Dodaj do ulubionych

Aztec z Counter-Strike w Crysisie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.09, 11:40
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: bdg Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 11:48
      i tak nie bede grac
    • martrzyk Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 11:54
      Pawle kopalnia kamperstwa? To raczej jest w 100% jednostronna mapa.. wink gdzie terro ma delikatnie mowiac przegwizdane big_grin
    • Gość: ozi Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 12:02
      @martrzyk
      jeśli jest w miarę zgrana drużyna t to da się wygrać bez problemu. Najważniejszą rolę odgrywają smoki (na bramę, most bądź wodę) i szybki grupowy rasz. Wtedy ct nie zdążą się nawet przegrupować. Pamiętać trzeba, że jak się raszuje bramą, trza odczekać jakieś 10 sec, jak ctski powyrzucają się z granatów;] Moim zdaniem mostem najlepiej, zadymić, przyraszować, awp wroga góra ściągnie 2-3 terro xD
    • kazyl Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 12:09
      @ozi zgrane CT nie da najmniejszych szans T na tej mapce! Sama mapa fajna ;] mogliby do css załadować
    • aquiller Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 12:44
      @kazyl zgrane T nie da najmniejszych szans CT na tej mapce!

Oo I wez tu z takimi gadaj... big_grin
    • cwicz Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 12:56
      Chciałbym was pocisnąć w csa. big_grin
    • zvs Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 13:20
      n00bki ;]
    • Gość: tea Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 13:47
      Ozi-Jestem doświadczonym graczem w cs,jak myślisz dlaczego ta mapa nie jest grana w żadnych ligach?
    • Gość: tea Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 13:49
      Sorki za post pod postem,ale genialnie to wygląda,jak dla mnie 11/10,powinni robić więcej takich mapek,ale do crysisa nie pasuje:/ale sama idea jest wspaniała.
    • Gość: 0l3j Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.ibd.gtsenergis.pl 29.09.09, 13:53
      aż się miło robi na wspomnienie lanówki z kumplami i kilku hedów na moście smile
    • Gość: shambler Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.12.rev.vline.pl 29.09.09, 14:54
      Czekamy teraz na odnowienie na tym silniku q3dm17, q2dm1 i najgenialniejsza mape do DM wszechczasów [serio] czyli q1dm4 "The Bad Place".
      A poważnie mówiąc to wątpię czy mapa zaprojektowana specjalnie dla jakiejś gry sprawdzi się w innej... inne bronie, inna fizyka, inny balans... trudne...
      PS. to byłby niezły deathmatch GameCornerowy "Najlepsza mapa do Deathmatcha"
    • Gość: eL Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.09, 16:31
      "Najlepsza mapa do Deathmatcha" ??
      odpowiedz moze byc tylko jedna - q2dm1 "Edge" !!!
    • Gość: didaskalia Re: Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: 89.231.220.* 29.09.09, 17:36
      Kawał dobrej roboty !!!
      Niestety mój komp nie pociągnie tej " genialnej gry "
      (tylko nie wypisujcie głupot w stylu - jak genialna, skoro w nią nie grałeś ?!?!?! . Grałem , single ponad połowę, w multi kilka dni i mogę stwierdzić, że jest genialna )

Pozostaje czekać na kasę na nowy sprzęt i Crysisa 2 !)
    • Gość: hd2 Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.chello.pl 29.09.09, 17:48
      gram w hidden and dangerous 2 i moja ulubiona mapa to Normandy2b jest to jedna z najlepszych map multiplayerowych jakie powstały dotychczas jakby co to moja ksywka to ~Dark~ @nus
    • Gość: DARK ANUS Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.pl 29.09.09, 19:34
      DARK ANUS!
    • Gość: Ralph Aztec z Counter-Strike w Crysisie IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.09, 20:57
      @hd2
      Na jakim grasz serwerze?
    • nagly_atak_zwieracza Aztec z Counter-Strike w Crysisie 29.09.09, 22:38
      Patrz tą eskę!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka