mariolka55 16.02.10, 06:58 ja dziś dobrze ze uwieńczone sukcesem jednak stwierdzam ze trzeba miec w głowie nie bardzo a dzis mam ciężki dzień... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loola_kr Re: czy ktos kiedyś zarwał noc dla dragona? 16.02.10, 08:54 dla dragona nie, ale dla koni dwa razy nastawiłam budzik na 3 w nocy... tez stwierdzam, że w głowie nie bardzo... a co robiłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
rennya Re: czy ktos kiedyś zarwał noc dla dragona? 16.02.10, 08:59 a czemu się nie chwalisz tymże sukcesem zdarzyło mi się kiedyś o 4 wstać dla dragona Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: czy ktos kiedyś zarwał noc dla dragona? 16.02.10, 11:49 tak sukces ma troje dzieci a nie chwale się bo za dużo mnie to nerwów kosztowało (nie chciał dorastać,potem zachorował bo go przeklikałam) suma sumarum dał jajka rano,jak mi się spieszyło (gdybym wiedziała ze potem jeszcze będzie można rozmnażać to bym spała i na Agę poczekała) i nikogo nie było i dwa poszły w świat a chciałam zeby zostały u nas jednego chciałam przechwycić,ale oczywiscie spieprzyłam sprawę więc się nie chwalę bom zła Odpowiedz Link Zgłoś
mammaewuni Re: czy ktos kiedyś zarwał noc dla dragona? 16.02.10, 11:32 Nie-nie mam tyle samozaparcia Odpowiedz Link Zgłoś
aganoreg Re: czy ktos kiedyś zarwał noc dla dragona? 16.02.10, 12:17 Nikt nie wie, czemu nadal mozna mnozyc, TJ zapomnial wylaczyc czy co? A wiecie, ze on ma 19 lat A co do meritum - czy wstawanie o 5.30, zeby poprzenosic wam smoki z Edycja sie liczy? Odpowiedz Link Zgłoś
mariolka55 Re: czy ktos kiedyś zarwał noc dla dragona? 16.02.10, 14:25 możliwe że zapomniał gorzej jak mi potem znikną,jak sobie przypomni ale bym się zezliła domyślam się ze to młoty szczyl specjalne wstawanie o 5.30 liczy się jak najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr aganoreg 16.02.10, 16:14 liczy się podwójnie nie wiedziałam ile TJ ma lat ale myślałam, że małoletni bo kiedyś na forum czytałam, że chodzi do szkoły i ma mało czasu (akurat wtedy się zepsuło coś) Odpowiedz Link Zgłoś