albinozz 19.02.10, 16:58 Geniealny? Raczej chaotyczny i oczojebny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Siusiek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 17:05 Grafika słabawa, popatrzcie na 3 screen w tej galerii: gamersyde.com/gallery_12276_en.html# Powrót do czasów PS2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrogaga Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.3s.pl 19.02.10, 17:19 naprawde dobry troche jak by zwiastunowali jakis naprawde dobry film akcji-będzie sie działo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:19 O klasycznych goglach, wiedziano od czasu wywiadu Piotrka Gnypa z producentką gry (czy kimś tam podobnym). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadrektor Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 19.02.10, 17:22 Nie rozumiem zachwytu. Jak na moje oko to zwiastun jest bardzo 3cio ligowy. Schematyczny do bólu i chaotyczny na dodatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:27 Chaotyczny trochę, zgadzam się. W dodatku w pewnych scenach nawet jakość spada, co dziwne. Jeżeli już oglądacie to róbcie to w wersji gdzie coś widać, tu: www.gametrailers.com/video/story-trailer-splinter-cell/62012 Ja dodam od siebie że jest to Sam jakiego nie znamy. Bezkompromisowy, ostry, śmiercionoścny i wściekły - robi ludziom strzaną krzywdę w Conviction. Ciekawe tylko co to za grywalna retrospekcja z jego córką będzie, jak myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośiek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.acn.waw.pl 19.02.10, 17:33 O ile się orientuję córka Sama była dorosła i została zabita... A z tego trailera można wywnioskować że ktoś ją porwał w dzieciństwie O_o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:35 I jak widać będziemy tez mieć misję w jakimś stroju wojskowym. I z zapewne takim wyposażeniem. i49.tinypic.com/21oubk0.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktośiek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.acn.waw.pl 19.02.10, 17:35 BUNCH Będzie grywalna: www.youtube.com/watch?v=YqDPCZtaYbs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpt_wlodzimierz Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: 217.168.129.* 19.02.10, 17:36 Nie wiem, może nie czuje klimatu serii, ale mnie zupełnie nie porwał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:36 Epic fail: i49.tinypic.com/zjwcit.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.acn.waw.pl 19.02.10, 17:38 Lol czemu mój koment został usunięty? O_o A więc od nowa... Up ta część będzie grywalna - www.youtube.com/watch?v=YqDPCZtaYbs Co do trailera... Wydawało mi się że córka Sama była dorosła i została zabita... Z tego trailera można wywnioskować, że została porwana w dzieciństwie... Już nie wiem ocb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:41 @Ktosiek: - dzięki wielkie. A co do trailera to mam wrażenie, że został sklejony z jakichś wczesnych wersji projektu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lj Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.net.inotel.pl 19.02.10, 18:04 Nie dziwię się, że ta gra nie wychodzi na PS3. Otóż PS3 by nie udźwigneło takiej grafy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mądrala Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 18:25 będzie się działo ta jasne tak jak w avp i mass effekcie miało się dziać a tak naprawdę wyszło przecietnie mass effect dla mnie 6+ na 10 uproszczony w stosunku do 1szej części a jeśli o splintera chodzi to chaos theory było dobre a te inne to kaszana, z conviction będzie podobnie, to bedzie gierka na 8-10 h dla casulai żeby mogli sie poczuć jak madafaka no i graficznie ubogo Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 18:26 Słabe to graficznie jest... Animacje jakby trochę za mało klatek posiadały. Ogólnie zachwycony nie jestem i ta gra nie jest na mojej liście top 10 w tym roku, więc raczej jej nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 18:37 Milusi trajlerek. Ale czy gra przebije klimat przebije Chaos Theory? Będzie trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DoomShroom Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.chello.pl 19.02.10, 18:38 eee czy we wcześniejszych częściach jego córka nie była starsza? Cos mi sie tak kojarzy, a tu jest małą dziewczynką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Player1 Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: 77.223.241.* 19.02.10, 18:49 Zwiastun ładnie zmontowany, grafika może nie zrywa kasku z głowy, ale przecież nie to jest najważniejsze. Nowy SC zapowiada się brutalny i mięsisty, to jest to, czego w poprzednich częściach mi brakowało, odrobiny atrakcyjnie przedstawionej przemocy. Nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hubcio12114 Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 19:04 Boże ludzie grafa to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.net.brewet.pl 19.02.10, 19:21 k... ludzie to jest na starym silniku robione i ubi o tym mówiło zresztą chyba nie chcecie kolejnej obsuwy związanej z zmianą enginu ?... ale oczywiście co 2 to mowi że słaba grafa ... żenada Odpowiedz Link Zgłoś
maciekson Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 20:21 Ja JEBIE! Ludzie miażdżycie mnie, oceniacie grafikę po filmiku w rozdzielczości 320:240 T.T? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SMG Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 20:58 Zwiastun średni. I ta "Sparta" jakoś do Sama nie pasuje. Ale widać że puściły mu emocje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 21:06 @maciekson - nie wydurniaj się bo podałem link do materiału w HD. Odpowiedz Link Zgłoś
dziadek.parowka Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 22:33 a wy ciągle na tą grafikę patrzycie? Otwórzcie oczy, w grach nie liczy się grafika to kurczy nędzy! Odpowiedz Link Zgłoś