Dodaj do ulubionych

Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2Dri...

IP: *.net.inotel.pl 28.02.10, 15:07
Teraz wiem ile zaosczędziłem.

PS: Tak, pobieram gry z Torrentów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gracz Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.248.broadband9.iol.cz 28.02.10, 15:15
      Smiechu Warte big_grin
    • Gość: Gość Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 15:41
      Warto jeszcze wspomniec o promocji na GFWL:
      Batman: Arkham Asylum za ~35zł (tylko do poniedziałku)
    • Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.chello.pl 28.02.10, 15:45
      jakiś pomysł jak kupić DoW2 po cenie amerykańskiej (5$) a nie europejskiej (12E) poprzez konto paypal?
    • Gość: asddaasdasd Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.net.inotel.pl 28.02.10, 15:45
      PIRACTWO WYMIATA!!! PO CO PŁACIĆ ZA GRY SKORO MOŻNA MIEĆ JE ZA DARMO???
    • Gość: dfgdfsg Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.10, 16:05
      np. po to żeby grać w sieci bez kombinowania z hamachi, z ludźmi którzy potrafią grać do końca a nie wychodzą po 5 minutach, na stabilnym łączu, z możliwością gry o każdej porze, z najnowszym patchem
    • beelzebozo Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 16:07
      czy ktoś wie, czy gry kupione w EA store można 'przepiąć' do steama? tak zrobiłem z DoW2, kupionym w sklepie THQ - wystarczyło aktywować w steamie klucz otrzymany od THQ na maila.

@pl1987: też próbowałem z paypalem i odbijało mi płatność, także posiłkowałem się 'kredytówką'. eKarta rulz smile
    • Gość: pl1987 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.chello.pl 28.02.10, 16:08
      Dla zainteresowanych kod promocyjny na DoW2:
      MYTHQ-73853-WHPTB

Nie mogę stworzyć konta w sklepie, nie mogę też kupić przez paypal w tym sklepie THQ.
      Szukam jakiegoś dobrego człowieka, kto ma kartę kredytową i jest w stanie zakupić mi jedną licencję (wykorzystując ten kod promocyjny) za dolary (oddam kasę z nawiązką). Kontakt: piotrek@echo.waw.pl
    • Gość: Wicked Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.pogodanet.pl 28.02.10, 16:55
      Próbowałem kupić tego Batmatna:AA ale ze względu na to, że musiałem podać fałszywe dane dotyczące kraju i kodu pocztowego to nie udała się autoryzacja katy. A szkoda, bo niecałe 40 zeta to jest okazja.Ehh, tak to jest jak GFWL ignoruje Polskę.
    • beelzebozo Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 17:19
      @Wicked
      w takiej sytuacji jedyna opcja to kupić za punkty EU. gra 'kosztuje' 940, natomiast minimalna 'paczka' punktów EU, jaką można kupić to 2100, za 79.90zł na gamecodes.pl
    • aquiller Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 17:31
      Kuuurcze, 2 dni temu kupiłem DoW II za 42zł... big_grin Ajj
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 17:39
      Kod promocyjny faktycznie działa. Cena z 5 funtów spadła do 3.75 funta. Niestety nie jestem w stanie kupić tej gry. Próbuję od dłuższego czasu przez kartę Visa (kredytową oczywiście) i PayPal i za każdym razem dostaję jakieś błędy. Próbowałem wpisywać różne wariacje swojego adresu i kupa. Próbowałem też fałszywego adresu z US i też kupa. Nie wiem co jest grane.

I nie wiem o co wam chodzi z cenami. Wszedłem na próbę na niemiecką i amerykańską wersję tego sklepu i tam nie ma żadnej obniżki na DoW 2 ! Ceny to 30 euro/$. Jak komuś uda się kupić, to napiszcie jak, bo ja się poddaję uncertain
    • Gość: prOtos Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.cpe.marton.net.pl 28.02.10, 17:48
      Kupiłbym Wampajera, ale bojem siem łoszustów i hakierów.
    • Gość: lol Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.kol.tke.pl 28.02.10, 17:50
      @dffdfdf
      Dlaczego używasz Torrentów? Nie masz jaj, pójść do sklepu po "darmową wersję gry"? ...no przecież to nie kradzież!
    • beelzebozo Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 18:42
      @fijau
      ja płaciłem mbankową eKartą - o ile dobrze pamiętam, to również wyskoczył mi błąd autoryzacji transakcji czy jak mu tam, ale patrzę - dostałem maila od THQ z info o zakupie. więc może sprawdź pocztę smile
    • Gość: Larsen Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.02.10, 19:26
      Ja kupiłem za 3,75 dzięki karcie Virtual Visa mBanku podając adres ambasady polskiej w Wielkiej Brytanii.

adres tutaj: www.firmypolonia.com/katalog/Dir/sk/242/idFirma/86

Kraj oczywiście UK. Pojawił się błąd ale transakcja przeszła.
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 19:26
      Jeśli zakup dokonuje się mimo informacji o błędzie, to właśnie kupiłem tą grę ponad 20 razy big_grin Maila sprawdzam cały czas i nic. Ba, nawet napisałem do nich maila z pytaniem o ten błąd, ale oczywiście dziś odpowiedzi nie dostanę.
    • fijau Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 19:29
      O! Udało się! smile Po ponownej próbie pojawił się błąd, ale tym razem inny. Mimo tego dostałem maila z potwierdzeniem. Kod promocyjny:
      MYTHQ-73853-WHPTB
      zadziałał i kupiłem DoW2 za 17 zł!! big_grin
    • Gość: Wicked Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.pogodanet.pl 28.02.10, 19:42
      @belzeboo, za 79.90 to normalnie można kupićwink, poza tym te punkty nie są mi do niczego potrzebne, więc dam sobie spokój. Aż takiego dziśniena nie mam. W końcu 4-0 zeta to paczka klonówwink.
    • Gość: s Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.tvgawex.pl 28.02.10, 19:55
      @Larsen - ja kupowałem kartą angielskiego banku mojego brata, podając jego prawdziwy adres na wyspach i nic, błąd cały czas się pojawiał.
    • Gość: Troll Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 20:15
      Wałek z tym DoW2, ciągle "payment refused". Ma ktoś kto kupił jakąś radę dla płacących Visą ?
    • Gość: galnospoke Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.10, 20:35
      lol - pewnie w sklepie bity i bajty pakuje sie do plastikowej siatki. Tak bzdurnego porownania to juz dawno nie czytalem -jakis czas temu jakis osiol porownywal uzywanie torrenta do kradziezy Mercedesow z salonu.
    • Gość: asdddddddddd Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D IP: *.net.inotel.pl 28.02.10, 21:02
      KOCHAM PIRACIĆ!!!!
    • yanek1982 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:14
      Uwaga z THQ - Dawn of War 2. Mi wyskoczył błąd podczas zakupu. Wprowadziłem ponownie swoje dane i... mam teraz dwie gry zamiast jednej. sad
    • nicolai0 Re: Promocje na EAstore, Steam, Impulse, Direct2D 28.02.10, 21:16
      To sprzedaj mi jedną. Rozumiem, że to jest klucz do steama? Jeśli tak, to kupuję za cenę, jaką zapłaciłeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka