radek.zaleski 17.11.09, 11:40 ha, ja grałem Blade Runnera nie dalej jak pół roku temu. to wybitna gra. nawet dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
han_solo_79 Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 11:50 A wlasnie, przypomnieliście mi ze zaczalem grac jakies dwa miesiace temu i z nawalu roboty przestalem... Odpowiedz Link Zgłoś
i.sadhu Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 11:52 Do redakcji: Co to jeszcze dobrego wychodzi w tym roku/miesiącu. Planujecie jakieś zestawienie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoplita Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił IP: *.polityka.com.pl 17.11.09, 12:02 A jakby tak obciąć budżet na promocję, a choćby nawet i na produkcję, i stworzyć trudną, niszową grę dla mózgowców, odwołującą się bezpośrednio do prozy Dicka? Też by się nie opłacało? Pewnie nie... Odpowiedz Link Zgłoś
slawomir.serafin Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 12:05 @i.sadhu - to jest zestawienie na listopad gamecorner.pl/gamecorner/1,102651,7216006,Premiery_listopada___na_co_czekamy_.html grudniowe będzie w pierwszych dniach grudnia premier jest jeszcze sporo Odpowiedz Link Zgłoś
i.sadhu Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 12:07 o już wiem o czym bym chciał poczytać Deus Ex 3. Coś za cicho o tej grze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 12:15 sex Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 12:27 @SS "Chyba nie potrzebujemy powtórki z rozrywki." W jakim znaczeniu? Remaku? Jasne ze nie. Ale nową opowiesc jak najbardziej. Problem z ta gra jest taki ze wszystko inne niz przygodowka, ewentualnie cRPG nie zda egzaminu. Jestem w stanie wyobrazic sobie shootera czy starsima w swiecie Blade Runnera ("Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near the Tannhauser gate.") ale sedno calej opowiesci, to powolne zbieranie danych przez detektywa, w konwencji Borderlands już, według mnie, nie zadziała. Za mało strzelania ma po prostu taki detektyw. Odpowiedz Link Zgłoś
i.sadhu Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 12:36 Dzięki Sławek. Kurde, ja na nic już nie czekam. Po premierze DAO, na którą wyczekiwałem miesiącami, nie mam kolejnej gry-celu. Może Mass Effect 2, ale raczej bez większego entuzjazmu. Bardziej już Deus Ex 3 ale nic o nim nie wiadomo. Na razie czekam w zawieszeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 13:25 "To znaczy, na pewno nie obrazilibyśmy się, gdyby była... na przykład taka jak ten mod do Crysisa..." To żaden mod. To po prostu mapka stworzona na potrzeby zrobienia screena konkursu. Polecam sprawdzenie co oznacza słowo "mod" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: COOLo Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.09, 13:41 2011 - Unannounced MMO Odpowiedz Link Zgłoś
venmort Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił 17.11.09, 14:04 @i.sadhu O DeusEx3 wiadomo, że będzie coś wiadomo latem przyszłego roku. To najbardziej konkretny news z kilku ostatnich miesięcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZzzz Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił IP: *.chello.pl 17.11.09, 14:22 Blade Runner miał 13 możliwych zakończeń - to za dużo jak na obecnych casualowych graczy, których trzeba prowadzić jak po sznurku linearną fabułą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szpadel Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.09, 18:45 @SS, @han_solo_79: za bardzo sie sugerujesz przygodówką i konwencją filmu. BR to świetne uniwersum i dobry FPP cRPG zdałby egzamin jak najbardziej. Problem jednak w tym, iż gra aby była DOBRA musiałaby mieć charakter. Borderlands jest grą bez charakteru więc dobrze, że Gearbox sobie odpuścił. Swoją drogą to ta wycena jest mocno przesadzona: naprawdę nie trzeba wydawać 50mln dołków aby zrobić dobrą grę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neur0 Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił IP: *.chello.pl 17.11.09, 22:21 Oj, nie. Strzelanka na podstawie Blade Runnera? Z elementami Crpg jeszcze? NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Proszę, nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Łowca Androidów by nam się nie opłacił IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.09, 23:15 Dick by się w grobie przewrócił gdyby go to obchodziło Odpowiedz Link Zgłoś