Dodaj do ulubionych

Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowski ...

19.02.10, 16:58
Geniealny? Raczej chaotyczny i oczojebny.
Obserwuj wątek
    • Gość: Siusiek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 17:05
      Grafika słabawa, popatrzcie na 3 screen w tej galerii: gamersyde.com/gallery_12276_en.html# Powrót do czasów PS2.
    • Gość: afrogaga Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.3s.pl 19.02.10, 17:19
      naprawde dobry troche jak by zwiastunowali jakis naprawde dobry film akcji-będzie sie działo!!!
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:19
      O klasycznych goglach, wiedziano od czasu wywiadu Piotrka Gnypa z producentką gry (czy kimś tam podobnym).
    • Gość: nadrektor Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 19.02.10, 17:22
      Nie rozumiem zachwytu. Jak na moje oko to zwiastun jest bardzo 3cio ligowy. Schematyczny do bólu i chaotyczny na dodatek.
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:27
      Chaotyczny trochę, zgadzam się.
      W dodatku w pewnych scenach nawet jakość spada, co dziwne. Jeżeli już oglądacie to róbcie to w wersji gdzie coś widać, tu: www.gametrailers.com/video/story-trailer-splinter-cell/62012

Ja dodam od siebie że jest to Sam jakiego nie znamy.
      Bezkompromisowy, ostry, śmiercionoścny i wściekły - robi ludziom strzaną krzywdę w Conviction.

Ciekawe tylko co to za grywalna retrospekcja z jego córką będzie, jak myślicie?
    • Gość: Ktośiek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.acn.waw.pl 19.02.10, 17:33
      O ile się orientuję córka Sama była dorosła i została zabita... A z tego trailera można wywnioskować że ktoś ją porwał w dzieciństwie O_o
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:35
      I jak widać będziemy tez mieć misję w jakimś stroju wojskowym. I z zapewne takim wyposażeniem.

i49.tinypic.com/21oubk0.jpg
    • Gość: Ktośiek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.acn.waw.pl 19.02.10, 17:35
      BUNCH
      Będzie grywalna: www.youtube.com/watch?v=YqDPCZtaYbs wink
    • Gość: kpt_wlodzimierz Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: 217.168.129.* 19.02.10, 17:36
      Nie wiem, może nie czuje klimatu serii, ale mnie zupełnie nie porwał.
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:36
      Epic fail: i49.tinypic.com/zjwcit.jpg
    • Gość: Ktoś Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.acn.waw.pl 19.02.10, 17:38
      Lol czemu mój koment został usunięty? O_o
      A więc od nowa...
      Up ta część będzie grywalna - www.youtube.com/watch?v=YqDPCZtaYbs

Co do trailera... Wydawało mi się że córka Sama była dorosła i została zabita... Z tego trailera można wywnioskować, że została porwana w dzieciństwie... Już nie wiem ocb
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 17:41
      @Ktosiek: - dzięki wielkie.
      A co do trailera to mam wrażenie, że został sklejony z jakichś wczesnych wersji projektu.
    • Gość: lj Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.net.inotel.pl 19.02.10, 18:04
      Nie dziwię się, że ta gra nie wychodzi na PS3. Otóż PS3 by nie udźwigneło takiej grafy.
    • Gość: mądrala Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 18:25
      będzie się działo ta jasne tak jak w avp i mass effekcie miało się dziać a tak naprawdę wyszło przecietnie mass effect dla mnie 6+ na 10 uproszczony w stosunku do 1szej części a jeśli o splintera chodzi to chaos theory było dobre a te inne to kaszana, z conviction będzie podobnie, to bedzie gierka na 8-10 h dla casulai żeby mogli sie poczuć jak madafaka no i graficznie ubogo
    • dj_sasek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 18:26
      Słabe to graficznie jest... Animacje jakby trochę za mało klatek posiadały. Ogólnie zachwycony nie jestem i ta gra nie jest na mojej liście top 10 w tym roku, więc raczej jej nie kupię.
    • bialygolabek Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 18:37
      Milusi trajlerek. Ale czy gra przebije klimat przebije Chaos Theory?
      Będzie trudno.
    • Gość: DoomShroom Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.chello.pl 19.02.10, 18:38
      eee czy we wcześniejszych częściach jego córka nie była starsza? Cos mi sie tak kojarzy, a tu jest małą dziewczynką
    • Gość: Player1 Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: 77.223.241.* 19.02.10, 18:49
      Zwiastun ładnie zmontowany, grafika może nie zrywa kasku z głowy, ale przecież nie to jest najważniejsze. Nowy SC zapowiada się brutalny i mięsisty, to jest to, czego w poprzednich częściach mi brakowało, odrobiny atrakcyjnie przedstawionej przemocy. Nie mogę się doczekać.
    • Gość: hubcio12114 Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.02.10, 19:04
      Boże ludzie grafa to nie wszystko
    • Gość: xxx Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.net.brewet.pl 19.02.10, 19:21
      k... ludzie to jest na starym silniku robione i ubi o tym mówiło zresztą chyba nie chcecie kolejnej obsuwy związanej z zmianą enginu ?... ale oczywiście co 2 to mowi że słaba grafa ... żenada uncertain
    • maciekson Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 20:21
      Ja JEBIE! Ludzie miażdżycie mnie, oceniacie grafikę po filmiku w rozdzielczości 320:240 T.T?
    • Gość: SMG Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.10, 20:58
      Zwiastun średni. I ta "Sparta" jakoś do Sama nie pasuje. Ale widać że puściły mu emocje.
    • Gość: BUNCH Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk IP: *.2-0.pl 19.02.10, 21:06
      @maciekson - nie wydurniaj się bo podałem link do materiału w HD.
    • dziadek.parowka Re: Splinter Cell: Conviction ma nowy, mistrzowsk 19.02.10, 22:33
      a wy ciągle na tą grafikę patrzycie? Otwórzcie oczy, w grach nie liczy się grafika to kurczy nędzy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka