46.* 09.09.09, 10:29
Jeżeli chodziło o przykucie uwagi to się udało.smile

Dla mnie najlepszą, a na pewno jedną z najlepszych piosenek z FIFY jest Supermassive Black Hole zespołu Muse. Blur też lubię. A NHL ma dalej dobre soundtracki.smile
Obserwuj wątek
    • Gość: śnejk Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.chello.pl 09.09.09, 10:41
      Need For Speed Underground 1 i 2 oraz Tony Hawk 2,3,4 mają najlepsze soundtracki wg mnie. I pragnę zauważyć, że minęło już dużo czasu od tamtych gier.

NFS za świetne połączenie rocka (Fuel, StaticX), elektroniki i hiphopu.

Tony Hawki za m.in. Motorhead, System of a Down czy Iron Maiden.

Ehh, teraz już się takich soundtracków nie robi wink (chyba, że do gier muzycznych tongue_out )
    • venmort Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 10:54
      Niesportowo, 9 lat temu:
      www.youtube.com/watch?v=t1oxIrAX39M&

Najlepszy soundtrack w grach sportowych ever: Dave Mirra Freestyle BMX.

PS "wtedy wszystko smakuje lepiej" - sex?
      PS2 Obrazek u góry przykułby moją uwagę gdybym miał 14 lat wink
    • radek.zaleski Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:00
      @venmort

dałeś czadu!

www.youtube.com/watch?v=FnYwLZcxOtY&feature=related

dreszcze 2.0
    • radek.zaleski Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:05
      i jeszcze:
      www.youtube.com/watch?v=_2CxfWl06h8
    • dr_dred Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:16
      Maddeny NFL mają zajebistą ścieżkę dźwiękowa ,ale trzeba lubić cięższe granie i sporo darcia w piosenkach ;D
    • azifafello Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:25
      Uwielbiam kawałek Jamiroquai - ale on mi się zupełnie nie kojarzy z Fifą smile

Z Fifa 09 najlepszym kawałkiem było "I'm Sorry" Madness smile
    • azifafello Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:29
      To jak niesportowo to może trzeba oddać cześć Valve i najlepszym credits w historii? big_grin

www.youtube.com/watch?v=Y6ljFaKRTrI
    • Gość: Gość Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.brochow.net 09.09.09, 11:30
      od razu mi się skojarzył Need For speed 1 smile najlepsze muza w menu ever!!!
    • Gość: sex Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 11:33
      sex
    • bialygolabek Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:33
      NHL 98 i gitarowe kawałki to było coś!!!!
      Rewelacja, często puszczałem sobie "creditsy" żeby posłuchać....
    • Gość: Sarth Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.zone3.bethere.co.uk 09.09.09, 11:37
      A w Carmageddon cała ścieżka to utwory Iron Maiden. To była jazda!!!
    • h3tman Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:43
      pamietam ścieżkę w Crusader, była super tak samo w NFS 1 na PC . Teraz już takiej muzy sie nie robi, wszystko przekombinowane i nie wpada w ucho, a szkoda ze ni docenia sie muzykiw grach, zresztą ta w filmach też jest ostatnio słaba.
    • mathiuss Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:52
      o matko, jak mnie w Burnout paradise denerwowal ten kawalek w menu (Paradise city Gansow), myslalem ze ku...cy dostane. Zgadzam sie wiec ze dobra muza w menu to podstawa.
    • majestictwelve Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 11:57
      Najlepszy soundtrack z nfs to miała część trzecia - Hot Pursuit. Muzyka zrobiona przez kompozytorów podobna do tej przedstawionej powyżej piosenki z NFS1. Robili ją chyba ci sami ludzie. Zrobili też świetną muzykę do nfs4 i nfs:porsche. Potem zaczęła się era lanserskich hiphopowych piosenek w NFS (no może jeszcze tylko NFS:Hot Pursuit 2 miała fajną muzę z uwagi na np. Rush).
    • Gość: BUNCH Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.2-0.pl 09.09.09, 13:09
      Niech sobie KONAMI weźmie te słowa do serca.
    • Gość: zezz Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.chello.pl 09.09.09, 13:33
      patrzac na 1 fotke to smiem stwierdzic, ze to nie muzyka jest najwazniejsza smile
    • Gość: el^^ Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 16:24

www.youtube.com/watch?v=3Mlgeq0hzUY
      smile
    • Gość: asaxyi Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.radom.pilicka.pl 09.09.09, 16:45
      www.youtube.com/watch?v=qEiP4gDfLEk

wstyd zapomnieć o najlepszym soundtrack'u ever
    • Gość: Taaa Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 17:13
      popieram zezza smile
    • Gość: Gościu Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 17:46
      @venmort: Mam 14 lat i ten obrazek przykuł moją uwagę. Potwierdzenie teorii smile
    • Gość: Gościu Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.09, 17:47
      A, zapomniałem wymienić mojego faworyta, a więc NFS 2. Tak mi się spodobał soundtrack, że mam na iPodzie.
    • Gość: Bahrain Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.09, 18:40
      Ze qrwa jak strona? W samej Polsce jest 20 lepszych.
    • skaremon Re: Muzyka w menu jest ważna 09.09.09, 20:17
      Prawdą jest, że muzyka w menu jest ważna, ponieważ wpływa pozytywnie na pierwsze wrażenie gracza. Grałem w wiele gier EA ale żaden soundtrack z menu nie był powalający.

Powalający jest utwór 'Ready Aurora' Toma Salty z gry HawX :

www.youtube.com/watch?v=Q37-jIlWGD0
    • Gość: kkk Re: Muzyka w menu jest ważna IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 12:39
      MOBY - BODYROCK w FIFIE !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka