kimsim 07.10.09, 09:11 Czemu tytuły multiplatformowe są recenzowane jedynie na xboxie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
respev Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:18 A jak myślisz? ;> Może dlatego, że nie każdy z redaktorów ma PS3 i xboksa 360? Odpowiedz Link Zgłoś
kimsim Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:25 Akurat Maciej ma dwie konsole a recenzuje jedynie wersje na xboxa. Pozatym większość ma i xboxa i pleja. Odpowiedz Link Zgłoś
juggernaut87 Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:33 Rock band The Beatles zabija tę grę klimatem. Tam każda piosenka jest niezwykła, a w GH5 musisz średnio zagrać 10 nudnych piosenek na 1 fajną Moja ocena jako fana gier muzycznych nie GH cz RB to 6/10. Odpowiedz Link Zgłoś
maciu.polygamia Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:38 Recenzujemy taką wersję, jaką dostaniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
hitting_bruce_pl Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:59 Z serią GH spotkałem się pierwszy raz tydzień temu. Szukałem gry innej niż dotychczasowe fps, scigałki itp. gry. Po SingStarze i Buzz jest to moja trzecia gra typu Party Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba cała ta zabawa z gitarką. Swoją drogą jak na początkującego użytkownika, i tu trzeba nadmienić, że raczej wole rnb i rap niż rock, dobór piosenek jest zadowalający. Są i wolne nastrojowe i z troche szybszym tempem. Generalnie, jak dla laika w temacie daje grze 6/6. Tona zabawy a tylko 2.... no 4 stówki Odpowiedz Link Zgłoś
jayu Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:02 Setlista nie wzbudza emocji? Oj Maciu, duzo szlagierow sie tu znajdzie, setlista kilka razy mocniejsza niz w GH:WT - ale to przeciez kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
rorkdcr Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:29 Activision - księgowi zaczynają robić gry Odpowiedz Link Zgłoś
kondy.pl Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:34 Okładka tej gry wygląda jakby to było DLC.. Odpowiedz Link Zgłoś
shunkan Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:45 Ta gra jest tak niesamowicie DENNA, że bez importu piosenek z WT radze nie tykać nawet. @jayu Może w tobie wzbudzają emocje utwory wymagające wbicia sobie do głowy jeden sekwencji i grania jej cały czas -.- @kimsim Bo takie wersje dostają, zasponsoruj im wersję na PS3 to i taką zrecenzują. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubc Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 12:00 Dawać mi Guitar Hero/Rock Band Dream Theater ;x;x Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 13:25 zgadzam sie z juggernautem - w dziedzinie gier muzycznych pierwszym pierwiosnkiem i powiewem swiezosci, jaki mozna w tej niszy growej znalezc od czasu wprowadzenia perkusji jest The Beatles Rock Band. a okladka GH5 wyglada naprawde jak DLC Odpowiedz Link Zgłoś