goodtohaveaps3 30.09.09, 15:24 Druga najlepsza gra wydana w tym roku. I - U2, III - Tekken 6. Jednak rok 2010, to będzie dopiero rok dobrych gier ^^ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bunch Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 15:26 "nareszcie bohater będzie mógł pływać i skok do wody nieraz uratuje nam życie, gdyż nawet jeśli zrobimy to z najwyższego budynku, to nic nam się nie stanie. Tutaj wychodzi trochę niekonsekwencja autorów, gdyż wspomniani wcześniej łucznicy padali jak muchy po zrzuceniu z dachu" ^ - nie rozumiem co autor miał na myśli to pisząc. Odpowiedz Link Zgłoś
kazyl Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 15:43 wejdź na wierze>znajdź>zabij>wejdź na wierze>znajdź>zabij>wejdź na wierze>znajdź>zabij>wejdź na wierze>znajdź>zabij... Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 15:49 @kazyl: "wejdź na wierze" - może lepiej by było napisać "wejdź z wiarą (w siebie)"? Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 15:51 Do Uncharted 2 nie ma co porównywać bo tam tylko same zielsko jest a jeśli miało by być tyle rzeczy jak w AC 2 to nie było by tak różowo... Odpowiedz Link Zgłoś
kazyl Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 15:55 crinos nie da rady! Odpowiedz Link Zgłoś
zombywoof Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 16:30 do jakiego znow TELEWIZORA???????? co to, gra bedzie jako opcja programu TV? TV1 20:00 - Assassins' Creed 2 ? Polsat 21:30 Asassins' Creed 2 (powtorki najlepszych walk)??? Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 16:34 Graficznie, pod wzgledem dizajnu, AC2 pokona kazda gre w tym i zapewne przyszlym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
perezlopez Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 16:44 dizajnu czego? UC ładnie wyglada ale żadnej rewelacji nie ma. Dobra gra czyli taka jaka powinna być ale ochy i achy lekko przesadzone. Odpowiedz Link Zgłoś
deaththekid Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 17:01 kurcze no zapowiada sie swietnie ... az ślinka cieknie a ja niestety musze czekac z premiera na PC do nastepnego roku Odpowiedz Link Zgłoś
respev Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 17:21 "do jakiego znow TELEWIZORA???????? co to, gra bedzie jako opcja programu TV?" - A do czego niby podpinasz konsolę? Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 17:29 dizajnu miasta i calego patalajstwa w grze. Jedni wala pod grafike z KZ2 i przemslowe otoczenie inni zachwycaja sie pieknem miast... Odpowiedz Link Zgłoś
zombywoof Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 17:43 Konsole? Nie mam zadnej konsoli, nawet nie wiem jak to wyglada i co sie z tym robi. W gry gram na PC. I nie zamierzam tego zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
mazzeo Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 18:02 zombywoof --> tylko kogo to obchodzi na czym ty grasz? TO jest portal konsolowy wiec co tu robisz? Lepiej się ignorancie nie wypowiadaj już. I tak, telewizora, bo niestety ale na ekranie komputera tej gry nie uświadczysz w listopadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 18:31 @zombywoof, wchodzisz na polygamię i nie wiesz jak konsolę wyglądają? Przypadkiem to nie ty pisujesz to wszystkie prowokacje na onecie? Odpowiedz Link Zgłoś
saqurado Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 18:50 @zombywoof - dobra rada kup sobie konsole. Nie ważne czy x360 czy ps3. Ja na pc grałem jak byłem mały, teraz wole czerpać przyjemność z gier. Swoją drogą dziwny jest ten świat, a takie wypowiedzi jak twoja, na portalach konsolowych jeszcze dziwniejsze^^ @psychol324 - mocne;] Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 18:54 To nie jest portal tylko konsolowy. Odpowiedz Link Zgłoś
zombywoof Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 19:06 mili moi. wszedlem tutaj z "gazety". nie mam pojecia, ze to portal konsolowy. nie mialem takiego wrazenia, wydawac by sie moglo, ze "polygamia" recenzuje WSZYSTKIE gry. Nic nie wiem o zadnym onecie. nie interesuje sie portalami dla mas. Anyway: jak ja gralem w Wolfenstein 3D, to wyscie skakali z dywanu na parkiet, malolaty. Odpowiedz Link Zgłoś
razermail Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 30.09.09, 20:25 Więcej tego samego w pełni by mi wystarczyło, cokolwiek więcej powitam z otwartymi ramionami. Już się nie mogę doczekać szukania dachu z możliwością najwyższego skoku do wody. Odpowiedz Link Zgłoś
kac309 Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 01.10.09, 00:18 "Anyway: jak ja gralem w Wolfenstein 3D, to wyscie skakali z dywanu na parkiet, malolaty. " Tak, a kiedy ja gralem w Super Mario Bros. to Ty wspinales sie na nocnik! Odpowiedz Link Zgłoś
krismaciejewski Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 01.10.09, 03:11 @zombywoof Hahahaha... Nie wiem jak to jest, czasami pojawia się tu gość który ma trochę lat na karku i mu się wydaje, że cała reszta użytkowników portalu to zapryszczone nastolatki piszące tu zaraz po odrobieniu lekcji z matematyki A tu niektórzy dzieci już mają, żony, byłe żony...... PS. jak ktoś się poczuł urażony "zapryszczunym nastolatkiem" to bardzo przepraszam. Co do gry to twórcy obiecują, że kwestia schematyczności została zdecydowanie naprawiona. Ja wierzę bo to akurat nietrudno było naprawić. Pomimo wspomnianej wady jedynka jest do dziś jedną z moich ulubionych gier a po jej zakończeniu tego samego dnia chcialem już kupic 2 żeby sie dowiedzieć "co dalej". Zas AC2 w zapowiedziach bije jedynkę na głowę w wielu aspektach... Ciekawsze miasta renesansowych Włoch, większe urozmaicenie misji, nowe umiejętności i zapewne piękniejsza grafika.. Ja jestem kupiony i czekam z taką samą niecierpliwością jak na Uncharted2 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frod Re: Pierwsze wrażenia: Assassin`s Creed 2 01.10.09, 10:39 Dwa razy w tekście pojawia się sformułowanie "średniowieczne" (miasto i Włochy). W średniowieczu to rozgrywał się AC1, tu mamy ewidentnie do czynienia z renesansem. Zwłaszcza ze rzecz dzieje się we Włoszech czyli jego kolebce, gdzie z odrodzeniem mamy do czynienia dużo wcześniej niż w innej części Europy. Odpowiedz Link Zgłoś