evilsmerf 10.09.09, 10:59 Nie sadzę aby był to jakiś wielki megahit Szykuje się raczej przeciętniaczek. A ja nie trawię średniaków. Sorry Vigil Games no bonus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kazyl Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 11:15 z dupy jest to że koleś przygniata zombi autem, po czym je podnosi a one stoją jak stały już nie można było przynajmniej zrobić jakieś animacji odrzucenia tych zombiaków? O mieczu wielkości samego bohatera który zadaje setki ciosów a na przeciwniku nie ma ma śladu (nawet małej reakcji po ciosie nie ma) nie będę pisał ;P Gra średnia - jeśli cena(ps3) będzie do 100zł to może kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
smugblon Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 11:27 zawiodłem się po tym co zobaczyłem na tych filmikach Odpowiedz Link Zgłoś
lutoslav Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 11:32 Oj kuleje im detekcja kolizji... Odpowiedz Link Zgłoś
roozx Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 11:38 Gra podoba mi się jakoś bardziej niż po pierwszych z niej materiałach, ale to o czym na swój specyficzny sposób pisał @kazyl... Detekcja kolizji panowie i panie... 2009 rok do ciężkiej cholery... 3 lata temu jeszcze by uszło. Ale dziś? Koleś skacze w góre i tnie potężnym splitem przez ekran - samochód powinien się przepołowić lub ulec innym fajnym zniszczeniom, ale nie - autorzy ewidentnie postanowili żeby był w całości, ok - tylko po co? Skoro bohater macha nim na lewo i prawo a przeciwnicy zamiast być rozmaślanymi, czy odrzucanymi na wszystkie strony - co drugi, co trzeci cios robią "uuh" i stoją sobie dalej. (A może system walki ma w sobie zaszyte rzuty kostkami a'la warhammer? a grający po prostu nie miał farta? ) Co do miecza to uważam że nie masz się o co czepiać @kazyl. Od czasów Final Fantasy 7 nas do tego przyzwyczajają - mieści się w kadrze, świeci się, błyszczy się, więc jest ok Niech poprawią te zonki a jeszcze zacznę wyczekiwać tej gry (bo ma potencjał) Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 11:42 Ja tego potencjału jakoś nie dostrzegam : / Odpowiedz Link Zgłoś
kazyl Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 12:17 @roozx mnie nie chodzi o wielkość, bo tu akurat masz rację że takiej wielkości broń powoli staje się standardem ale chodzi mi o to że jak na mega wypasiony miecz ( z fajnymi twarzami na ostrzu ;p ) po serii ciosów na przeciwniku ten nawet nie drgnie i mam w dupie że pasek życia mu ten miecz ukrócił ja chce widzieć jak ten typ kwiczy, krwawi, jęczy i ogólnie zachowuję się jak coś co dostało takim mieczurem. Czasy Diablo 2 się kończą i zwykły pasek stanu zdrowia mnie nie kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
mandella Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 12:31 Mialem ten tytul w orbicie zainteresowan, ale po tym co zobaczylem to tytul ten na chwile obecna baaaaaaaardzo mocno odstaje od standardow roku 2010 - bo wtedy ta gra wyjdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 13:37 Od teraz przezwisko Drevinho lub Drewientes przechodzi z naszego Grzegorza Rasiaka na bohatera Darksiders. Odpowiedz Link Zgłoś
wugie.ben Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 20:15 @kazyl True, true. Dokładnie o tym samym chciałem napisać. Biednie to wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Rozgrywka: Darksiders 10.09.09, 21:03 a ja na ten tytul czekam bardzo, chyba jako jedyny widze, ma klimatyczna fabule, swietnego glownego bohatera, wysmienity voice acting etc. i tak widze te wszystkie bledy o ktorych mowicie, detekcja kolizji wola o pomste do nomen omen nieba, ale mam nadzieje ze to poprawia do premiery jescze pare miechow. a jak nie, trudno i tak kupie chocby dla ww aspektow. kolejna swietna 'rola' marka 'luka' hamila Odpowiedz Link Zgłoś