Dodaj do ulubionych

Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction zap...

01.10.09, 20:36
Jesli nie bedzie jakas chora cena to zestaw zapowiada sie naprawde zacnie.
Obserwuj wątek
    • kistler Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 20:48
      I takie LIMITED EDITION cenię.

Kod do pobrania SC Chaos Theory, nieźle akurat wybrali najlepszą część serii.(Jednak chyba to się zmieni po ConViction)

Naprawdę więcej takich. Szczególnie która udostępniają eksluzywną zawartość w grze albo w multi tak jak EK Uncharted 2. Takie są najlepsze.
    • pogranie Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:13
      a jak to jest z 360, jesli nie mozemy sciagac gier on demand, to bedziemy mogli pobrac gre ze zdrapki?
    • rirek1236 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:28
      a jak sie nie ma golda to tez bedzie mozna sciagnac chaos theory?
    • c00kiemonstah Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:30
      badzcie ludzie realistami i pomyslcie ile tych nie pwoiem fajnych edycji sie sprzeda? biorac pod uwage piractwo i mentalnosc graczy polskich (nie bluzgac, wiem ze nie wszystkich) wydaje mi sie ze nie wiele.
    • julmar7 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 21:48
      @c00kiemonstah
      Takim tokiem myślenia dajesz do zrozumienia że w Polsce nie warto wprowadzać takich wydań gier bo jest piractwo!
      Czemu uczciwi pasjonaci mają czegoś nie dostać? Ba, żeby dostać, kupić i to za nie małe pieniądze.
      LIMITED EDITION dla Sama wygląda bardzo ciekawie i obiecująco.
    • afwi Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 22:00
      a kody na bonusy w EK GoW2 i Fable 2 byly? nie. wiec i tu kodu na pobranie SCCT nie bedzie bo przeciez nie ma polskiego Live'a. end of story.
    • seruch Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 22:20
      Sorry ale kto o zdrowych zmyslach kupuje w Polsce wersje kolekcjonerskie? Nie dosc, ze oberwane z bonusow to jeszcze drozej wychodzi niz sprowadzenie z UK..
    • dunhill_oceano Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 22:36
      pomysł z Chaos Theory naprawdę dobry tylko że: edycję limitowaną kupią pewnie głównie fani serii (jak ja), którzy w swojej kolekcji mają wszystkie odsłony Splintera, a pomysł ten skierowany jest raczej do osób dla których Conviction będzie pierwszym kontaktem z serią Splinter Cell. poza tym, miesięczny abonament za Live'a kosztuje ile? bodajże około 10 zł, a za 20 zł można dostać na allegro wersje pudełkową SC: Chaos Theory. jedyne co mnie naprawdę interesuje z tej kolekcji to komiks.
    • doomny Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 23:10
      Zasieję trochę pożywki. Czekam na wersję PS3 suspicious
    • frezer_pl Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 01.10.09, 23:31
      nie rozumiem tego kolekcjonowania, gra jest żeby w nią grać a nie podziwiać jakieś przepłacone gowienko na półce
    • goodtohaveaps3 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 00:23
      @Frezer: Ale są też niektorzy ludzie, którzy lubią mieć jakaś figurke czy coś z gry którą bardzo lubią ;]. I mają na to pieniądz.
    • alienisko Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 02:07
      A ja tradycyjnie wolałbym soundtrack. tongue_out Do tego wkurzają mnie ekskluzywne zawartości do gry, bo uważam, że każdy kupujący oryginał powinien mieć możliwość zagrania tego samego...

Komiks, DVD making of mnie gilają, jak i sama figurka.

Soundtrack, 25-50% rabat na inną grę Ubi, dobra podkładka pod myszkę, t-shirt to są rzeczy, które widziałbym w edycji kolekcjonerskiej.
    • michalus24 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 09:26
      afwi jest takie coś jak VPN ja pobrałem w ten sposób dużo gier z xbl arcade, wiec tu też problemu nie widzę.
    • gregmcrazy Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 09:50
      Niewiele, i niemałe - tak się to pisze poprawnie. Weźcie się w garść panowie komentatorzy wink
    • cthulhu666 Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 02.10.09, 10:22
      I jak zwykle nikt nie przeczytał źródła tongue_out

EK to sama figurka!!!

Reszta to pre-order pack, który jeśli Cenega się postara, wyjdzie w Polsce. Był przecież taki z Assassin's Creed, nawet do dzisiaj go mam (metalowe pudełko i komiks).
    • kszaqu Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 03.10.09, 00:04
      Jednym słowem, syf :p
    • kry-pta Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 03.10.09, 07:28
      @pogranie
      Kto ci powiedział że nie można ściągać gier ?
      @rirek1236
      Nie musisz mieć golda jak chcesz coś kupować za punkty
      czy za kod ze zdrapki
    • lalalaman Re: Limitowana edycja Splinter Cell: Conviction z 04.10.09, 09:11
      @kaszqu dla kolekcjonera gier (lub serii tego tytułu) to niezła gratka a nie syf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka