zycie_is_simple 13.09.09, 10:30 Sławku ! Wreszcie wróciłeś Jak urlop? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Eloshav Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 10:44 taaa... jeszce niechz robia gre na podstawie klanu moze ;x Odpowiedz Link Zgłoś
marloon-1987 Re: Czysta Krew - będzie gra 13.09.09, 10:52 Witamy po długiej nieobecności Odpowiedz Link Zgłoś
ratheal Re: Czysta Krew - będzie gra 13.09.09, 11:04 Może wreszcie dostanę odpowiedź na maile Odpowiedz Link Zgłoś
flawless.obi Re: Czysta Krew - będzie gra 13.09.09, 12:08 aż nie wierzę, że nie ma jeszcze osobnego newsa z kategorii "na szybko", że Sławek już wrócił z urlopu. Ja to skomentuję tak. Ja się tam nie nudziłem bez Sławka, a Radek i Paweł dobrze wykonywali swoją pracę pod nieobecność Serafina. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.icpnet.pl 13.09.09, 12:27 "swietnego serialu" no to sie usmialem DD Wystarczy spojrzec na to zdjecie, kly na dwojkach niszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ammiki Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.net.igaz.net 13.09.09, 12:57 "Gość: ER "swietnego serialu" no to sie usmialem DD Wystarczy spojrzec na to zdjecie, kly na dwojkach niszcza" A skąd wiesz, że to zdjęci pochodzi z serialu. gupku . A nawet jeśli to co przeszkadzają kły na dwójkach ?! Chyba tylko dziecią które czepiają się szczegółów któe może nie są szczegółami tylko celowym zagraniem. Może to inna rasa wampirów. Słyszałeś aby normalny wampir wsześniej żył wśród ludzi ?! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czysta Krew - będzie gra 13.09.09, 14:08 Serial cienki jak ogon nicienia, główna bohaterka z cierpi na zaawansowany debilizm, wampirki w stylu Ernesta (pl.wikipedia.org/wiki/Wampir_Ernest)... Doprawdy sądzę, że trudno, aby gra była dużo gorsza od pierwowzoru. A może będzie właśnie lepsza? W końcu istnieje taka granica kiczu i nędzy, po której przekroczeniu dzieło gorsze być nie może i musi być siłą rzeczy lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alkabel Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.icpnet.pl 13.09.09, 14:13 Ta serial jest cienki , dlatego ma tak duza ogladalnosc HEHEEHEH przestan zartowac durny pieseczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqn Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.legnica.vectranet.pl 13.09.09, 14:30 @alkabel, M jak Miłośc też jest wybitnym serialem bo ma świetną oglądalnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Czysta Krew - będzie gra 13.09.09, 14:31 Serial cienki jak ogon nicienia ------ mnie się podoba nie wiem ile odcinków widziałaś, ale wampiry tam raczej przypominają te z World of Darkness. Zresztą to nie jest serial o wampirach wcale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 15:26 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ER Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.icpnet.pl 13.09.09, 16:07 @Ammiki odejdz od tych gier dziecko bo wypralo ci mozg. Zdjecie skomentowalem pewnie dlatego, ze to oklada serialu. Obejrzalem kilka odcinkow takze wiem cos na ten temat w przeciwienstwie do ciebie. To nic innego jak Tłajlajt w wersji serialowej. Mnostwo zalosnych i naciaganych watkow milosnych rodem z meksykanskiego tasiemca. Do tego dochodza szczeniackie zachowania dlugowiecznych istot itd. Takze zamknij morde chlopcze jak nie masz pojecia o temacie. btw. Twajlajt tez ma duza ogladalnosc, ba nawet zapowiedziano kolejnych kilka czesci ! buahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszczuch Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.xdsl.centertel.pl 13.09.09, 16:10 Fajny serial tylko ta dziewczyna co czyta myśli mogła by być trochę bardziej inteligentna, bo wszyscy jeżdżą bo jej bracie a ona sama też za mądra to nie jest... xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quii Re: Czysta Krew - będzie gra IP: 217.153.39.* 13.09.09, 18:31 serial jak na serial jest całkiem niezły, kawałek razem z video z czołówki miażdży a gry jakoś w tym klimacie nie widzę ER - twórcy true blood w przeciwieństwie do ciebie wiedzą co to jest humor pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quii Re: Czysta Krew - będzie gra IP: 217.153.39.* 13.09.09, 18:31 serial jak na serial jest całkiem niezły, kawałek razem z video z czołówki miażdży a gry jakoś w tym klimacie nie widzę ER - twórcy true blood w przeciwieństwie do ciebie wiedzą co to jest humor pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Czysta Krew - będzie gra 13.09.09, 20:16 Oglądałam cztery pierwsze odcinki i podziękowałam za resztę. Anna Paquin z permanentnym niedowładem mózgu i tym swoim zezem może sprawdzała się w rolach dziecięcych, ale osoby dorosłej to ona grać nie powinna... Pozostałe postacie albo nudne, albo irytujące do zgrzytu zębami (np. ta leniwa, rozwydrzona, należy-mi-się-bo-jestem-czarna rasistka Tara). Ogółem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eRCeA Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.09, 20:41 1 sezon na początku rzeczywiście może budzić raczej negatywny odbiór... ale później się rozwija. Sezon 2 wymiata po całości (dziś w nocy finał sezonu). Jaki będzie sezon 3 (wakacje 2010)? Mniam mniam mniam! Sławek - czy wampiry z TB są jak te z WoD? Hm. Jeśli wziąć pod uwagę kwestię wampirzej polityki - to tak. Jeśli wziąć pod uwagę inne kwestie - nie, chyba nie. Chciałoby Ci się rozwinąć tę myśl? Jak napisałem na swoim blogu "Klimat Luizjany (okolic Nowego Orleanu), dusznych lasów i bagien, małego miasteczka, gdzie wszyscy się znają, a praktycznie każdy ma swoje tajemnice, gdzie pośród ludzi jawnie żyją wampiry walczące o swoje prawa społeczne i polityczne, tajemne moce starych bogów, nowe kościoły i krew, seks, krew, seks i na dokładkę polityka wśród samych wampirów ? czy to mało by stworzyć niezwykły świat gry, który stanie się tłem jakiejś dobrej historii, która pozwoli nam osobiście zatopić się w tę niezwykłą, narkotyczną wręcz, mieszankę? Jestem pewien, że nie można tu nic zarzucić światu jako takiemu ? raczej trudnością może być wykreowanie jakiejś dobrej historii. Ale? jak pokazał CD Project Red w swoim ?Wiedźminie? ? można zrobić coś niezwykłego z każdym światem (choćby nie wiadomo jak wyeksploatowanym)." Odpowiedz Link Zgłoś
ercea_rca Re: Czysta Krew - będzie gra 13.09.09, 20:46 Dobra, to założyłem sobie konto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quii Re: Czysta Krew - będzie gra IP: 217.153.39.* 13.09.09, 20:47 nessie-jp - humoru akurat w tym serialu nie brak, postać Erika czy brat Sooki bawią dość mocno chyba nie tylko mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.icpnet.pl 13.09.09, 22:02 no braciak faktycznie jest smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baton Re: Czysta Krew - będzie gra IP: *.leed.cable.ntl.com 14.09.09, 02:25 na podstawie swietnego serialu o przyglupawej slyszacej mysli kelnerce, ktora zakochuje sie w tajemniczym wampirze o ktorym wszyscy wiedza ze jest wampirem z ktorego chca wydrenowac krew zli ludzie, pracujac ze swoja kolezanka typowa pyskata murzynka, typowym do bulu stereotypem geja i niespełniona miloscia gdzies na redneckim zadupiu gdzie jej brat morduje kobiete uprawiajac z nia seks od tylu ogladajac nagranie wideo w ktorym ow kobieta rznie sie z wampirem. super serial slawku Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 10:10 Sławek - czy wampiry z TB są jak te z WoD? Hm. Jeśli wziąć pod uwagę kwestię wampirzej polityki - to tak. ---- no dokładnie o politykę mi chodziło, o terytorializm, zależność feudalną i tak dalej - no i chłopaki i dziewczyny co chwilę walą Presence, Dominate i Celerity po oczach Odpowiedz Link Zgłoś
devilishness Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 11:13 A ja tam się ciszę na myśl o takiej gierce. Dialogi są niezłe, fabuła (zwłaszcza pomysł na coming out wampirów) też niczego sobie. Myślę, że wyszedłby z tego całkiem przyzwoity, mroczny erpeg. Odpowiedz Link Zgłoś
ercea_rca Re: Czysta Krew - będzie gra 14.09.09, 11:48 no dokładnie o politykę mi chodziło, o terytorializm, zależność feudalną i tak dalej - no i chłopaki i dziewczyny co chwilę walą Presence, Dominate i Celerity po oczach ---- Szczególnie wyraźnie i w sumie trzeba powiedzieć to głośno - dobrze! - wygląda Presence i Celerity Tylko jak np. porównam Erica prowadzącego Fangtasię z Lillie prowadzącą Haven (Kindred: The Embraced - nie wiem czy widziałeś) to jakoś nie rzuca mi się w oczy "torreadoryzm" Erica Ale pobawmy się ;> Eric - Ventrue/Brujah Królowa (sez 2) - Toreador (za tę jej lokację ) Bill - tu mam problem... Brujah chyba Godric (sez 2) - Toreador i to z wysokim humanity ta z TV rzeczniczka - Ventrue Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś