djhubertus96 02.10.09, 15:04 Zbreedowalem 2 zlota ze starymi rozowymi smokami i z obydwoch tych związków wyszly mi 2, nowe rozowe jaja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rennya Re: Złoto + Róż 02.10.09, 15:27 norma - ja mam od czerwca takie same efekty zarówno w przypadku breedowania srebrnych jak i złotych z dodami... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.drzyzga Re: Złoto + Róż 02.10.09, 21:54 złote coś strajkują ,nie chcą sie nawet między sobą rozmnażać Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Złoto + Róż 03.10.09, 09:47 Wszystkie metalowe strajkują. Mój Damski Krawiec daje same fioletowe córki i ani jednego sreberka. A złota w ogole nie chce z nikim. A ciemnoróżowe rzeczywiście krzyżowane z czymkolwiek często robia na złośc i dają jasnorozowe Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: Złoto + Róż 03.10.09, 10:23 Co do tego to nie zgodze sie.. mi z kazdym smokiem chca sie rozmnazac.. tylko nie wychodzi to co powinno.. ;/ a przecież ostatnio wymnożylem złoto i jestem z niego dumny Odpowiedz Link Zgłoś