edycja_kopiuj_wklej 06.11.09, 19:16 Jutro pracuje, ale bedemialamoze z polgodziny rano.Wiec jak ktos majakies zyczenia lub zlecenia tokrotko i wyraznie opisac. Tak abym nie musiala latacpo watkach, czy sie domyslac co ktos mial na mysli Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: Zlecenia 06.11.09, 22:20 ja poproszę dyniowego pisklaka z Violladamore na Lola_kr. edycja pamiętasz, że na martusi masz pisklaki? bo jednemu juz zostało niecałe 3 dni... i na martusi2 sa jaja kurze... im niecałe 2 dni zostało... Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: Zlecenia 07.11.09, 07:19 to ja proszę dynie z mariolki na główne,bo cholera zaczęłam sama przenosić i jeden już poszedł w świat Odpowiedz Link Zgłoś
rennya a ja na żebry przyszłam... 07.11.09, 18:05 jakby Ci się kiedyś fioletowy din trafił, to na maksimoom przygarnę... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: a ja na żebry przyszłam... 09.11.09, 20:41 Mam dla ciebie fiolet, wiec w srode rano przerzuce. Miej miejsce Informacja dla pozostalych, popatrzcie sobie co tam mam na roznych kontach i porobcie zapisy. ogolnie to polapalam wszystko (oprocz metalu) wiec wybor jest Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: a ja na żebry przyszłam... 10.11.09, 20:08 Pogubilam sie w twoich kontach Ale jakiekolwiek dino, kure, papierek - wszystko chetnie przyjme. Jutro juz bedzie miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: Zlecenia 11.11.09, 12:09 Jakbyś kiedyś miała na zbyciu czerwone lub niebieskie dino to chętnie przygarnę Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr :) 27.11.09, 10:30 edycja czy mogłabys mi przenieść 2 elektryczne z Violladamore na Lolę? I jeszcze na smokach martusi2 jest kura i dino - jak nikt nie chce to mozna dac Lence? Plissssssssss!!!! (tylko kura za 1 dzień dorośnie...) bałdzo płoszę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: Zlecenia 30.11.09, 23:05 Edycjo, jak znajdziesz czas, to ser ode mnie do rennyi Dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr edycjo 01.01.10, 21:58 czy mogłabym prosić o zamianę świątecznych pisklaków z Loli na violladamore i odwrotnie? Bo wtedy będzie na każdym koncie chłopiec i dziewczynka... Dziękuję bardzo!!!! tam sa jajka ale jakby się nie wykluło, to zimowe czy czarne mogłabyś przenieść na violladamore? dzięki wielkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr przepraszam za zamieszanie 01.01.10, 22:03 nie ma sensu przenosić... przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
vixiak Re: Zlecenia 05.01.10, 17:59 Jeśli temat jeszcze aktualny, to ja bym bardzo prosiła o któregokolwiek z tych smoczków, jeśli to nie problem: - dyniowy - serkowy - jakikolwiek dino - srebrny - walentynkowy (nie wiem czy się breedują) - zeszłoroczny świąteczny Jeśli ktoś ma w zanadrzu, będę wdzięczna ^^' Odpowiedz Link Zgłoś
blackhexe89 Re: Zlecenia 10.01.10, 08:38 Chciałam Cię prosić edycjo żebyś przeniosła tego wampira (kod: OtKt) z mojego konta na konto vixiak. Moje hasło takie samo, jak ostatnio Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: Zlecenia 05.02.10, 12:10 Jakby się komuś czerwony złapał, a nie chciałby, to niech go wrzuci na Rodzinę Dziwadeł, dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr czy mogę? 19.02.10, 19:44 czy mogłabym prosić o przeniesienie z violladamore obu bezowych pasiastych jaj na Lola_kr? dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś