Dodaj do ulubionych

Trailer: The Last Guardian

24.09.09, 08:29
blog.us.playstation.com/2009/09/the-last-guardian-interview-and-new-video/ Podmień.
Obserwuj wątek
    • gregmcrazy Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 08:44
      Podoba mi się. Szykuj się, PS3 Slim wink
    • simon_x Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 08:45
      bardzo bym chciał żeby SCEP zrobił pełną polską wersję tego
      jak patrzę na materiały to widzę, jak w to gram a dzieciaki oglądają jak film smile
    • muglorz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:33
      simon_x - Chcesz zabić ducha i magię tej serii?
    • fuudimitzu Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:36
      muglorz: Dokładnie, w końcu chyba w obu poprzednich grach nie było chociażby dubbingu angielskiego, tylko napisy (tak pamiętam, mogłem się pomylić).
    • tytacz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:42
      Co zmienią polskie napisy? Nagle gra stanie się inna? Coś mi się zdaje, że bredzicie tongue_out.
    • fuudimitzu Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:47
      simon pisał o PEŁNEJ polskiej wersji, czyli pewnie z dubbingiem na poziomie bajek Disneya wink Nie, ja tam do napisów nic nie mam.
    • gurafikku Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:54
      miód! smile
      ps. żadnych spolszczeń, no chyba, że opcjonalne
    • simon_x Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 09:55
      ja pisałem o OPCJI pełnej polskiej wersji - tak - chcę taką, bo nie każdy zna angielski, zwłaszcza jak ma 6 lat
      mieszkam w końcu w Polsce, tak?
      książki czytam po polsku, filmy oglądam po polsku, gry też chcę mieć po polsku
      najlepiej w każdej możliwej opcji napisów i głosów

opcja pełnej poslkiej wersji dla każdej gry z rozbudowaną fabułą wg mnie powinna być standardem
      jakby tylko zaczęto robić te lokalizacje coraz częściej, to jestem pewien, że ich poziom będzie stale rósł

z materiałów o grze wydaje mi się, że nie jest to tytuł od 18lat - chciałbym żeby moje dzieciaki też mogły poznać tą grę - wygląda bajecznie, na pewno były by zachwycone,
      nie wiem, może się mylę, nie grałem w ICO czy SoC
    • gurafikku Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:02
      ICO i SotC zupełnie nie nadają się dla 6latka imo, miały za ciężki klimat, poza tym Ico jest 7+ PEGI, SotC 12+, a dzieciak znudziłby się nią po prostu
    • fuudimitzu Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:02
      simon_x: Tak jak pisałem, nawet angielska wersja ICO (i SOTC jak się nie mylę też) nie posiadała dubbingu, wszystko było w oryginalnym japońsko-wymyślonym języku z napisami. Podejrzewam że podobnie będzie w TLG, więc o pełnej polskiej wersji raczej niema mowy.

Aha, nie można też traktować tej gry jak coś w stylu Epoko Lodowcowej smile Dzieci oczywiście mogą czerpać przyjemność z gry, jednak jej pełne doświadczenie wymaga już ukształtowanego/ej mózgu/umysłu/świadomości smile
    • tytacz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:24
      simon_x tak jak piszą wyżej. Do zrozumienia magii tych gier trzeba dojrzeć. Nawet teraz dorośli ludzie potrafią napisać, że te gry to tamagochi wink.

Pociechom proponowałbym nowego Ratcheta smile.
    • man-eater Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:24
      Popieram Simon X, ma chłopak rację, lokalizacje to coś superowego. Zgadzam siętakże że TLG ma szansę byc grą która zaintersuje młodszego gracza, przynajmniej wizualnie.
    • simon_x Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 10:54
      "Pociechom proponowałbym nowego Ratcheta smile"
      tak - super, bardzo chętnie
      będzie po polsku?
      bo poprzednie dwa nie - ja się świetnie bawiłem, dzieci nic nie rozumiały
      to jest imho duży problem i kompletny bezsens
      lokalizuje się Killzone2 i Infamous, a Ratchety, Cars, Ice Age itd. itp. nie
      i co ja mam dzieciom puścić? grę na PCta, którego nie mam... niestety
      nie pojmuję tego
    • adic83 Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 11:04
      Ja tam nie oglądam, nie czytam już nawet komentsów.
      Po co sobie psuć niespodzianki podczas grania? Po co wiedzieć zawczasu jak wszystko będzie wyglądało...?
    • tytacz Re: Trailer: The Last Guardian 24.09.09, 12:17
      simon_x szał na lokalizacje rozpoczął się razem z Killzone 2 (mający premierę długo po grach z Insomniac). Jestem pewny, że nowy Ratchet będzie już całkowicie zlokalizowany.
    • mi-go Re: Trailer: The Last Guardian 25.09.09, 01:19
      Piękne. Wystarczą mi 3-4 takie perełki w roku i nic więcej. Big Up 4 Sony!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka