seruch 01.10.09, 20:36 Jesli nie bedzie jakas chora cena to zestaw zapowiada sie naprawde zacnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kistler Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 20:48 I takie LIMITED EDITION cenię. Kod do pobrania SC Chaos Theory, nieźle akurat wybrali najlepszą część serii.(Jednak chyba to się zmieni po ConViction) Naprawdę więcej takich. Szczególnie która udostępniają eksluzywną zawartość w grze albo w multi tak jak EK Uncharted 2. Takie są najlepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
pogranie Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:13 a jak to jest z 360, jesli nie mozemy sciagac gier on demand, to bedziemy mogli pobrac gre ze zdrapki? Odpowiedz Link Zgłoś
rirek1236 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:28 a jak sie nie ma golda to tez bedzie mozna sciagnac chaos theory? Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:30 badzcie ludzie realistami i pomyslcie ile tych nie pwoiem fajnych edycji sie sprzeda? biorac pod uwage piractwo i mentalnosc graczy polskich (nie bluzgac, wiem ze nie wszystkich) wydaje mi sie ze nie wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:48 @c00kiemonstah Takim tokiem myślenia dajesz do zrozumienia że w Polsce nie warto wprowadzać takich wydań gier bo jest piractwo! Czemu uczciwi pasjonaci mają czegoś nie dostać? Ba, żeby dostać, kupić i to za nie małe pieniądze. LIMITED EDITION dla Sama wygląda bardzo ciekawie i obiecująco. Odpowiedz Link Zgłoś
afwi Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 22:00 a kody na bonusy w EK GoW2 i Fable 2 byly? nie. wiec i tu kodu na pobranie SCCT nie bedzie bo przeciez nie ma polskiego Live'a. end of story. Odpowiedz Link Zgłoś
seruch Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 22:20 Sorry ale kto o zdrowych zmyslach kupuje w Polsce wersje kolekcjonerskie? Nie dosc, ze oberwane z bonusow to jeszcze drozej wychodzi niz sprowadzenie z UK.. Odpowiedz Link Zgłoś
dunhill_oceano Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 22:36 pomysł z Chaos Theory naprawdę dobry tylko że: edycję limitowaną kupią pewnie głównie fani serii (jak ja), którzy w swojej kolekcji mają wszystkie odsłony Splintera, a pomysł ten skierowany jest raczej do osób dla których Conviction będzie pierwszym kontaktem z serią Splinter Cell. poza tym, miesięczny abonament za Live'a kosztuje ile? bodajże około 10 zł, a za 20 zł można dostać na allegro wersje pudełkową SC: Chaos Theory. jedyne co mnie naprawdę interesuje z tej kolekcji to komiks. Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 23:10 Zasieję trochę pożywki. Czekam na wersję PS3 Odpowiedz Link Zgłoś
frezer_pl Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 23:31 nie rozumiem tego kolekcjonowania, gra jest żeby w nią grać a nie podziwiać jakieś przepłacone gowienko na półce Odpowiedz Link Zgłoś
goodtohaveaps3 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 00:23 @Frezer: Ale są też niektorzy ludzie, którzy lubią mieć jakaś figurke czy coś z gry którą bardzo lubią ;]. I mają na to pieniądz. Odpowiedz Link Zgłoś
alienisko Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 02:07 A ja tradycyjnie wolałbym soundtrack. Do tego wkurzają mnie ekskluzywne zawartości do gry, bo uważam, że każdy kupujący oryginał powinien mieć możliwość zagrania tego samego... Komiks, DVD making of mnie gilają, jak i sama figurka. Soundtrack, 25-50% rabat na inną grę Ubi, dobra podkładka pod myszkę, t-shirt to są rzeczy, które widziałbym w edycji kolekcjonerskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
michalus24 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 09:26 afwi jest takie coś jak VPN ja pobrałem w ten sposób dużo gier z xbl arcade, wiec tu też problemu nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 09:50 Niewiele, i niemałe - tak się to pisze poprawnie. Weźcie się w garść panowie komentatorzy Odpowiedz Link Zgłoś
cthulhu666 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 10:22 I jak zwykle nikt nie przeczytał źródła EK to sama figurka!!! Reszta to pre-order pack, który jeśli Cenega się postara, wyjdzie w Polsce. Był przecież taki z Assassin's Creed, nawet do dzisiaj go mam (metalowe pudełko i komiks). Odpowiedz Link Zgłoś
kszaqu Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 03.10.09, 00:04 Jednym słowem, syf :p Odpowiedz Link Zgłoś
kry-pta Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 03.10.09, 07:28 @pogranie Kto ci powiedział że nie można ściągać gier ? @rirek1236 Nie musisz mieć golda jak chcesz coś kupować za punkty czy za kod ze zdrapki Odpowiedz Link Zgłoś
lalalaman Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 04.10.09, 09:11 @kaszqu dla kolekcjonera gier (lub serii tego tytułu) to niezła gratka a nie syf Odpowiedz Link Zgłoś