Dodaj do ulubionych

Recenzja: Borderlands

25.10.09, 18:52
Wiesz, kogo nudzi, tego nudzi. Ja gram sam i jest super, można na spokojnie pochodzić po okolicy a nie klepać questy ciągle...

Dziwne jest, że EyePet, który jest kierowany do dzieci otrzymał ocenę 5- a Borderlands, które jest super zrobione jedynie 4+. Niestety moje gadanie niczego nie zmieni, i zaraz zostanę zbesztany tekstem "Jak Ci się nie podoba to nie graj".
Obserwuj wątek
    • d4ru73k Recenzja: Borderlands 25.10.09, 18:55
      Ja tylko jedno pytanie, bo jakoś nie chciało mi się szukać, czy to jest piaskownica? suspicious
    • zooltar Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 18:56
      bo borderlands ma wady ktore nie pozwalaja dac mu lepszej oceny. moim zdaniem to nie jest gra bardzo dobra
    • nuno25 Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 18:57
      Nikt Ciebie nie zbeszta bo niby po co?? smile sam się zastanawiam nad kupnem tej gry ale poczekam do recenzji Dragon Age.
    • thevito Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 19:07
      Gdy doszedłem do słowa gazylion od razu było wiadomo, kogo to jest recenzja smile Co do gry brzmi smakowicie, trzeba bedzie sprawdzic jak stanieje ...
    • mandella Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 19:20
      Kogo obchodzi ta czy inna recenzja. Lepiej poczytac fora i opinie wielu osob, ktora sie w te czy inna gre bawia. A recka to moze byc co najwyzej pukt wyjscia dla jakiegos mini-flejma smile
      Wiadomo, ze jeden danej grze da 4, a drugi 6. To, ze recenzent pisze "samotne granie nudzi" to nie jest prawda objawiona tylko jego subiektywne odczucie, z ktorym nie zgodzi sie pewnie mnostwo osob.
    • gawron253 Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 19:29
      tak to piaskownica
    • tomi1988pl Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 19:36
      ja mam 2 pytania do osob, ktore juz maja gre - czy level cap to 50 i czy jest opcja New Game +?
      ja wlasnie ta gre kupuje tylko i wylacznie dla singla i splitscreen'a. to jest zdecydowanie gra dla grinderow i zbieraczy, dlatego mogla nie przypasc do gustu recenzentowi. w zyciu w tej grze nie poruszalbym sie samochodem, bo a noz strace okazje na znalezienie fajnej giwery i nabicie kolejnego poziomu.
    • hellghan Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 19:43
      grafika kompletnie do mnie nie przemawia, ilość broni również, z materiałów dostępnych w sieci gra prezentuje się najwyżej średnio
    • spamtool Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 20:03
      do autora recenzji - pisze sie "don't", a nie "dont"...
    • dead-space Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 20:09
      tomi1988pl - max to 50, mozna NG+, bedziesz grac z przeciwnikami juz na wyzszym poziomie niz 1 gdzie byli na poczatku. Dopiero po 1,5 gry uzbierasz 50. Moim zdaniem powinno byc przynajmniej 99 + losowe poziomy.
      Gra jest dobra, na plus powinno sie zaliczyc coop ktory jest rowniez na podzielonym ekranie dla 2 jak i przez Live/PSN do 4 osob z "podzialem na klasy" typu snajper, zolnierz, bron krotka, melee.
    • zaku30 Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 20:18
      Gra jest na prawdę boska tongue_out siadasz na 1h i nie odrywasz się przez 3 big_grin

Tomi jak przejdziesz grę to będziesz miał może max 36/37 lvl a jak chcesz 50 to można grać od początku. Oczywiście z trudniejszymi przeciwnikami tongue_out
    • kriegaffe Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 20:26
      mnie tam samotne granie nie nudzi w ogóle.
      gra wciąga STRASZNIE.
    • argeth Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 20:44
      tracer87niedorozwoj - Twoja ksywka też wiele o Tobie mówi, koleżko.

Czy pod każdym artykułem fanboye muszą się dosłownie dymać ? Helo, to jest gra multiplatformowa a gra nie ma nic wspólnego z KZ2 czy ODST. A może ja dorzucę coś od siebie - FM2 i U2 majom lipnom grafike.

No, wreszcie o samym Borderlands - czy ktoś wie ilu graczy może jednocześnie grać w wersji na PC ?
    • tomi1988pl Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 20:52
      zaku30, watpie jestem osoba, ktora lubi sobie po prostu zboczyc z kursu i postrzelac do futrzakow, a noz sie cos ciekawego znajdzie lub jakies ciekawe miejsce odkryje. zawsze mam tak, ze maksuje postac zanim dojde nawet do 3/4 gry - robie wszystkie sidequesty, szukam fajnych przedmiotow, sekretow itd.
      mam nadzieje, ze podwyzsza level cap wraz z dlc.
    • x23x Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 21:40
      czy bedzie recenzja PES 2010?
    • metal_heart Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 22:01
      wlasnie zaczelem w to grac , ale jakos bez entuzjazmu, byc moze musze jezscze troche przejsc zeby w pelni docenic walory tej gry
    • crinos_pl Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 23:09
      Czy jest do tego, ewentualnie, czy będzie demko?
    • kriegaffe Re: Recenzja: Borderlands 25.10.09, 23:34
      Nie ma co sie oszukiwac, to nie jest gra dla wszystkich.
      Jezeli ktos lubi typowy action-rpg w stylu diablo ze wszystkimi cechami tego gatunku (grind'owanie, loot'owanie, levelowanie), to mu sie Borderlands bardzo spodoba.
      Jezeli ktos chce normalnego rpg ze zlozona fabula, ciekawymi postaciami, questami i dialogami, tyle ze fps, to sie zawiedzie.
    • shadoki4 Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 01:15
      gramy z kumplem codziennie do 4 rano, POLECAM!
    • dead-space Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 06:48
      kriegaffe - kiedy rpgi mialy fabule? Cialge na tym samym schemacie sie opieraja - ratujesz swiat...
    • screwbalski Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 09:43
      Rozumiem że coop offline jest? Dla ilu graczy?

pzdr
    • frezer_pl Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 10:51
      ja sie zawiodlem na poczatku mi sie podobało ładna grafika fajne pukawki ale gdy do mnie doszlo że przez całą gre bede tylko bezmyślnie strzelał szybko mi sie znudziło, ogólnie bezmyślna młocka coś w stylu Peinkiller nie wiem czemu ktoś to nazwał rpg, każda misja na jedno kopyto czyli rozwałka nudaaa
    • seruch Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 11:21
      @frezer_pl
      Chyba za dlugo w to nie grales, misje sa roznorodne. Aha i oczywiscie pewnie spodziewales sie puzze quest od FPSa :d
    • emcegie Re: Recenzja: Borderlands 26.10.09, 12:27
      Gra jest świetna. Nie przepadam za grafą cel-Shading ale tutaj mnie ona urzekła. Gram w to od trzech dni i się oderwać nie mogę. Gram sam, bo nie przepadam za online i nic mnie nie nudzi. Mam 18 lvl i robi się czsami ciężko. Trzeba obmyślać taktykę i dobierać bronie. Polecam grę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka