Gość: sex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 11:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bdg Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 11:48 i tak nie bede grac Odpowiedz Link Zgłoś
martrzyk Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 11:54 Pawle kopalnia kamperstwa? To raczej jest w 100% jednostronna mapa.. gdzie terro ma delikatnie mowiac przegwizdane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozi Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 12:02 @martrzyk jeśli jest w miarę zgrana drużyna t to da się wygrać bez problemu. Najważniejszą rolę odgrywają smoki (na bramę, most bądź wodę) i szybki grupowy rasz. Wtedy ct nie zdążą się nawet przegrupować. Pamiętać trzeba, że jak się raszuje bramą, trza odczekać jakieś 10 sec, jak ctski powyrzucają się z granatów;] Moim zdaniem mostem najlepiej, zadymić, przyraszować, awp wroga góra ściągnie 2-3 terro xD Odpowiedz Link Zgłoś
kazyl Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 12:09 @ozi zgrane CT nie da najmniejszych szans T na tej mapce! Sama mapa fajna ;] mogliby do css załadować Odpowiedz Link Zgłoś
aquiller Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 12:44 @kazyl zgrane T nie da najmniejszych szans CT na tej mapce! Oo I wez tu z takimi gadaj... Odpowiedz Link Zgłoś
cwicz Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 12:56 Chciałbym was pocisnąć w csa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 13:47 Ozi-Jestem doświadczonym graczem w cs,jak myślisz dlaczego ta mapa nie jest grana w żadnych ligach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tea Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 13:49 Sorki za post pod postem,ale genialnie to wygląda,jak dla mnie 11/10,powinni robić więcej takich mapek,ale do crysisa nie pasuje:/ale sama idea jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0l3j Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 29.09.09, 13:53 aż się miło robi na wspomnienie lanówki z kumplami i kilku hedów na moście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shambler Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.12.rev.vline.pl 29.09.09, 14:54 Czekamy teraz na odnowienie na tym silniku q3dm17, q2dm1 i najgenialniejsza mape do DM wszechczasów [serio] czyli q1dm4 "The Bad Place". A poważnie mówiąc to wątpię czy mapa zaprojektowana specjalnie dla jakiejś gry sprawdzi się w innej... inne bronie, inna fizyka, inny balans... trudne... PS. to byłby niezły deathmatch GameCornerowy "Najlepsza mapa do Deathmatcha" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eL Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 16:31 "Najlepsza mapa do Deathmatcha" ?? odpowiedz moze byc tylko jedna - q2dm1 "Edge" !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didaskalia Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: 89.231.220.* 29.09.09, 17:36 Kawał dobrej roboty !!! Niestety mój komp nie pociągnie tej " genialnej gry " (tylko nie wypisujcie głupot w stylu - jak genialna, skoro w nią nie grałeś ?!?!?! . Grałem , single ponad połowę, w multi kilka dni i mogę stwierdzić, że jest genialna ) Pozostaje czekać na kasę na nowy sprzęt i Crysisa 2 !) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hd2 Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 17:48 gram w hidden and dangerous 2 i moja ulubiona mapa to Normandy2b jest to jedna z najlepszych map multiplayerowych jakie powstały dotychczas jakby co to moja ksywka to ~Dark~ @nus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DARK ANUS Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.pl 29.09.09, 19:34 DARK ANUS! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.09, 20:57 @hd2 Na jakim grasz serwerze? Odpowiedz Link Zgłoś
nagly_atak_zwieracza Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 22:38 Patrz tą eskę! Odpowiedz Link Zgłoś