Dodaj do ulubionych

Recenzja: Guitar Hero 5

07.10.09, 09:11
Czemu tytuły multiplatformowe są recenzowane jedynie na xboxie?
Obserwuj wątek
    • respev Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:18
      A jak myślisz? ;> Może dlatego, że nie każdy z redaktorów ma PS3 i xboksa 360?
    • kimsim Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:25
      Akurat Maciej ma dwie konsole a recenzuje jedynie wersje na xboxa. Pozatym większość ma i xboxa i pleja.
    • juggernaut87 Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:33
      Rock band The Beatles zabija tę grę klimatem. Tam każda piosenka jest niezwykła, a w GH5 musisz średnio zagrać 10 nudnych piosenek na 1 fajną tongue_out Moja ocena jako fana gier muzycznych nie GH cz RB to 6/10.
    • maciu.polygamia Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:38
      Recenzujemy taką wersję, jaką dostaniemy.
    • hitting_bruce_pl Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 09:59
      Z serią GH spotkałem się pierwszy raz tydzień temu. Szukałem gry innej niż dotychczasowe fps, scigałki itp. gry. Po SingStarze i Buzz jest to moja trzecia gra typu Party smile Muszę powiedzieć, że bardzo mi się podoba cała ta zabawa z gitarką. Swoją drogą jak na początkującego użytkownika, i tu trzeba nadmienić, że raczej wole rnb i rap niż rock, dobór piosenek jest zadowalający. Są i wolne nastrojowe i z troche szybszym tempem. smile Generalnie, jak dla laika w temacie daje grze 6/6. Tona zabawy a tylko 2.... no 4 stówki smile
    • jayu Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:02
      Setlista nie wzbudza emocji? Oj Maciu, duzo szlagierow sie tu znajdzie, setlista kilka razy mocniejsza niz w GH:WT - ale to przeciez kwestia gustu.
    • rorkdcr Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:29
      Activision - księgowi zaczynają robić gry
    • kondy.pl Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:34
      Okładka tej gry wygląda jakby to było DLC..
    • shunkan Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 10:45
      Ta gra jest tak niesamowicie DENNA, że bez importu piosenek z WT radze nie tykać nawet.

@jayu
      Może w tobie wzbudzają emocje utwory wymagające wbicia sobie do głowy jeden sekwencji i grania jej cały czas -.-

@kimsim
      Bo takie wersje dostają, zasponsoruj im wersję na PS3 to i taką zrecenzują.
    • jasiubc Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 12:00
      Dawać mi Guitar Hero/Rock Band Dream Theater ;x;x wink
    • glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: Guitar Hero 5 07.10.09, 13:25
      zgadzam sie z juggernautem - w dziedzinie gier muzycznych pierwszym pierwiosnkiem i powiewem swiezosci, jaki mozna w tej niszy growej znalezc od czasu wprowadzenia perkusji jest The Beatles Rock Band.

a okladka GH5 wyglada naprawde jak DLC wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka