arczx360 10.09.09, 17:44 Obejrzałem 2 pierwsze i odechciało mi się... musicie załatwić sobie porządną galerie bo ta sux Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tracer87 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 17:54 Wygląda mocno przeciętnie, a najlepsze są gatki ,,to jest tylko możliwe na ps3'' smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 17:56 tracer87: Jak zwykle niezawodny, naczelny xbot Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:00 @tracer87 Nie lubię takich ludzi jak tracer87, są jak dzieci które wpadają do piaskownicy aby tylko innych obsypać piaskiem, zepsuć babki, nasikać do wiaderka, uderzyć kolegę, a na koniec zasłaniać się rodzicem. Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:03 dzierzba-pustynna To wyjdź z tej piaskownicy jak ktoś ci sika do wiaderka, proste ;d No chyba te screeny nie wyglądają dobrze? wyglądają przeciętnie, takie są fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:04 Ale co racja to racja, na zewnątrz wygląda to wszystko gorzej od wnętrz. Ale liczy się przecież wnętrze prawda ? Ale za to twarze postaci są bezkonkurencyjne, to jest zupełnie nowa jakość, HA ! Odpowiedz Link Zgłoś
bsokol75 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:06 Jedna z czterech gier, dla ktorych kupilem PS3 slima. Mam nadzieje, ze bedzie rownie dobra jak Fahrenheit. Odpowiedz Link Zgłoś
alirav Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:15 Ogladam to zdjęcia, mama wchodzi do pokoju i pyta "Co to za film?" ;D Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:17 @bsokol75 Tak z czystej ciekawości: jakie są te twoje trzy pozostałe gierki ? Strzelam że dwiema z nich są MGS4 oraz Uncharted, mam rację ? A trzecia to pewnie God of War 3 ? Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:19 @alirav He he a to dobre Pytanie tylko czy prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:22 Jak dobrze, że kupiłem PS3. Przynajmniej mam możliwość zagrać w bardziej ambitne gry niż na konkurencyjnej platformie ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:27 Kozak! to będzie świetna gra. Jestem tego pewien, a graficznie też będzie świetnie. pamiętajmy jak wielu ludzi twotrzyło mo-cap do tej produkcji. Na screenach choć są bardzo ładne tego nie widać. Tracer idź pobaw się swoim boxem. W to i tak nie zagrasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:33 Noo @tracer87 to wyjątkowy paszkwil bym powiedział koles ma juz tak pojechane w tej pacynce ze masakra !! wszystko wszystki ale koleś co news na temat PS3 to odrazu pojechanka i nie wazne że gó... tam wie wazne że może sie popisac jaki to on chojrak jest człowieku idz z tymi żalami do mamusi a nie dupczysz fleki!!! Gra jest genialna lecz ty masz psyche zrytą aby to dostrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
martin1841 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:47 Twarze wyglądają naprawde super! Jedno słowo "super". Myślicie że x360 dałby rade takiej grafice? Developer HR mówi że nie ale nawet nie próbowali, więc skąd mogą to wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:48 @ps3rulla Nie chwali się dnia przed zachodem słońca Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:48 Zostawcie tracera. Niech sobie pisze co chce. Co z tego, że pisze źle o KAŻDEJ rzeczy związanej z Sony? Niech sobie pisze i czerpie z tego niewyobrażalną radość. Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 18:50 Oj tak, twarze to prawdziwe mistrzostwo swiata. Tego Heavy Rain nie można odmówić. Odpowiedz Link Zgłoś
bsokol75 Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:08 @evilsmerf 1. Uncharted 1&2 (aktualnie staram sie skonczyc jedynke, co skutecznie utrudnia mi firmware 3.0 2. Buzz! (daje rade, na 360 jest tylko filmowy Scene It!) 3. Singstar ( mam nadzieje, ze jest lepszy od Lipsa, ktorego mam na 360 i srednio jestem zadowolony ) 4. Heavy Rain - tutaj mam spore nadzieje i oczekiwania Aaaa zapomnialem jeszcze o nowej grze od Team Ico czyli The Last Guardian - to bedzie miazga Jakos MGS, LBP czy Heavenly Sword to nie moja bajka, chociaz doceniam realizacje. Pewnie dlatego dopiero teraz kupilem PS3. Reszte gier, ktora mnie interesuje wychodzi jako multiplatform i pewnie kupie je na 360 (wygodniejszy pad [dla mnie], antialiasing + v-sync obowiazkowy). Z pewniakow beda to: Modern Warfare 2, Lost Planet 2, Mafia 2. Moze jeszcze Splinter Cell: Conviction, Halo 3: ODST i BioShock 2. God of War'a 3 pewnie tez zakupie, chociaz szczerze mowiac w tych wszystkich grach typu PoP, Batman, God of War, DMC mam coraz mniej przyjemnosci z grania gdy widze z gory jak moja postac wykonuje z automatu dziesiatego combosa, fruwajac nad glowami przeciwnikow, a ja mam srednia kontrole nad tym. Wole tradycyjne sterowanie z za plecow w stylu Uncharted (fajne ujecia kamery), GTA, Mafia czy blizej shooterowe Resident Evil, Dead Space lub Gearsy. Jakos lepiej sie wtedy utozsamiam z bohaterem Na WII czekam na Super Mario Galaxy 2, jedynka byla genialna. New Super Mario Bros tez wyglada fajnie Generalnie WII istnieje dla mnie tylko dla dwoch tytulow: Mario i Zelda. Za Metroidem nie przepadam Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:14 @bsokol75 Cztery gry he he ;D No i proszę masz nawet Wii, szczerze zazdroszczę ! Tak btw. na Muramasę, RS2 i NMH 2 nie czekasz ? Ja bym czekał i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ps3rulla Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:15 @evilsmerf moze i masz racje ,ale mi wiecej nie potrzeba giera jest zajebcza klimatem nowymi rozwiazaniami opowieścia jaka by nie była no i graficznie miodzio pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:16 Aha jeszcze remake Silent Hill Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:18 @ps3rulla Masz rację to zwyczajnie nie może się nie udać. Quantic Dream miałoby konkretnie przechlapane he he Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:20 Wiesz, bomby w studiu i tym podobne sprawy hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
sormo Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:23 bsokol75: Z tym vsynciem to pojechałeś bo jest kilka gier które ma go tylko w wersji na PS3, np. RE5, 50 cent. Odpowiedz Link Zgłoś
evilsmerf Re: Galeria: Heavy Rain 10.09.09, 19:23 Albo dresy stojące przy wyjściu ze studia Odpowiedz Link Zgłoś