Dodaj do ulubionych

Galeria: Heavy Rain

10.09.09, 17:44
Obejrzałem 2 pierwsze i odechciało mi się... musicie załatwić sobie porządną galerie bo ta sux tongue_out
Obserwuj wątek
    • tracer87 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 17:54
      Wygląda mocno przeciętnie, a najlepsze są gatki ,,to jest tylko możliwe na ps3'' smutne.
    • sormo Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 17:56
      tracer87: Jak zwykle niezawodny, naczelny xbot smile
    • dzierzba-pustynna Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:00
      @tracer87
      Nie lubię takich ludzi jak tracer87, są jak dzieci które wpadają do piaskownicy aby tylko innych obsypać piaskiem, zepsuć babki, nasikać do wiaderka, uderzyć kolegę, a na koniec zasłaniać się rodzicem.
    • tracer87 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:03
      dzierzba-pustynna
      To wyjdź z tej piaskownicy jak ktoś ci sika do wiaderka, proste ;d

No chyba te screeny nie wyglądają dobrze? wyglądają przeciętnie, takie są fakty.
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:04
      Ale co racja to racja, na zewnątrz wygląda to wszystko gorzej od wnętrz. Ale liczy się przecież wnętrze prawda ? big_grin Ale za to twarze postaci są bezkonkurencyjne, to jest zupełnie nowa jakość, HA !
    • bsokol75 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:06
      Jedna z czterech gier, dla ktorych kupilem PS3 slima. Mam nadzieje, ze bedzie rownie dobra jak Fahrenheit.
    • alirav Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:15
      Ogladam to zdjęcia, mama wchodzi do pokoju i pyta "Co to za film?" ;D
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:17
      @bsokol75 Tak z czystej ciekawości: jakie są te twoje trzy pozostałe gierki ? Strzelam że dwiema z nich są MGS4 oraz Uncharted, mam rację ? A trzecia to pewnie God of War 3 ? smile
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:19
      @alirav He he a to dobre big_grin Pytanie tylko czy prawdziwe suspicious
    • tytacz Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:22
      Jak dobrze, że kupiłem PS3. Przynajmniej mam możliwość zagrać w bardziej ambitne gry niż na konkurencyjnej platformie ;].
    • mi-go Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:27
      Kozak! to będzie świetna gra. Jestem tego pewien, a graficznie też będzie świetnie. pamiętajmy jak wielu ludzi twotrzyło mo-cap do tej produkcji. Na screenach choć są bardzo ładne tego nie widać. Tracer idź pobaw się swoim boxem. W to i tak nie zagrasz.
    • ps3rulla Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:33
      Noo @tracer87 to wyjątkowy paszkwil bym powiedział koles ma juz tak pojechane w tej pacynce ze masakra !! wszystko wszystki ale koleś co news na temat PS3 to odrazu pojechanka i nie wazne że gó... tam wie wazne że może sie popisac jaki to on chojrak jest uncertain człowieku idz z tymi żalami do mamusi a nie dupczysz fleki!!! Gra jest genialna lecz ty masz psyche zrytą aby to dostrzec.
    • martin1841 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:47
      Twarze wyglądają naprawde super! Jedno słowo "super".
      Myślicie że x360 dałby rade takiej grafice?
      Developer HR mówi że nie ale nawet nie próbowali, więc skąd mogą to wiedzieć.
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:48
      @ps3rulla Nie chwali się dnia przed zachodem słońca wink
    • tytacz Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:48
      Zostawcie tracera. Niech sobie pisze co chce. Co z tego, że pisze źle o KAŻDEJ rzeczy związanej z Sony? big_grin

Niech sobie pisze i czerpie z tego niewyobrażalną radość.
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:50
      Oj tak, twarze to prawdziwe mistrzostwo swiata. Tego Heavy Rain nie można odmówić.
    • bsokol75 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:08
      @evilsmerf
      1. Uncharted 1&2 (aktualnie staram sie skonczyc jedynke, co skutecznie utrudnia mi firmware 3.0 smile
      2. Buzz! (daje rade, na 360 jest tylko filmowy Scene It!)
      3. Singstar ( mam nadzieje, ze jest lepszy od Lipsa, ktorego mam na 360 i srednio jestem zadowolony )
      4. Heavy Rain - tutaj mam spore nadzieje i oczekiwania

Aaaa zapomnialem jeszcze o nowej grze od Team Ico czyli The Last Guardian - to bedzie miazga smile
      Jakos MGS, LBP czy Heavenly Sword to nie moja bajka, chociaz doceniam realizacje. Pewnie dlatego dopiero teraz kupilem PS3.

Reszte gier, ktora mnie interesuje wychodzi jako multiplatform i pewnie kupie je na 360 (wygodniejszy pad [dla mnie], antialiasing + v-sync obowiazkowy). Z pewniakow beda to: Modern Warfare 2, Lost Planet 2, Mafia 2. Moze jeszcze Splinter Cell: Conviction, Halo 3: ODST i BioShock 2.

God of War'a 3 pewnie tez zakupie, chociaz szczerze mowiac w tych wszystkich grach typu PoP, Batman, God of War, DMC mam coraz mniej przyjemnosci z grania gdy widze z gory jak moja postac wykonuje z automatu dziesiatego combosa, fruwajac nad glowami przeciwnikow, a ja mam srednia kontrole nad tym.
      Wole tradycyjne sterowanie z za plecow w stylu Uncharted (fajne ujecia kamery), GTA, Mafia czy blizej shooterowe Resident Evil, Dead Space lub Gearsy. Jakos lepiej sie wtedy utozsamiam z bohaterem wink

Na WII czekam na Super Mario Galaxy 2, jedynka byla genialna. New Super Mario Bros tez wyglada fajnie smile Generalnie WII istnieje dla mnie tylko dla dwoch tytulow: Mario i Zelda. Za Metroidem nie przepadam smile
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:14
      @bsokol75 Cztery gry he he ;D No i proszę masz nawet Wii, szczerze zazdroszczę ! Tak btw. na Muramasę, RS2 i NMH 2 nie czekasz ? Ja bym czekał i to bardzo smile
    • ps3rulla Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:15
      @evilsmerf moze i masz racje ,ale mi wiecej nie potrzeba giera jest zajebcza klimatem nowymi rozwiazaniami opowieścia jaka by nie była no i graficznie miodzio smile pzdr
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:16
      Aha jeszcze remake Silent Hill suspicious
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:18
      @ps3rulla Masz rację to zwyczajnie nie może się nie udać. Quantic Dream miałoby konkretnie przechlapane he he big_grin
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:20
      Wiesz, bomby w studiu i tym podobne sprawy hi hi.
    • sormo Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:23
      bsokol75: Z tym vsynciem to pojechałeś bo jest kilka gier które ma go tylko w wersji na PS3, np. RE5, 50 cent.
    • evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:23
      Albo dresy stojące przy wyjściu ze studia wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka