edycja_kopiuj_wklej 17.11.09, 19:07 Troche ich pochomikowalam po swoich kontach zbierajac do wymiany wampira, ale nikt nie chce sie za bardzo wymieniac za same dina, wiec bede rozdawac w czwartek rano. Prosze sie wpisywac komu co brakuje, to rozpatrze podania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.drzyzga Re: bede rozdawac dina i kury 17.11.09, 19:16 dawaj co masz,wszystko przyjme na larwce i olo nie mam żadnej kurki ani dina,a jak masz tego dino ptaka to ktosiek się aż prosi,no jak byś miała wampirków za wiele to nie ma sprawy,możesz u mnie upchnąć Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: bede rozdawac dina i kury 17.11.09, 19:25 Niejaki Phoenix ma dwa wampiry i czeka na oferte, a w jaskini nie ma kury ani dina. Zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: bede rozdawac dina i kury 17.11.09, 20:41 Oczywiscie, mam 3 kury i dina, za wyjatkiem niebieskiego Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: bede rozdawac dina i kury 17.11.09, 20:57 Napisalam, czekam teraz na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: bede rozdawac dina i kury 18.11.09, 15:48 gdyby Ci coś zbywało,to nie krępuj się Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: bede rozdawac dina i kury 18.11.09, 16:31 szkoda ze nie masz niebieskiego dina bo mi wlasnie na nim zalezy ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: bede rozdawac dina i kury 17.11.09, 19:55 Ja bym bardzo chciała czerwone dino, ale niebieskie lub zielone też mnie ucieszy. O ile oczywiście moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie Odpowiedz Link Zgłoś
rennya a czy dasz radę przenieść Hubertusowi 19.11.09, 16:28 to dragcave.net/view/cfrg jajo?? masz hasło do denata - jeśli dasz radę? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: a czy dasz radę przenieść Hubertusowi 19.11.09, 19:37 on na razie nie ma miejsca. Plus mam niebieskiego dina dla niego. Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: a czy dasz radę przenieść Hubertusowi 20.11.09, 16:03 Edycja, ale ja mam miejsce.. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: bede rozdawac dina i kury 19.11.09, 21:06 edycja_kopiuj_wklej napisała: > Prosze sie wpisywac komu co brakuje, to rozpatrze podania Ja mam żółte i fioletowe. Jesli istnieją jakieś inne, to bym sie o nie uśmiechnęła. Nie mam szczęścia do łapania din. Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: bede rozdawac dina i kury 19.11.09, 21:18 senseeko napisała: > edycja_kopiuj_wklej napisała: > > > Prosze sie wpisywac komu co brakuje, to rozpatrze podania > > Ja mam żółte i fioletowe. Jesli istnieją jakieś inne, to bym sie o nie uśmiechn > ęła. Nie mam szczęścia do łapania din. > Gdybyś jutro chciała/mogła coś wrzucić to fioletowe jajo trzeba przedtem przenieść na konto "dopolowań". Ja to jutro i tak zrobię, ale piszę na wypadek gdybyś Ty wcześniej u mnie buszowała. Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: bede rozdawac dina i kury 20.11.09, 16:26 na wszelki wypadek napisze i tutaj.. Edycja, ja mam miejsce na koncie Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 08:10 Edycja.. to od Ciebie mam zielonego dina?? Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 08:41 wiesz.. ja Ci mogę oddać tego mojego zielonego dina jak chcesz... bo ja już mam dwa.. nie obrazisz się Edycja?? Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 10:02 Nawet duzo. Jesli masz haslo do SmokowMartusi i 2 to tam duzo jajek. Ja nie mam twojego hasla (nie znalazlam u siebie w poczcie), no i ostatnio mam problemy z przenoszeniem Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 12:49 Edycja.. to przeniesiesz mi te niebieskie jajo?? i mówiłaś że masz dla mnie niebieskiego dina.. a tego zielonego ode mnie mozesz oddac komus innemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 11:38 ok, to nie wiem mam tylko 2 dina 0 kur, to co moge ? Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 11:54 Edycja , a ty też łapiesz papiery ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 13:02 Edycja.. to przeniesiesz mi te niebieskie jajo?? i mówiłaś że masz dla mnie niebieskiego dina.. a tego zielonego ode mnie mozesz oddac komus innemu.. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 14:38 niebieski se poszedl w diably w czasie przenoszenia Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 14:44 bierz co chcesz.. no papiery tez czasami sie pojawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 16:14 hehe to ja bym chciała zielonego i zoltego dina :p i kurke ;p Odpowiedz Link Zgłoś
djhubertus96 Re: bede rozdawac dina i kury 21.11.09, 17:33 aha.. szkoda.. a przeniesiesz mi tego haczlinga??? dragcave.net/view/cfrg Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: bede rozdawac dina i kury 22.11.09, 13:38 Edycja czy ja ? a o co chodzi z szkoda ? bo nie rozumiem o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: bede rozdawac dina i kury 22.11.09, 15:25 zle sie podpial, chodzilo o to, ze niebieski uciekl Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr oh Edycja! 21.11.09, 19:59 czy ten dino i kurka zostaje na violladamore? Jesli tak to dziekuje Ci baaardzo!!!!!!!!!!! bardzo!!!!!!!!!! A czy mogłabym ten serek prosić, który jest na Martusi na Lolę? tam sie niedługo zrobi miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: oh Edycja! 22.11.09, 15:26 loola- ostatnio cos mi laguje i uciekaja mi, wiec ostatno staram sie nie przenosic Odpowiedz Link Zgłoś
senseeko Re: oh Edycja! 22.11.09, 17:08 edycja_kopiuj_wklej napisała: > loola- ostatnio cos mi laguje i uciekaja mi, wiec ostatno staram sie nie przenosic Ja nie byłam zbyt biegła w przenoszeniu, ale jednak te mniej atrakcyjne udawało mi sie przerzucic z prawdopodobienstwem nawet 3/4. A tymczasem dziś pouciekały mi wszystkie co do jednego mimo ze nie były to żadne niezwykłości. Dwa zwykłe czarne i roślinny - zupełnie niealtowe. A przecież przenosiłam w najlepszej porze bo w okolicach 10 rano. Nie wiem co jest. Przyspieszyli dragona, czy ci którzy "podkradają" transferowane smoki mają jakieś najnowsze technologie? No w kazdym razie z dziesiątą córką damskiego krawca jeszcze się wstrzymałam, bojąc się by i tej mi nie ukradli. Jutro ją spróbuję przenieść, to się miejsce na senseeko zrobi jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: bede rozdawac dina i kury 22.11.09, 21:19 Edycja to moge sobie cos przeniesc ? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr tetraaa 22.11.09, 21:46 a mogłabyś mi przenieść tego serka z Martusi na Lolę? jeżeli edycja sie zgodzi oczywiście. hasło takie samo. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: tetraaa 26.11.09, 10:11 dzieki! mam juz miejsce jakby co To może za jednym zamachem tego fioletowego Dino jak go nikt nie bierze, bo szkoda, żeby na bocznym koncie został... Edycja na kocie martusi2 są jeszcze 2 kurczątka, jedno ma poniżej 3 dni (na razie jeszcze nie wsadzałam go do pogotowia)... i fioletowy diniak... co z nimi? dragcave.net/user/smoki%20martusi2 Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: tetraaa 26.11.09, 17:58 ok przenioslam skad masz tyle elektrycznych ? ;o Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: tetraaa 26.11.09, 18:47 dziekuje bardzo!!!! Elektryczne to edycji, łowiła tam To co u mnie na koncie to tez edycja złowiła, mnie się nie udało nic z nowości niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
tetraaa Re: bede rozdawac dina i kury 26.11.09, 21:34 juz dorosly, wszystkie sa sliczne Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: bede rozdawac dina i kury 28.11.09, 12:05 Ale miły początek weekendu-wchodzę na swoje konto i znajduję tam dorosłego czerwonego dina!!! Edycja strasznie Ci dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś