Gość: dffdfdf IP: *.net.inotel.pl 28.02.10, 15:07 Teraz wiem ile zaosczędziłem. PS: Tak, pobieram gry z Torrentów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gracz Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.248.broadband9.iol.cz 28.02.10, 15:15 Smiechu Warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 15:41 Warto jeszcze wspomniec o promocji na GFWL: Batman: Arkham Asylum za ~35zł (tylko do poniedziałku) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.chello.pl 28.02.10, 15:45 jakiś pomysł jak kupić DoW2 po cenie amerykańskiej (5$) a nie europejskiej (12E) poprzez konto paypal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asddaasdasd Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.net.inotel.pl 28.02.10, 15:45 PIRACTWO WYMIATA!!! PO CO PŁACIĆ ZA GRY SKORO MOŻNA MIEĆ JE ZA DARMO??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgdfsg Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 16:05 np. po to żeby grać w sieci bez kombinowania z hamachi, z ludźmi którzy potrafią grać do końca a nie wychodzą po 5 minutach, na stabilnym łączu, z możliwością gry o każdej porze, z najnowszym patchem Odpowiedz Link Zgłoś
beelzebozo Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 16:07 czy ktoś wie, czy gry kupione w EA store można 'przepiąć' do steama? tak zrobiłem z DoW2, kupionym w sklepie THQ - wystarczyło aktywować w steamie klucz otrzymany od THQ na maila. @pl1987: też próbowałem z paypalem i odbijało mi płatność, także posiłkowałem się 'kredytówką'. eKarta rulz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.chello.pl 28.02.10, 16:08 Dla zainteresowanych kod promocyjny na DoW2: MYTHQ-73853-WHPTB Nie mogę stworzyć konta w sklepie, nie mogę też kupić przez paypal w tym sklepie THQ. Szukam jakiegoś dobrego człowieka, kto ma kartę kredytową i jest w stanie zakupić mi jedną licencję (wykorzystując ten kod promocyjny) za dolary (oddam kasę z nawiązką). Kontakt: piotrek@echo.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicked Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.pogodanet.pl 28.02.10, 16:55 Próbowałem kupić tego Batmatna:AA ale ze względu na to, że musiałem podać fałszywe dane dotyczące kraju i kodu pocztowego to nie udała się autoryzacja katy. A szkoda, bo niecałe 40 zeta to jest okazja.Ehh, tak to jest jak GFWL ignoruje Polskę. Odpowiedz Link Zgłoś
beelzebozo Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 17:19 @Wicked w takiej sytuacji jedyna opcja to kupić za punkty EU. gra 'kosztuje' 940, natomiast minimalna 'paczka' punktów EU, jaką można kupić to 2100, za 79.90zł na gamecodes.pl Odpowiedz Link Zgłoś
aquiller Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 17:31 Kuuurcze, 2 dni temu kupiłem DoW II za 42zł... Ajj Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 17:39 Kod promocyjny faktycznie działa. Cena z 5 funtów spadła do 3.75 funta. Niestety nie jestem w stanie kupić tej gry. Próbuję od dłuższego czasu przez kartę Visa (kredytową oczywiście) i PayPal i za każdym razem dostaję jakieś błędy. Próbowałem wpisywać różne wariacje swojego adresu i kupa. Próbowałem też fałszywego adresu z US i też kupa. Nie wiem co jest grane. I nie wiem o co wam chodzi z cenami. Wszedłem na próbę na niemiecką i amerykańską wersję tego sklepu i tam nie ma żadnej obniżki na DoW 2 ! Ceny to 30 euro/$. Jak komuś uda się kupić, to napiszcie jak, bo ja się poddaję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prOtos Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.cpe.marton.net.pl 28.02.10, 17:48 Kupiłbym Wampajera, ale bojem siem łoszustów i hakierów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.kol.tke.pl 28.02.10, 17:50 @dffdfdf Dlaczego używasz Torrentów? Nie masz jaj, pójść do sklepu po "darmową wersję gry"? ...no przecież to nie kradzież! Odpowiedz Link Zgłoś
beelzebozo Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 18:42 @fijau ja płaciłem mbankową eKartą - o ile dobrze pamiętam, to również wyskoczył mi błąd autoryzacji transakcji czy jak mu tam, ale patrzę - dostałem maila od THQ z info o zakupie. więc może sprawdź pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larsen Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.10, 19:26 Ja kupiłem za 3,75 dzięki karcie Virtual Visa mBanku podając adres ambasady polskiej w Wielkiej Brytanii. adres tutaj: www.firmypolonia.com/katalog/Dir/sk/242/idFirma/86 Kraj oczywiście UK. Pojawił się błąd ale transakcja przeszła. Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 19:26 Jeśli zakup dokonuje się mimo informacji o błędzie, to właśnie kupiłem tą grę ponad 20 razy Maila sprawdzam cały czas i nic. Ba, nawet napisałem do nich maila z pytaniem o ten błąd, ale oczywiście dziś odpowiedzi nie dostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 19:29 O! Udało się! Po ponownej próbie pojawił się błąd, ale tym razem inny. Mimo tego dostałem maila z potwierdzeniem. Kod promocyjny: MYTHQ-73853-WHPTB zadziałał i kupiłem DoW2 za 17 zł!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wicked Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.pogodanet.pl 28.02.10, 19:42 @belzeboo, za 79.90 to normalnie można kupić, poza tym te punkty nie są mi do niczego potrzebne, więc dam sobie spokój. Aż takiego dziśniena nie mam. W końcu 4-0 zeta to paczka klonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.tvgawex.pl 28.02.10, 19:55 @Larsen - ja kupowałem kartą angielskiego banku mojego brata, podając jego prawdziwy adres na wyspach i nic, błąd cały czas się pojawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 20:15 Wałek z tym DoW2, ciągle "payment refused". Ma ktoś kto kupił jakąś radę dla płacących Visą ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: galnospoke Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 20:35 lol - pewnie w sklepie bity i bajty pakuje sie do plastikowej siatki. Tak bzdurnego porownania to juz dawno nie czytalem -jakis czas temu jakis osiol porownywal uzywanie torrenta do kradziezy Mercedesow z salonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdddddddddd Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.net.inotel.pl 28.02.10, 21:02 KOCHAM PIRACIĆ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
yanek1982 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:14 Uwaga z THQ - Dawn of War 2. Mi wyskoczył błąd podczas zakupu. Wprowadziłem ponownie swoje dane i... mam teraz dwie gry zamiast jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
nicolai0 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:16 To sprzedaj mi jedną. Rozumiem, że to jest klucz do steama? Jeśli tak, to kupuję za cenę, jaką zapłaciłeś. Odpowiedz Link Zgłoś