Dodaj do ulubionych

Dragon Age: Początek

07.11.09, 17:30
I jak wrażenia? Ja muszę powiedzieć, że bawię się świetnie. I mimo iż na
początku sądziłem, że jest nieco za prosto na normalnym poziomie trudności, to
potem szybko to się zmieniło.

Bałem się, że gra jest przegadana i nie będzie mi się już podobać. Jej, jak
się myliłem ;>

W każdym razie - to moja postać: bit.ly/reMFd

Pochwalicie się swoimi?
Obserwuj wątek
    • margarret Re: Dragon Age: Początek 08.11.09, 09:52
      Bawic sie bede we wtorek bo gra juz w drodze. Ale przy okazji pytanie bo w sieci chaos na
      temat kodów na zbroję czy golema. W PL wersji na xboxa są podane czy olano nas ? I z
      ciekawosci jak wygladac bedzie sprawa dodatkow skoro PL wersja jest tylko smile PL.
      • krusty Re: Dragon Age: Początek 08.11.09, 19:09
        W tym wątku sprawa została poruszona - forum.polygamia.pl/index.php/topic,1998.320.html
    • toread Re: Dragon Age: Początek 09.11.09, 22:40
      Stone Prisoner, czyli DLC do DA: Początek jest jak typowe DLC do cRPG. Czyli
      trochę walki, zagadka i nagroda. Jakbym kupił miesiąc po skończeniu gry, byłbym
      zły. W trakcie ładnie wpisuje się w sidequesty i daje fajną opcję. Jeżeli teraz
      gracie w DAtongue_out to imo warto.
      • radek.zaleski Re: Dragon Age: Początek 11.11.09, 21:52
        a da radę skończyć? tj normalnemu człowiekowi?smile

toread napisał(a):

> Stone Prisoner, czyli DLC do DA: Początek jest jak typowe DLC do cRPG. Czyli
        > trochę walki, zagadka i nagroda. Jakbym kupił miesiąc po skończeniu gry, byłbym
        > zły. W trakcie ładnie wpisuje się w sidequesty i daje fajną opcję. Jeżeli teraz
        > gracie w DAtongue_out to imo warto.
        • toread Re: Dragon Age: Początek 14.11.09, 17:05
          radek.zaleski napisał(a):

> a da radę skończyć? tj normalnemu człowiekowi?smile

Tak. O ile będziesz miał czas na główny quest. Poziom trudności można zmienić
          nawet w trakcie gry, a patrząc po tym jak mnie wessało widać, że to fajny tytuł.

A tak przy okazji - kupiłem Warden's Quest. Imo fajniejszy od Stone Prisonera i
          ma ciekawszą fabułę.

• lukaa_pol Re: Dragon Age: Początek 10.11.09, 11:23
      Powiem , ze przed zakupem sprawdze wersje na 360'tke( tzn.wypozycze)
      Za duzo gralem w Baldury, nie chce sobie zjechac wspomnien.....
      Mam nadzieje ze port da rade.
    • linmar Moze ktos wie... 12.11.09, 23:03
      Jezeli kupie drewniana limitke z Singapuru, to bede wstanie sciagac pozniejsze DLC z PSNUSA, czy niezbedny bedzie login na Japonie(Chiny?), czy europejska Visa dziala na JPSN? Przepraszam za brak polskich znakow i wogole ale pisze z PSa i nie mam zbytniego doswiadczenia na forach. Z gory dziekuje za odpowiedz.
      • linmar Re: Moze ktos wie... 12.11.09, 23:05
        Chodzi o Dragon Age na PS3
    • deusz Re: Dragon Age: Początek 13.11.09, 19:12
      Gra właśnie przyszła pocztą i leży jeszcze zafoliowana na biurku... I chyba tak
      poleży do przerwy świątecznej, bo w takie RPG najlepiej gra się w zimowe
      wieczory, które w grudniu rozpoczynają się o 16.00, a kończą póki sen nas z
      konsola nie rozłączysmile
      • toread Re: Dragon Age: Początek 14.11.09, 17:06
        deusz napisał(a):

> Gra właśnie przyszła pocztą i leży jeszcze zafoliowana na biurku... I chyba tak
        > poleży do przerwy świątecznej, bo w takie RPG najlepiej gra się w zimowe
        > wieczory, które w grudniu rozpoczynają się o 16.00, a kończą póki sen nas z
        > konsola nie rozłączysmile

No u mnie DA: P powoduje chroniczne niewyspanie od paru ładnych dni.
        • tea Re: Dragon Age: Początek 16.11.09, 15:59
          Świetna gra,gram już 4 dni i nadal mi się nie nudzi tylko chcę więcej i
          więcej,jak zawsze świetna robota Bioware
          • pacholak Re: Dragon Age: Początek 18.11.09, 10:10
            No to chyba nikt już nie śpi tongue_out gra się świetnie tylko nie mam tych kodów . możecie podać mi
            meila na jaki trzeba wysłać prośbę o kody ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka