Gość: Mateusz IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 11:05 Cześć mam do was sprawę, mianowicie chciałbym choć raz być na głównej gamecornera No i jakbyście mogli na głównej jakiegoś newsa, po prostu dać link do tego tematu, jako najgłupszy temat tygodnia czy coś. Bardzo mi na tym zależy! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: unk1nd Re: Temat IP: *.ip.netia.com.pl 30.09.09, 11:16 Trzeba było od razu poprosić o główną gazety Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 11:43 musisz się zalogować i w tym wątku napisać "5 powodów, dla których Gamecorner jest taki fajny". Wtedy rozważę Twoją prośbę. Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 14:32 1. Bo gamecorner jest taki fajny... 2. Bo gamecorner jest fajny... 3. Bo gamecorner jest... 4. Bo gamecorner... 5. BO TAAAAK! I co - uda mi się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Temat IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 14:37 the_emjoot, ty maly gnojku! 1. to mój temat 2. nie jesteś godzien aby być na głównej tego zacnego serwisu, kminisz? Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 14:43 Osobiście za kminkiem nie przepadam. Wolę chilli i czosnek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Temat IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 14:45 To ostry z Ciebie człowiek na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 14:54 wasz pojedynek przypomina jedną bardzo znaną grę. kto wklei obrazek wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot Re: Temat 30.09.09, 15:06 Mała rzecz a cieszy... Mały wątek a tyle radochy Odpowiedz Link Zgłoś
pankomentarz Re: Temat 30.09.09, 15:30 o mój boże, gc doczekało się pierwszych fanboyów. jestem przerażony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blah01 [...] IP: *.ovh.net 30.09.09, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
the_emjoot [...] 30.09.09, 15:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 15:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz Re: Temat IP: *.180.stk.vectranet.pl 30.09.09, 15:43 Widzę ,że mój temat jest ostro popularny. Czekam na Radzia co do werdyktu w sprawie screenu. Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 16:30 wygrałeś swój zakład. opowiesz coś więcej teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Temat 30.09.09, 16:38 Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać: LOL ! Temat genialny . Jeszcze trochę a GC i Radzio* ( cytując kolegę Mateusza) będą mieli wyznawców. Jak nic będziemy mieli w Polsce nową sekte. *Za tego Radzia to ja bym bana dał . Odpowiedz Link Zgłoś
radek.zaleski Re: Temat 30.09.09, 16:39 "Za tego Radzia to ja bym bana dał " rozważałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deamon-pl Re: Temat IP: *.axit.pl 30.09.09, 17:16 "Wasz pojedynek". Grał w to kiedyś. Super gra. I możliwość grali przez sieć! PS. Trochę za dużo ta gra wyidealizowania od EA i ratowania świata dla fajnobów X konsoli, ale OK+HIT. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamcastlePL Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:55 Ten demon PL chiba trochie nie po pl muwie bo ja nie rozumi do konca co chciła powiedzić PS czadowy sreen ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamcastlePL Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 17:58 PS 2 jestem hybrydą pecetowco konsolowcowcem(czy jakoś takoś) kocham pc ale i mojego xboxa, czy jestem chory? Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Temat 30.09.09, 18:16 Gość portalu: AdamcastlePL napisał(a): > PS 2 jestem hybrydą pecetowco konsolowcowcem(czy jakoś takoś) kocham pc ale i > mojego xboxa, czy jestem chory? ALEŻ OCZYWIŚCIE! Stary bierz na to leki! Przecież to nienormalne aby grać na konsolach i PeCetach. To tak jakby pizze polewać ketchupem, albo chodzić na randki... Fuj! Naprawdę masz problem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ornitopter Re: Temat IP: *.85-237-176.tkchopin.pl 30.09.09, 18:30 Bo przecież wszyscy wiedzą że to randki należy polewać ketchupem i chodzić po pizzy! A ta wielka ludożercza wiewiórka w kostiumie Gapcia z Królewny Śnieżki która stoi za moim fotelem to tak naprawdę nie istnieje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciuś Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 18:36 Tlaczgo wy skasowali mojego psta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szakal140 Re: Temat IP: *.elk.mm.pl 30.09.09, 18:51 Witam, jestem przyjacielem Mateusza - założyciela tego wątku. W chwili obecnej nie jest on obecny i nie może zaprowadzić tutaj porządku. Jednak wiem iż chciał on stworzyć temat dla ludzi inteligentnych i z wyczuciem. Tym czasem to co sie tutaj dzieje przechodzi wszelkie pojęcie. Niewiecie jak bardzo ważnym jest dla Mateusza, by ten wątek rozwijał się w odpowiednim kierunku. Otóż przytocze wam historię z życia Mateusza: Był chyba maj, park na Grochowie, w słoneczny dzień Mateusz spacerował sobie po parku, gdy nagle podbili do niego kibole i zaczeli go kopać po twarzy. Podjechała policja, kibole powiedzieli im, że Mateusz podszedł do nich i zaczął ich bić twarzą po pięściach. Policjanci niestety uwierzyli i zgarneli Mateusza, przesiedział 24 godziny w areszcie. Kiedy wyszedł na wolność, postanowił uczynić ten świat lepszym. Porzucił wszystkie dotychczasowe zajęcia i zaczął nawracać ludzi, ukazując im świat w zupełnie innych barwach. Dlatego proszę, otwórzcie się na nauki Mateusza, dajcie mu szansę, aby was nawrócił. Dziękuję za wysłuchanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geralcik Re: Temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.09, 20:04 @radek.zaleski A jakie są nagrody, za wklejenie tej Bardzo Znanej Gry?? Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Temat 30.09.09, 20:21 radek.zaleski napisał: > wasz pojedynek przypomina jedną bardzo znaną grę. kto wklei obrazek wygrywa. Właśnie zauważyłem, że ten temat ma mieć coś wspólnego z grą... Hmm... mnie to tylko jedną grę przypomina : Nie wiem czy dobrze wklejam obrazek, gdyż na gazeta.pl robię to po raz pierwszy A właśnie, jakiś podgląd wiadomości przed wyslaniem by się przydał Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Temat 30.09.09, 20:43 Radkowi vel. Radziowi chodziło pewnikiem o tę grę: Ale dobrze, że nikt nie pokwapił się rychło z tą odpowiedzią, bo dzięki temu wątek rozwinął się w dość niespodziewanym kierunku Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Temat 30.09.09, 21:36 venmort napisał: > Radkowi vel. Radziowi chodziło pewnikiem o tę grę: Pewnie tak... no mi chodzi jeszcze po głowie Virtual Tenis, albo FIFE (bo to taka odbijanka słów była ty do mnie ja do Ciebie ). Odpowiedz Link Zgłoś
red.pl Re: Temat 30.09.09, 21:54 ew. coś bardziej dosłownego Mortal Combat... Z tym że w tym wypadku wyglądało to zgoła inaczej: Odpowiedz Link Zgłoś