IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 11:05
Cześć mam do was sprawę, mianowicie chciałbym choć raz być na głównej gamecornera uncertain No i jakbyście mogli na głównej jakiegoś newsa, po prostu dać link do tego tematu, jako najgłupszy temat tygodnia czy coś. Bardzo mi na tym zależy!

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: unk1nd Re: Temat IP: *.ip.netia.com.pl 30.09.09, 11:16
      Trzeba było od razu poprosić o główną gazety
    • radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 11:43
      musisz się zalogować i w tym wątku napisać "5 powodów, dla których Gamecorner
      jest taki fajny".

Wtedy rozważę Twoją prośbę.
      • the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 14:32
        1. Bo gamecorner jest taki fajny...
        2. Bo gamecorner jest fajny...
        3. Bo gamecorner jest...
        4. Bo gamecorner...
        5. BO TAAAAK!

smile

I co - uda mi się? smile
        • Gość: Mateusz Re: Temat IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 14:37
          the_emjoot, ty maly gnojku!

1. to mój temat
          2. nie jesteś godzien aby być na głównej tego zacnego serwisu, kminisz?
          • the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 14:43
            Osobiście za kminkiem nie przepadam. Wolę chilli i czosnek.
            • Gość: Mateusz Re: Temat IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 14:45
              To ostry z Ciebie człowiek na maxa.
              • the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 14:47
                Jestem boski bo mam włoski big_grin
                • radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 14:54
                  wasz pojedynek przypomina jedną bardzo znaną grę. kto wklei obrazek wygrywa.
                  • the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 15:06
                    Mała rzecz a cieszy...

Mały wątek a tyle radochy suspicioussuspicioussuspicious
                    • Gość: Mateusz Re: Temat IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 15:09
                      https://i33.tinypic.com/16899pw.jpg
                      • the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 15:10
                        Piękne... aż się popłakałem shockshockshockshockshockshockshockshockserceserceserceserceserceserceserceserce
                        • pankomentarz Re: Temat 30.09.09, 15:30
                          o mój boże, gc doczekało się pierwszych fanboyów. jestem przerażony.
                          • the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 15:33
                            If you can't beat'em - join'em smile

Chyba że... https://rlv.zcache.com/if_you_cant_beat_them_run_away_tshirt-p2351576182894528973o8s_400.jpg
                          • Gość: blah01 [...] IP: *.ovh.net 30.09.09, 15:37
                            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                            • the_emjoot [...] 30.09.09, 15:38
                              • Gość: Maciuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 15:43
                                • Gość: Mateusz Re: Temat IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 15:43
                                  Widzę ,że mój temat jest ostro popularny. Czekam na Radzia co do werdyktu w sprawie screenu.
                                  • radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 16:30
                                    wygrałeś swój zakład. opowiesz coś więcej teraz?smile
                                    • red.pl Re: Temat 30.09.09, 16:38
                                      Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać: LOL !
                                      Temat genialny piwo . Jeszcze trochę a GC i Radzio* ( cytując kolegę Mateusza) będą
                                      mieli wyznawców. Jak nic będziemy mieli w Polsce nową sekte. devil

*Za tego Radzia to ja bym bana dał smirk .
                                      • radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 16:39
                                        "Za tego Radzia to ja bym bana dał smirk "

rozważałemwink
                      • Gość: deamon-pl Re: Temat IP: *.axit.pl 30.09.09, 17:16
                        "Wasz pojedynek". Grał w to kiedyś. Super gra. I możliwość grali przez sieć!
                        PS. Trochę za dużo ta gra wyidealizowania od EA i ratowania świata dla fajnobów
                        X konsoli, ale OK+HIT.
                        • Gość: AdamcastlePL Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:55
                          Ten demon PL chiba trochie nie po pl muwie bo ja nie rozumi do konca co chciła
                          powiedzić wink
                          PS czadowy sreen ;] suspicious
                          • Gość: AdamcastlePL Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:58
                            PS 2 jestem hybrydą pecetowco konsolowcowcem(czy jakoś takoś) kocham pc ale i
                            mojego xboxa, czy jestem chory?cryscared
                            • red.pl Re: Temat 30.09.09, 18:16
                              Gość portalu: AdamcastlePL napisał(a):

> PS 2 jestem hybrydą pecetowco konsolowcowcem(czy jakoś takoś) kocham pc ale i
                              > mojego xboxa, czy jestem chory?cryscared

ALEŻ OCZYWIŚCIE! Stary bierz na to leki! Przecież to nienormalne aby grać na
                              konsolach i PeCetach. To tak jakby pizze polewać ketchupem, albo chodzić na randki...
                              Fuj! Naprawdę masz problem!
                              • Gość: ornitopter Re: Temat IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 30.09.09, 18:30
                                Bo przecież wszyscy wiedzą że to randki należy polewać ketchupem i chodzić po pizzy!

A ta wielka ludożercza wiewiórka w kostiumie Gapcia z Królewny Śnieżki która
                                stoi za moim fotelem to tak naprawdę nie istnieje! smile
                                • Gość: Maciuś Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 18:36
                                  Tlaczgo wy skasowali mojego psta?
                                  • Gość: Szakal140 Re: Temat IP: *.elk.mm.pl 30.09.09, 18:51
                                    Witam, jestem przyjacielem Mateusza - założyciela tego wątku. W chwili obecnej nie jest on obecny i nie może zaprowadzić tutaj porządku. Jednak wiem iż chciał on stworzyć temat dla ludzi inteligentnych i z wyczuciem. Tym czasem to co sie tutaj dzieje przechodzi wszelkie pojęcie. Niewiecie jak bardzo ważnym jest dla Mateusza, by ten wątek rozwijał się w odpowiednim kierunku. Otóż przytocze wam historię z życia Mateusza: Był chyba maj, park na Grochowie, w słoneczny dzień Mateusz spacerował sobie po parku, gdy nagle podbili do niego kibole i zaczeli go kopać po twarzy. Podjechała policja, kibole powiedzieli im, że Mateusz podszedł do nich i zaczął ich bić twarzą po pięściach. Policjanci niestety uwierzyli i zgarneli Mateusza, przesiedział 24 godziny w areszcie. Kiedy wyszedł na wolność, postanowił uczynić ten świat lepszym. Porzucił wszystkie dotychczasowe zajęcia i zaczął nawracać ludzi, ukazując im świat w zupełnie innych barwach. Dlatego proszę, otwórzcie się na nauki Mateusza, dajcie mu szansę, aby was nawrócił. Dziękuję za wysłuchanie.
                          • szczqcz Re: Temat 30.09.09, 18:45
                            Jesteś tu chyba nowy.
                  • Gość: geralcik Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 20:04
                    @radek.zaleski
                    A jakie są nagrody, za wklejenie tej Bardzo Znanej Gry??
                  • red.pl Re: Temat 30.09.09, 20:21
                    radek.zaleski napisał:

> wasz pojedynek przypomina jedną bardzo znaną grę. kto wklei obrazek wygrywa.

Właśnie zauważyłem, że ten temat ma mieć coś wspólnego z grą... Hmm... mnie to tylko
                    jedną grę przypomina shock :

https://www.kidsiaki.pl/_var/gfx/0458a02bb8442e0f7262f68cf7e16af5.jpg

Nie wiem czy dobrze wklejam obrazek, gdyż na gazeta.pl robię to po raz pierwszy wink A
                    właśnie, jakiś podgląd wiadomości przed wyslaniem by się przydał tongue_out
                    • venmort Re: Temat 30.09.09, 20:43
                      Radkowi vel. Radziowi chodziło pewnikiem o tę grę:
                      https://img89.imageshack.us/img89/7347/miswordfight.jpg
                      Ale dobrze, że nikt nie pokwapił się rychło z tą odpowiedzią, bo dzięki temu
                      wątek rozwinął się w dość niespodziewanym kierunku cool
                      • red.pl Re: Temat 30.09.09, 21:36
                        venmort napisał:

> Radkowi vel. Radziowi chodziło pewnikiem o tę grę:
                        Pewnie tak... no mi chodzi jeszcze po głowie Virtual Tenis, albo FIFE (bo to taka
                        odbijanka słów była ty do mnie ja do Ciebie wink ).

https://img.qj.net/uploads/articles_module2/79164/Virtua_Tennis4_qjpreviewth.jpg
                        • venmort Re: Temat 30.09.09, 21:47
                          Odbijanka powiadasz, no dobrze:
                          https://img401.imageshack.us/img401/1280/ponggggg.jpg
                          • red.pl Re: Temat 30.09.09, 21:54
                            ew. coś bardziej dosłownego Mortal Combat...
                            https://gry.onet.pl/_i/foty/mortalkombat.jpg

Z tym że w tym wypadku wyglądało to zgoła inaczej:
                            https://fivepointsofattack.com/wp-content/uploads/2008/05/mortal-combat.jpg
                      • radek.zaleski Re: Temat 01.10.09, 11:20
                        @venmort

brawo! prezent

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka