Dodaj do ulubionych

Dragon Age: Początek - nowa postać

11.09.09, 10:57
Imię ładne i na tym kończą się widoczne zalety tej pani. Poza tym nie przepadam za kobietami upaćkanymi krwią.
A "grono poszukiwaczy przygód" wcale nie brzmi infantylnie, raczej jak tytuł filmu ze zhackowanej strony CD Projektu smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Morfidon Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 10:59
      To producenci Dragon Age mówili, że gra nie musi mieć krwi i nie musi być brutalna, aby uzyskać sukces, czy mi się przesłyszało? lol
    • Gość: Xerxes Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: 193.200.46.* 11.09.09, 11:18
      @Morfidon

Nie musi.. ale może big_grin
    • Gość: asd Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 12:24
      te npce upackane krwia + seks na sile = zenada. to niby ma byc duchowy nastepca bg? odkad puscili trailer z kawalkiem mansona mam przeczucie ze nic z tego nie bedzie
    • Gość: gniotyzm Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.tvkstella.pl 11.09.09, 12:57
      Bioware sie zatacza i stacza. DAsurprised, ME2 - gniotyzm pospolity.
    • k0d Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 11.09.09, 13:19
      Kupię tą grę - jak będzie w ExtraKlasyce czy czymś podobnym za maksimum 30 zł. Wciskanie tego samego przez lata nie jest warte ani grosza więcej.
    • mathiuss Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 11.09.09, 14:58
      Im wiecej trailerow tym poziom zenady wzrasta. Niech juz wypuszcza ta gre, chce poczytac recenzje zeby zobaczyc czy w ogole warto w to zagrac. Filmiki tylko zniechecaja. Nie kazdy jest malolatem, dla ktorych widok cycka i krew to jest to.
    • ciastoludek Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 11.09.09, 15:38
      O ile na ME2 czekam i widzę, że jest na co czekać to Dragon Age już nie wzbudza tak pozytywnych emocji.
      Hektolitry krwi, "mroczne" fantasy i ta muzyka...
      Może się mylę i nie będzie tak źle.
    • Gość: ElCidX Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:56
      Ta gra jest jakaś za jasna, nie wydaje wam się?
      Grafika powinna być bardziej mroczna.
    • berserkerpl Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 11.09.09, 16:29
      Zaczynam mieć wątpliwości o co chodzi w tej grze. Sądząc po trailerach to o sieczenie na prawo i lewo, w przerwach zaliczając kolejne panienki.
    • Gość: gosć Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 16:34
      Skoro wam pajace sie nie podoba,to nie znaczy że nie będzie arcydziełem.Obejrzyjcie sobie stare trailery Baldur czy Tormenta ,tam też było "sieczenie na prawo i lewo" ,i co z tego wszyło ?Kazdy chyba wie.Dla mnie gra RPG roku i faworyt do gry roku.
      • mathiuss Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 11.09.09, 16:52
        Pajac to se mozesz do kumpli mowic, jesli ci zreszta na to pozwola, lamusie.
    • Gość: kao chen Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.zone6.bethere.co.uk 11.09.09, 17:04
      mi też się wydaję, że grafika za bardzo cukierkowa
    • ciastoludek Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 11.09.09, 18:14
      Mam nadzieję, że w grze wprowadzą możliwość wyłączenia tego nadmiaru krwi...
      Nie, że jestem jakiś wrażliwy na to czy coś tylko nie lubię gdy postać straci 40 litrów krwi i ciągle stoi na nogach, albo gdy postać z którą rozmawiam wygląda jakby miała jakąś wysypkę.
    • Gość: Drugi Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 18:16
      Gra zapowiada się bardzo ciekawie. Szkoda że premiera dopiero w październiku.
    • Gość: TJ Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.acn.waw.pl 11.09.09, 20:56
      @berserkerpl

czyli.... jak Wiedzmin?
    • dr_dred Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 11.09.09, 23:39
      OMG gra jeszcze nie wyszła a frustracja przebija się z prawie każdego komentarza, jeżeli wam się nie podoba to chociaż nie oceniajcie samej gry,ale dziwi mnie jedno skoro wam się nie podoba to po co oglądacie te trailery itp ???????
      Ja tam olewam te trailery i filmiki,dopiero po opiniach w internecie stwierdzę czy warto kupić tą grę.
      Zawiązała się wielka grupa antyfanów tej gry i psioczy i psioczy,a wasze komentarze wcale nie prezentują wyższego poziomy niż te filmiki tongue_out
      .
      P.S
      A i tak założę się że cześć narzekaczy może i większość i tak włączy tą grę i to będzie najbardziej żałosne uncertain
    • jaceloth Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 12.09.09, 00:11
      dla mnie solą rpg są dialogi. pierwsze głosy wskazują na to, że w DA będą niestety do bólu konwencjonalne i schematyczne. coś jak mass effect, gdzie postacie klepią kwestie a nie rozmawiają ze sobą. to od czasów neverwinter nights problem bioware - brak zdolnych "tekściarzy". nie można było przejąc ludzi po upadającej troice? aż się prosiło, bo poziom dialogów vampire: bloodlines jest dla bioware niedostępny.
    • Gość: vlk Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.09, 02:44
      Po obejrzeniu trailera nasuwa się tylko jedno słowo: wiocha.
    • Gość: gostek Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.chello.pl 12.09.09, 09:10
      KREEEEEEEW AAA MASAKRA!!!! KREEWWW big_grin big_grin big_grin I zajebista muzyka na trailerach, dialogi itp. Jeśli w grze tak będzie to będzie zajebiście big_grin, a jak nie to już na zawsze przestaję wierzyć w to, że ludzie robią grę dla ludzie, a nie dla pieniędzy. :<
    • ciastoludek Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 12.09.09, 14:23
      @up
      Wymieniłeś chyba właśnie te rzeczy, które w tej grze mnie najbardziej niepokoją tongue_out
    • errabundi Re: Dragon Age: Początek - nowa postać 12.09.09, 14:26
      Szkielet krwawi? Chyba wtopili...
    • Gość: gostek Re: Dragon Age: Początek - nowa postać IP: *.chello.pl 12.09.09, 18:16
      @ciastoludek
      No wiesz. Jeśli gra ma być ot jakąś krwawą siekanką to też mi się nie będzie podobała. Ale z drugiej strony chcę brutalnego, brudnego świata, ciężkich tematów, a nie bajki dla dzieci smile.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka