genkamyk 28.09.09, 14:04 Jak ktos ma wersje US to tutaj darmowy dodatek www.us.playstation.com/sonywondergames/default.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rogafufuken Re: Watchmen w LittleBigPlanet 28.09.09, 14:21 uwaga spoiler: Najlepszy jest "ozi" i "scooby";] i Ozi łąpiący komedianta Odpowiedz Link Zgłoś
slizgi Re: Watchmen w LittleBigPlanet 28.09.09, 14:24 no właśnie gdzie Manhattan? swoją drogą ciekawe Sackboy Roschach będzie miał zmieniające się kształty na masce Odpowiedz Link Zgłoś
jac3k5 Re: Watchmen w LittleBigPlanet 28.09.09, 15:04 "Cóż, może i wyglądają nieźle, ale nie jestem pewien, czy to taki dobry pomysł - w końcu LBP to gra również (choć oczywiście nie tylko) dla dzieci, a Watchmen to jednak mroczny i brutalny komiks dla dorosłych." Chyba nie jest brutalnieszy od God of War, przypomne, ze od dawna mozna nabyc Kretosa. Odpowiedz Link Zgłoś
chips_bekonowy Re: Watchmen w LittleBigPlanet 28.09.09, 16:51 Świetne kostiumy ale...ja chcę razem z nimi dedykowany etap!! Odpowiedz Link Zgłoś