kauczuchowski 24.09.09, 08:29 blog.us.playstation.com/2009/09/the-last-guardian-interview-and-new-video/ Podmień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregmcrazy Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 08:44 Podoba mi się. Szykuj się, PS3 Slim Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 08:45 bardzo bym chciał żeby SCEP zrobił pełną polską wersję tego jak patrzę na materiały to widzę, jak w to gram a dzieciaki oglądają jak film Odpowiedz Link Zgłoś
muglorz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:33 simon_x - Chcesz zabić ducha i magię tej serii? Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:36 muglorz: Dokładnie, w końcu chyba w obu poprzednich grach nie było chociażby dubbingu angielskiego, tylko napisy (tak pamiętam, mogłem się pomylić). Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:42 Co zmienią polskie napisy? Nagle gra stanie się inna? Coś mi się zdaje, że bredzicie . Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:47 simon pisał o PEŁNEJ polskiej wersji, czyli pewnie z dubbingiem na poziomie bajek Disneya Nie, ja tam do napisów nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:54 miód! ps. żadnych spolszczeń, no chyba, że opcjonalne Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:55 ja pisałem o OPCJI pełnej polskiej wersji - tak - chcę taką, bo nie każdy zna angielski, zwłaszcza jak ma 6 lat mieszkam w końcu w Polsce, tak? książki czytam po polsku, filmy oglądam po polsku, gry też chcę mieć po polsku najlepiej w każdej możliwej opcji napisów i głosów opcja pełnej poslkiej wersji dla każdej gry z rozbudowaną fabułą wg mnie powinna być standardem jakby tylko zaczęto robić te lokalizacje coraz częściej, to jestem pewien, że ich poziom będzie stale rósł z materiałów o grze wydaje mi się, że nie jest to tytuł od 18lat - chciałbym żeby moje dzieciaki też mogły poznać tą grę - wygląda bajecznie, na pewno były by zachwycone, nie wiem, może się mylę, nie grałem w ICO czy SoC Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:02 ICO i SotC zupełnie nie nadają się dla 6latka imo, miały za ciężki klimat, poza tym Ico jest 7+ PEGI, SotC 12+, a dzieciak znudziłby się nią po prostu Odpowiedz Link Zgłoś
fuudimitzu Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:02 simon_x: Tak jak pisałem, nawet angielska wersja ICO (i SOTC jak się nie mylę też) nie posiadała dubbingu, wszystko było w oryginalnym japońsko-wymyślonym języku z napisami. Podejrzewam że podobnie będzie w TLG, więc o pełnej polskiej wersji raczej niema mowy. Aha, nie można też traktować tej gry jak coś w stylu Epoko Lodowcowej Dzieci oczywiście mogą czerpać przyjemność z gry, jednak jej pełne doświadczenie wymaga już ukształtowanego/ej mózgu/umysłu/świadomości Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:24 simon_x tak jak piszą wyżej. Do zrozumienia magii tych gier trzeba dojrzeć. Nawet teraz dorośli ludzie potrafią napisać, że te gry to tamagochi . Pociechom proponowałbym nowego Ratcheta . Odpowiedz Link Zgłoś
man-eater Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:24 Popieram Simon X, ma chłopak rację, lokalizacje to coś superowego. Zgadzam siętakże że TLG ma szansę byc grą która zaintersuje młodszego gracza, przynajmniej wizualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
simon_x Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:54 "Pociechom proponowałbym nowego Ratcheta " tak - super, bardzo chętnie będzie po polsku? bo poprzednie dwa nie - ja się świetnie bawiłem, dzieci nic nie rozumiały to jest imho duży problem i kompletny bezsens lokalizuje się Killzone2 i Infamous, a Ratchety, Cars, Ice Age itd. itp. nie i co ja mam dzieciom puścić? grę na PCta, którego nie mam... niestety nie pojmuję tego Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 11:04 Ja tam nie oglądam, nie czytam już nawet komentsów. Po co sobie psuć niespodzianki podczas grania? Po co wiedzieć zawczasu jak wszystko będzie wyglądało...? Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 12:17 simon_x szał na lokalizacje rozpoczął się razem z Killzone 2 (mający premierę długo po grach z Insomniac). Jestem pewny, że nowy Ratchet będzie już całkowicie zlokalizowany. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Trailer: The Last Guardian 25.09.09, 01:19 Piękne. Wystarczą mi 3-4 takie perełki w roku i nic więcej. Big Up 4 Sony! Odpowiedz Link Zgłoś