Dodaj do ulubionych

Premiera Assassin`s Creed 2

IP: 77.255.118.* 18.11.09, 19:37
Kiedy premiera PC?
Obserwuj wątek
    • Gość: zak Premiera Assassin`s Creed 2 IP: *.chello.pl 18.11.09, 19:44
      Mozna bylo sobie darowac komentarz odnosnie muzyki, ktos mocno probowal byc ironczny i inteligenty ale kiepko mu to wyszlo. Wrecz przeciwnie wskazuje raczej na swoje ograniczenie.
    • d_pawel Re: Premiera Assassin`s Creed 2 18.11.09, 19:51
      zak -> Jeśli o moim ograniczeniu ma świadczyć to, że nie podobała mi się muzyka w poprzednich zwiastunach, to tak, jestem ograniczony.
    • Gość: wołga Re: Premiera Assassin`s Creed 2 IP: 80.51.101.* 18.11.09, 20:36
      Bez urazy, ale co Was obchodzi wersja PC ? Jedynka z tego co pamietam ledwo dawala rade na owczesnych kompach, u mnie hula po dzis dzien na X360 Premium HDMI za 799 zł (za tyle kupilem) na 37` i kinie domowym Sony DZ680. Tylko nie piszcie dzieci Neo, ze granie na PC wymaga zasobnosci portfela... prosze... naprawde niezle zarabiam. Pozdro.
    • j_uk_dev Re: Premiera Assassin`s Creed 2 18.11.09, 20:51
      Już jutro powinienem dostać EK, mam tylko nadzieję, że framerate, którego doświadczyłem grając w wersję na Eurogamer w finalnej wersji został poprawiony.
    • simplex Re: Premiera Assassin`s Creed 2 18.11.09, 21:11
      Bez urazy, ale co ciebie obchodzi co nas obchodzi wersja PC?

"Kiedy premiera PC?"

Google i wikipedia przestalo dzialac? Marzec 2010
    • Gość: ghgh Re: Premiera Assassin`s Creed 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:53
      Pie.....c Xboxa i tego zdzieracza kasy microzonk gdzie windows XP dalej 399 zł kosztuje w Polsce. wersja na pc bedzie najlepsza to nie ulega wątpliwości a 60 klatek spokojnie bedzie przeliczał ati 4890 w rozdzielczości niedostepnej konsolom.
    • Gość: blantman Re: Premiera Assassin`s Creed 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 22:50
      a do mnie kurier z ultimy już jedzie i jutro wieczorem znikam dla świata smile Tylko w pracy trza wytrzymać do 16 ...tongue_out
    • Gość: zlyjas Re: Premiera Assassin`s Creed 2 IP: 208.53.170.* 19.11.09, 00:33
      <javascript>alert("Haha!");</javascript>
    • break-thru Re: Premiera Assassin`s Creed 2 19.11.09, 00:41
      @wołga

Chyba fanboyowanie przesłania Ci percepcje rzeczywistości. U mnie AC1 chodził bez żadnego przycinania, a nie powiedziałbym, że miałem wtedy mocny piecyk.
    • infralicious Re: Premiera Assassin`s Creed 2 19.11.09, 08:25
      Dziwne te teksty o przekładaniu oficjalnych premier, mącicie tylko ludziom w głowach. Kto normalny kupuje w Empiku, Media czy innym sieciowym g*wnie. Pełno jest sklepów branżowych (growych) które sciągają wersje angielskie aby Polak nie czuł się jak mieszkający w jednym z nawiększych zadupi growych w Polsce. Swoją drogą, granie w polskie wersje gier to zbrodnia na nich, od czasów masakry polonizacyjnej zwanej Diablo 2 nie dotykam wynalazków z PL na klacie a przypadek Modern Warfare 2 tylko mnie utwierdza, że mam rację (rozbawił mnie artykuł próbujący wytłumaczyć niedolę tłumacza, lol, biedaki, jakoś zdarzały się gry, gdzie można było zrobić dobrą PL - vide Freespace 2). Dobra, bo trochę odbiegłem od tematu - chrzanić polskie premiery, kupujcie w sklepach z grami a nie w sieciówkach i będzie git (ja mam szczęście mieszkać obok Ultimy - także w AC2 gram od wczoraj, genialna gra).
    • knowicz Re: Premiera Assassin`s Creed 2 19.11.09, 09:26
      Jestem Po zarwanej nocy z Assassynem, bardzo miło zarwanej nocy. Trochę szkoda, że dodanie polskich napisów polskiemu dystrybutorowi zajmie przeszło 2 tygodnie. No ale angielski w tej grze nie jest jakoś specjalnie wymagający więc da się grać.
    • Gość: balsaQ Re: Premiera Assassin`s Creed 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.11.09, 15:39
      .. a ja dziś zakupiłem produkt - aż miło na to wszystko popatrzeć. ślinka kapie kap kap.. pozdro
    • Gość: BUNCH Re: Premiera Assassin`s Creed 2 IP: *.2-0.pl 19.11.09, 15:46
      Jakoś grafika mi się nie podoba w tej grze, a wam?
      Jedynka robiła lepsze wrażenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka