Dodaj do ulubionych

Demo FIFA 10 już jest

• Gość: Snejk Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.chello.pl 11.09.09, 10:19
      Gazeta.pl (i jej sportowe strony) rozdaje w konkursach egzemplarze gry Fifa10, więc na pewno w zamian gamecorner i inne serwisy muszą ładnie prezentować tę grę - czego przykład widzimy wyżej
    • d_pawel Re: Demo FIFA 10 już jest 11.09.09, 10:24
      Snejk -> To screen z edycji konsolowej. Nie potrzeba snuć chorych teorii spiskowych, naprawdę.
    • d_pawel Re: Demo FIFA 10 już jest 11.09.09, 10:30
      Btw. naprawdę Gazeta.pl ma konkurs na Fifę 10? Ciekawe.
    • kazyl Re: Demo FIFA 10 już jest 11.09.09, 10:34
      d_pawel no ja gralem na wersji(demo) konsolowej(ps3) i daleko jej do graficznie do screena który widać u góry wink
    • Gość: cin Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.chello.pl 11.09.09, 10:34
      gralem w demo i powiem szczeze ze rewelacji nie ma.Mam wrazenie ze graficznie jest slabsza od 09 a te koly tez sa dziwne spójrzcie na kolory koszulek barcy (dom).A wyglad nog pilkarzy taki messi ma takie same grube nogi jak Carles puyol i reszta druzyny dziwne co.To są szczególy ale co tam i ta murawa w PESie bedzie lepsza.
    • Gość: Snejk Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.chello.pl 11.09.09, 10:36
      wiem, że to screen z edycji konsolowej. Z tym, że gra jest zupełnie inna. To tak, jakbyście napisali, że jest demo GTA 3, a wrzucili screena z GTA4.

To nie jest chora teoria spiskowa, bo takie praktyki są dość powszechne, nawet w prasie growej (cd action), czy stronach jak imperium gier. Jeżeli nie ma nacisku na to, żebyście w GC przychylniej patrzyli na Fifę to sorry. smile
    • Gość: Snejk Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.chello.pl 11.09.09, 10:38
      Paweł, na relacjach na żywo "z Czuba "pojawia się ostatnio często "mamy znowu do rozdania 3 wersje gry Fifa10"
    • Gość: Snejk Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.chello.pl 11.09.09, 10:41
      Sorry za komentarz, pod komentarzem, ale żeby nie być gołosłownym 20:28 - z relacji www.zczuba.pl/zczuba/1,90960,7020420,Slowenia___Polska_Z_czuba_i_na_zywo.html
    • d_pawel Re: Demo FIFA 10 już jest 11.09.09, 10:42
      kazyl -> Screeny promocyjne, wiesz.

Snejk -> Dzięki, nie miałem pojęcia smile.
    • Gość: elemrDrago Re: Demo FIFA 10 już jest IP: 62.61.44.* 11.09.09, 13:06
      Rafson- dokladnie, ja kiedys tez zagrywalem sie w Fife az odkryłem PES'a. Gralem w demko...i marze tylko o tym zeby zrobili gre z modelem gry z PES'a i licencjami, trybami i wygladem z Fify ( no moze bez tego wygladu samej gry). Jedynie musze powiedziec ze, tak do konca nie wiem czemu, ale podoba mi sie grafa z przerywnikow filmowych podczas meczow, wyglad graczy. Wydaja sie takie troche...satyryczne, cos ala Fifa street( jakby wieksze twarze,podobne ale ..no wlasnie, troszke karykaturyczne, duze klaty, mocno widoczne żyły na ciele, mocno zarysowane mięśnie)...ale to dobrze wyglada...tylko ten model gry...faktycznie czuc te 360o ...ale...to nie to dalej dwie odrebne gry- fifa na PC i konsole..a szkoda
    • Gość: hektor Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.net137.okay.pl 11.09.09, 13:34
      Ile razy można wydawać kolejną częśc tej samej gry?
      <lol>!
    • villerius Re: Demo FIFA 10 już jest 11.09.09, 13:36
      Zagrałem w demko Fify 10 na PC i na XBoxie .. powiem tak : dramat na PC !! a na XBoxie troche lepiej(tyle) .. i to wszystko ... pfff
      PES 2010 pozamiata konkurencje.
    • Gość: redaktor mariusz Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.chello.pl 11.09.09, 13:59
      Zawsze byłem fanem pesa ale w tym roku chcialem kupic fife,zagralem zobaczylem i powiedzialem nie!!Czekam na demko pesa.A co do fify prawie sie nic nie zmnienilo,graficznie tak ale czy w dobrym kierunku??Animacje te same co rok temu!!.Rozgrywka znacznie szybsza nie wiem czy dobra ale wiem ze bardzo szybka moze i zbyt szybka nie wiem jak komu pasuje.Co do szczegolow a dokladniej murawa,co o niej sadzicie??Mogło być lepiej.CZekamy na pesa ciekawe co pokaze w tym roku, na pewno fifie mowie do widzenia a pesowi witaj królu!!
    • Gość: misiek Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 14:27
      Cholera! Znów dałem się wrobić i ściągnąłem demo Fify ;/ Wybacz mi Panie za ten błąd...
      Co za dziadostwo brrrr...
    • Gość: BUNCH Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.2-0.pl 11.09.09, 16:52
      "Cholera! Znów dałem się wrobić i ściągnąłem demo Fify ;/ Wybacz mi Panie za ten błąd...
      Co za dziadostwo brrrr..."
      ^ - dokładnie!
      Od edycji z 2004r, mamy co roku tę samą grę na PC tylko z innymi składami smile
    • Gość: gosc Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 17:05
      Ja się jeszcze nie wypowiadam, bo dopiero instaluje, mam tylko nadzieje że nie będzie tak jak w zeszłym roku że po demku nie tknąłem tej gry.

Z ciekawości zapytam, czy w Fifie jest jeszcze Polska Liga? Kiedyś była...
    • Gość: gosc Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:07
      No dobra, zagrałem dwa mecze... w jednym nawet ręka była smile

Grafika niestety porażka, PES 09 lepiej wygląda... gamplay, nie wiem muszę dłużej pograć, troszkę wciąga...
    • Gość: kajot Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.dyn.optonline.net 11.09.09, 18:08
      pes 10 w tym roku, bedzie pod kazdym wzgledem bardzo blisko jak nie przed, fifka 10 na konsole.

przynajmniej wedlug tej redakcji winningelevenblog.com/blog/good-times-ahead/
    • Gość: Jakub Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.chello.pl 11.09.09, 22:01
      Wersja na PC to chyba dowcip prima aprilosowy przedwczesny. Wszystko jest OK do czasu opuszczenia menu smile
      Grafika jest gorsza niż w FIFA Managerze 09, a tam jest z FIFA 06 chyba silnik ;>
    • Gość: adams1017 Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 22:51
      pobrałem demko ... zagrałem ... i... nic, DNO, porażka!!!
      Demo fify 10 na PC jest niemal idealne jak z fify 09. jedyna różnica jest taka że w fifie 10 dodali "system przepychania sie" czy cos w tym rodzaju ( większy czyli lepszy xD ) ale wyszło jak zawsze czyli ... DO DUPY. Straciłem zaufanie do Fify i przyzekam że nigdy w tą grę już nie zagram. Amen.
    • Gość: LOL Re: Demo FIFA 10 już jest IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.09.09, 00:25
      Dno na maksa,ach ta grafika i ta grywalność,pobierając demo myslałem że coś pogram lecz nawet nieskończyłem 1 połowy i wyłączyłem-tyle odemnie.PES 06 Rozpie..... tą fifke na kolana tongue_out czekam na pes 10.fifa DNO pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka