xbot-0 28.09.09, 07:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cthulhu666 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:18 Mam nadzieję, że niedługo będzie wersja z napisami Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:33 Na gejmtrejlers jest w całkiem-całkiemHD Niemniej mnie miałem ochoty oglądać coby se nie spojlerować, a i tak oblukałem ze 2 sceny, i... już żałuję. Także nie polecam, po co se psuć zabawę? Odpowiedz Link Zgłoś
adic83 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:42 a w jeszcze lepszej jakości na gamersyde. 292mega Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:50 @fenrirx Lost Odyssey strasznie się tnie na xO. Grafika ładna, ale sterylna no i liczne dropfpsy. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
bobovita1984 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:58 nemesisxian ja w lost odyssey nic takiego nie odczulem zainstaluj gre na dysku badz ja wolniej wypal na lepszej jakosci dvd-dl to zobaczysz ze smiga i nic nie przycina Odpowiedz Link Zgłoś
kazyl Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:58 lubię RPGi ale jakoś żadne FF nie wydaje mi się atrakcyjne, czy ktoś wie dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 10:27 otoczenie aren walk wyglada biednie, to juz lepiej to prezentuje sie we wspomnianym wczesniej Lost Odyssey Odpowiedz Link Zgłoś
nemesisxian Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 11:08 @bobovita1984 Wolne żarty? Podczas normalnej rozgrywki nic się nie dzieje, ale scene przerywniką szarpią i to ostro. Nie posiadam xO, ale obserwowałem, jak kolega gra i też to sam stwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 12:39 @kazyl - gdyż nie lubisz jRPGów? ;] Odpowiedz Link Zgłoś
argeth Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 13:09 Trailer mnie strasznie napalił na tę gierkę, tak samo było w przypadku Crisis Core, po zobaczeniu filmików nie wytrzymałem i wraz z premierą tego tytułu wręcz musiałem kupić PSP Co Wam się w LO tnie ? Nie było żadnych drastycznych framedropów jeśli w ogóle jakieś były. Jedyne co bolało w grze to loadingi, które skutecznie skracała instalacja na dysk. Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 14:43 czyli co, siostra Lightning się przekręci? ładny spoiler Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 14:58 @szemrany_typek - hehe to by było mocne^^ Myślę że to scenka po czymś w stylu misji ratunkowej. Specjalnie wybrali ten fragment. Takie wyrwanie czegoś z kontekstu, potrafi nieźle namieszać. Chodzi o to by już teraz zacząć się przejmować W końcu pokazanie śmierci "najsłodszej bohaterki" jeszcze przed premierą gry, byłoby mocno nienormalne;] Odpowiedz Link Zgłoś
bobovita1984 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 15:13 nemesisxian najwyrazniej kolega ma cos z xboxem bo ja naprawde nic nie zauwazylem a przeszedlem gre 2 razy i gram z dysku Odpowiedz Link Zgłoś
triderus21 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 15:30 Typowe dla SE.70 procent wstawek CGI i 30 procent rzeczywistej grafiki.Ocena trailera.Patos,japoński pop i stylizacja japońskiej telenoweli.Tragedia 1/10.Wole klasyczne RPGi Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 15:56 @triderus21 Więc wolisz klasyczne, czy nie lubisz japońskich? Ściągnąłem sobie ten filmik w 1080p, 800mb, ale robi wrażenie^^ Odpowiedz Link Zgłoś
triderus21 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 16:13 Wole klasyczne,wychowałem sie na nich.I uważam japońskie o generacje gorsze.Ale jeśli Cenega wypuści FF XIII z napisami ,to może kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 16:26 Heh czyli przez "klasyczne" uważasz "nie japońskie". A ja ci powiem że seria FF jest bardzo klasyczna, bo japońska^^ Odpowiedz Link Zgłoś
triderus21 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 22:16 Japońska RPG ,klasyczna?Mylisz pojęcia.Amerykańska/Europejska RPG jest ta klasyczną. Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 11:11 Cudny trailer ma to cos co mialy poprzednie czesci z psx Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 11:14 Juz jestem ciekaw bardziej mrocznego FF XIII versus a co do tej klasyki to kolega ma racje klasyki dla niego zawsze zostana takie jak dla wiekszosci bialych ludzi ,Diablo,baldur gate, cz wspanialy planescape torment a dla japonczyka beda to dragon quest,chrono trigger czy FF Odpowiedz Link Zgłoś
vaderous2 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 11:16 mogli by teraz wypuscic na ps3 lost odyssey Odpowiedz Link Zgłoś
hironobu15 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 16:10 Ja nie jestem Japonczykiem i dla mnie to, wlasnie, jRPG sa klasykami^^ Moze dlatego, ze zawsze w nie gram a RPG_ow z USA/EU nie lubiem. Trailer swietny, teraz czekam na nowe inf. dotyczace FFvXIII.^^ Odpowiedz Link Zgłoś
blinkblinkboy Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 21:17 Jak dla mnie to ta gra wyróżnia sie troszku od innych typowych FF ale strasznie jestem ciekawy całokształtu xD Dzieci "Fajnali" łączmy sie Odpowiedz Link Zgłoś