Dodaj do ulubionych

Trailer: Final Fantasy XIII

28.09.09, 07:47
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • cthulhu666 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:18
      Mam nadzieję, że niedługo będzie wersja z napisami smile
    • adic83 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:33
      Na gejmtrejlers jest w całkiem-całkiemHD smile
      Niemniej mnie miałem ochoty oglądać coby se nie spojlerować, a i tak oblukałem ze 2 sceny, i... już żałuję.
      Także nie polecam, po co se psuć zabawę?
    • adic83 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:42
      a w jeszcze lepszej jakości na gamersyde. 292megasmile
    • nemesisxian Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:50
      @fenrirx Lost Odyssey strasznie się tnie na xO. Grafika ładna, ale sterylna no i liczne dropfpsy. Niestety.
    • bobovita1984 Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:58
      nemesisxian
      ja w lost odyssey nic takiego nie odczulem big_grin zainstaluj gre na dysku badz ja wolniej wypal na lepszej jakosci dvd-dl big_grin to zobaczysz ze smiga i nic nie przycina big_grin
    • kazyl Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 09:58
      lubię RPGi ale jakoś żadne FF nie wydaje mi się atrakcyjne, czy ktoś wie dlaczego??
    • seruch Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 10:27
      otoczenie aren walk wyglada biednie, to juz lepiej to prezentuje sie we wspomnianym wczesniej Lost Odyssey
    • nemesisxian Re: Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 11:08
      @bobovita1984

Wolne żarty? Podczas normalnej rozgrywki nic się nie dzieje, ale scene przerywniką szarpią i to ostro. Nie posiadam xO, ale obserwowałem, jak kolega gra i też to sam stwierdził.
    • saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 12:39
      @kazyl - gdyż nie lubisz jRPGów? ;]
    • argeth Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 13:09
      Trailer mnie strasznie napalił na tę gierkę, tak samo było w przypadku Crisis Core, po zobaczeniu filmików nie wytrzymałem i wraz z premierą tego tytułu wręcz musiałem kupić PSP wink

Co Wam się w LO tnie ? Nie było żadnych drastycznych framedropów jeśli w ogóle jakieś były. Jedyne co bolało w grze to loadingi, które skutecznie skracała instalacja na dysk.
    • szemrany_typek Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 14:43
      czyli co, siostra Lightning się przekręci? ładny spoiler
    • saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 14:58
      @szemrany_typek - hehe to by było mocne^^ Myślę że to scenka po czymś w stylu misji ratunkowej. Specjalnie wybrali ten fragment. Takie wyrwanie czegoś z kontekstu, potrafi nieźle namieszać. Chodzi o to by już teraz zacząć się przejmowaćtongue_out W końcu pokazanie śmierci "najsłodszej bohaterki" jeszcze przed premierą gry, byłoby mocno nienormalne;]
    • bobovita1984 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 15:13
      nemesisxian
      najwyrazniej kolega ma cos z xboxem bo ja naprawde nic nie zauwazylem a przeszedlem gre 2 razy surprised i gram z dysku smile
    • triderus21 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 15:30
      Typowe dla SE.70 procent wstawek CGI i 30 procent rzeczywistej grafiki.Ocena trailera.Patos,japoński pop i stylizacja japońskiej telenoweli.Tragedia 1/10.Wole klasyczne RPGi
    • saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 15:56
      @triderus21
      Więc wolisz klasyczne, czy nie lubisz japońskich? tongue_out

Ściągnąłem sobie ten filmik w 1080p, 800mb, ale robi wrażenie^^
    • triderus21 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 16:13
      Wole klasyczne,wychowałem sie na nich.I uważam japońskie o generacje gorsze.Ale jeśli Cenega wypuści FF XIII z napisami ,to może kupie.
    • saqurado Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 16:26
      Heh czyli przez "klasyczne" uważasz "nie japońskie". A ja ci powiem że seria FF jest bardzo klasyczna, bo japońska^^
    • triderus21 Trailer: Final Fantasy XIII 28.09.09, 22:16
      Japońska RPG ,klasyczna?Mylisz pojęcia.Amerykańska/Europejska RPG jest ta klasyczną.
    • vaderous2 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 11:11
      Cudny trailer ma to cos co mialy poprzednie czesci z psx smile
    • vaderous2 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 11:14
      Juz jestem ciekaw bardziej mrocznego FF XIII versus smile
      a co do tej klasyki to kolega ma racje klasyki dla niego zawsze zostana takie jak dla wiekszosci bialych ludzi ,Diablo,baldur gate, cz wspanialy planescape torment a dla japonczyka beda to dragon quest,chrono trigger czy FF
    • vaderous2 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 11:16
      mogli by teraz wypuscic na ps3 lost odyssey smile
    • hironobu15 Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 16:10
      Ja nie jestem Japonczykiem i dla mnie to, wlasnie, jRPG sa klasykami^^ Moze dlatego, ze zawsze w nie gram a RPG_ow z USA/EU nie lubiem. Trailer swietny, teraz czekam na nowe inf. dotyczace FFvXIII.^^
    • blinkblinkboy Trailer: Final Fantasy XIII 29.09.09, 21:17
      Jak dla mnie to ta gra wyróżnia sie troszku od innych typowych FF ale strasznie jestem ciekawy całokształtu xD
      Dzieci "Fajnali" łączmy sie wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka