Gość: Beko IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 04.02.10, 17:49 Na szczescie te dodatki sa dostepne tez dla piratow. Jak dotychczasowe DLC mozna sobie pobrac z torrentowni, zainstalwac i grac bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dsgre Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.02.10, 17:50 dodadzą drugiego żniwiarza do rozwalenia, który ukrył się na wyspie i czcili go jacyś Afrykańczycy. Szkoda, że pozbyłem się już gry, choć z drugiej strony nie żałuję, końcówka gry była niedosytem, brakowało czegoś. Misje "poboczne" były ciekawsze od głównych. Tu spoil: - jesteśmy u żniwiarów ;], mają pro bazę, wygląda jak podziemna bardziej, wybieramy gościa, który przez tunel przejdzie (on zginie), innego też wyznaczamy do innego zadania, prowadzenie grupy? ;p i też padnie... Więc polecam wyznaczyć wam tego robota, którego zabraliście wcześniej i aktywowaliście ;]. Ty z kumplami idziecie główną drogą, a z boku kompan leci przez tunel, musisz mu otworzyć przejścia chyba 8 razy bo się ugotuje ;] i tyle, na końcu rozwalacie gigantycznego szkieleta (5 minut strzelania, prosty jest) i koniec gry, odlatujecie stateczkiem. Czujecie niedosyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsgre Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.02.10, 17:51 a co do wątków miłosnych, darujcie sobie, np. z Tali możecie, ściągnie maskę i się rzuci na was w ubraniu (brawa dla bioshock za sex w ubraniach). A i na końcu gry macie wybór, czy ocalić bazę, czy wysadzić wszystko, ocalcie ją cerberus będzie dumny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z3z3z3 Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.02.10, 17:52 Sławku, jaką twarz ma Tali? Odpowiedz Link Zgłoś
p.kubinski Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 04.02.10, 17:53 "A przynajmniej nie od razu." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.net.inotel.pl 04.02.10, 18:18 Mass Effect 2 ssie. Wolę Bad Company 2. Odpowiedz Link Zgłoś
masiwy Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 04.02.10, 18:23 Co to DLC ??? a i mam pytanie, jak pod koniec gry jest ta misja na statku to oni mosza ginac ??? np Garuus da sie zmnienic bieg wydarzen ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tran Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.acn.waw.pl 04.02.10, 18:44 @dsgre Po pierwsze - po jaka cholere spojlujesz tak bezczelnie potencjalnie psujac zabawe innym ktorzy sie jeszcze nie bawili? A tak na marginesie gdybys lepiej dobieral kompanow do zadan (lub/i lepiej dbal o ich potrzeby w trakcie gry) to nikt by nie zginal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 04.02.10, 18:47 ginac, gdzie? mi ktos CHYBA zginal zupelnie na koncu ale nie wiem kto bo nie pokazali (jak ja szedlem rozwalic bossa a reszta pilnowala drzwi) - chyba naukowiec, tak mignelo ze lezy.. a moze nikt. Chociaz w koncowej animacji widzialem czesc grupy, a sam shepard kladl reke na czyms co wygladalo jak trumna. Ogolnie nie wiem czemu, kto i dlaczego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.chello.pl 04.02.10, 18:49 btw. obecne dlc jakie sa do me2 ssa pauke, wiec te darmowe to tez pewnie bedzie strata czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frege Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.02.10, 18:54 końcówka gry jest bardzo przewidywalna, wybierając drogę "rozdzielmy się na grupy" masz pewność, że wyginą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 18:59 Heh spoilujące nooby co przeszły gre na easy albo normalu, spróbuj na insanity i wtedy nie powiesz, że zabiłeś ostatniego bossa bez problemu. Całą grę da się przejść bez ofiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt_wlodzimierz Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: 217.168.129.* 04.02.10, 19:00 Na końcu nikt nie musi zginąć. Wystarczy odpowiednio przydzielać ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pekaesik Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 19:04 spoiler - to nie jest tak, ze ktos musi zginac Jak dobrze wybierzecie team to nikt nie padnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Mattio Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.eltronik.net.pl 04.02.10, 19:27 Kiedys takie DLC byly zawarte w patchach i nikt nie myslal o ich przedawaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hejka070 Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.02.10, 19:39 w jednej misji można też zdobyć umiejętność np. możesz wybrać snajperkę, karabin, czy też strzelbę (snajperkę odradzam, jest do bani bo na końcu dużo zombiaków na was leci i bez sensu się je wybija z wolnej broni, lepsza giwera jednostrzałowa (unikać maszynowego pistoleciku bo kiepski) lub karabin, weźcie też bazookę by rozwalać kilka koxów (słabe, neco wyższe od zombie) ale z pancerzem. Pod koniec gry może miranda, bądź ta sexy laleczka Asari użyć bio-mocy i stworzyć fajną osłonkę przed tymi latającymi ścierwami (te roje), idziecie z 20 metrów, ona się zatrzymuje, wybijacie zombiaki i każecie jej iść dalej, tak kilka razy aż wejdziecie do pomieszczenia, tam filmik jak Shepard i jedna osoba z teamu zamykają drzwi i kumpel ginie od strzału i ciąg dalszy gry np. reszta załogi pilnuje drzwi, osłania tyły, a ty z 2 kumplami lecicie na tego gigantycznego szkieletora, który ma na brzuchu jeden slaby punkt, koniec gry). A i jeszcze coś -> w jednej misji pogracie chwilę tym kolesiem co steruje statkiem, na wasz statek wkroczą potworki, sterujecie tym kulawym gościem i idziecie do pomieszczenia, później do kolejnego i gotowe. Później jeszcze Shepardem macie jedną misję na statku waszym, wparuje takie duże oko latające, mechaniczne, musicie je rozwalić (biedna misja, proste do zabicia) i tyle. Dziękuję, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: 212.76.37.* 04.02.10, 20:00 ostatnio widzialem paczkę WSZYSICH DLC do Dragon Age, oczywiscie piracką. i wkurzyłem sie. bo myślałem ze chociaz w ten sposob piraci nie beda miec wszystkiego. a tak - mają wiecej niz ja, bo nie wszystkie dlc udalo mi sie zdobyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
the_mister_a Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 04.02.10, 20:09 Ja mialem wszytkich lojalnych i wraz 3 osoby padly. Generalnie jest to podobno losowe. Na forach ludzie robili takie same zestawy zespołów i jednym ktos ginął innym nie. Jak są kłotnie między Jackiem i Mirandą i Tali i Legionem to poparcie jednej osoby skutkować może śmiercią tej drugiej w finale. A reszta jest mocno losowa, tyle słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufoludek Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.02.10, 21:06 wy tu nie gadajcie tyle o DLC do ME 2 hehe tylko jak by ktoś mógł mi powiedzieć coś na temat DLC do ME 1 Mam oryginalnego ME1 i jak chcę pobrać zawartość czy coś tam takiego do gry to pisze że do mojej wersji niema żadnych doatków czy cos w tym stylu. Czy to może byc przez to że mam polską wersję gry i nie ma polskiego DLC do ME1??? A i z ME2 niech też ktoś cos napisze czy do ME2 PL/DUBING są wesrję DLC kurde bo niewiem właściwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 22:15 Nic nie jest losowe, nikt nie ginie jak ma się lojalną druzynę i przydzieli odpowiednio ludzi do zadań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dokładnie Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.toya.net.pl 04.02.10, 22:32 Trzeba myśleć, a nie tylko strzelać! Wtedy nikt nie zginie. Gdy są lojalni towarzysze, ulepszenia statku, broni i technologii, dobrze przydzieleni liderzy grup, to sukces misji gwarantowany. U mnie wszyscy żyją, wraz z cała załogą Normandii mają się dobrze i czekaj na trzecią część. Ps. Z innym składem jej sobie nie wyobrażam. (Ewentualnie ktoś z jedynki może dojść) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolX Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.xdsl.centertel.pl 04.02.10, 23:16 Z kim mozna romansować w ME2 i czy mozna mieć kilka romansów w 1 grze Czy jak sie romansowało z kimś w ME1 to ma znaczenie i co to daje? Odpowiedz Link Zgłoś
saint07 Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 04.02.10, 23:16 Ogólnie żeby nikt nie zginął, to jak wspomnieli poprzednicy, muszą być - jak najbardziej wywindowane ulepszenia technologiczne(statku, pancerzy, broni), lojalni towarzysze(chociaż to nie zawsze. Mój Thane nie był lojalny a nie zginął) oraz odpowiednio dobrani ludzie do danej roli. Bo niestety, ale jeśli na szefa grupy dasz kogoś kto się do tego nie nadaje to ginie. W tej grze nic nie ma losowego. Szanse przeżycia to tylko i wyłącznie wypadkowa tego jak się przykładacie do gry i troche pobocznych zagadnień. (znaczy musisz się bawić skanerem i surowce zdobywać) A do tych niektórych opisujących dokładnie końcówkę... po prostu ręce opadają. Idźcie trollować gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trollerecenzanci Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 IP: *.inowroclaw.mm.pl 04.02.10, 23:49 oburzeni, że recenzują gry, niedługo powstanie strona typu reviewstrolls.pl i będą idealnie opisane gry ;D, btw. garrusa (tego z łbem jak ptak) nie wrzucajcie do tuneli bo mi zginął Odpowiedz Link Zgłoś
masiwy Re: Będzie darmowe DLC do Mass Effect 2 05.02.10, 10:08 a mi na poczatku Drell jack i Ta religijna (zapomnialem jak ona ma) u miera pozniej od szalu Garuus , nastepny lojalnosc ?? Odpowiedz Link Zgłoś