Gość: BUNCH IP: *.2-0.pl 07.03.10, 13:49 Jak to się dzieje, że teksty redaktora Gamecornera, najpierw pojawiają się na konkurencyjnym/zaprzyjaźnionym serwisie zamiast nie na tym, gdzie widnieje jego miniaturka? :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BUNCH Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.2-0.pl 07.03.10, 13:49 Zamiast na tym gdzie* Odpowiedz Link Zgłoś
george_85 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 13:59 Właśnie zreflektowałem się, iż OFPR nie jest dla mnie warte nawet 27 zł... Jeszcze jak sobie przypomnę zadowolone z siebie mordy deweloperów na tych kretyńskich filmikach i cały hype, to tylko uśmiech politowania pojawia się na mym licu powabnym... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 14:16 Wow, bioshock za 150zl, co za promocja www.allegro.pl/item934004052_bioshock_2_nowa_folia.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pifon Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 14:34 Zamienię konto do bety nowego Need For Speed: World Online na betę Starcraft2 gg:1435350 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: R Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: 91.206.64.* 07.03.10, 14:35 Football Manager 2010 za 97 zł; promocja jak stąd do Chin Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 14:35 Kupiłem sobie wczoraj OFPR, pierwsze 5 minut z grą całkiem przyjemne, nie wiem czy nie cisnę Stalkera któregoś tam w kąt by pograć właśnie to. Ostatnio na Steamie w ogóloe kupuję gry które nie kręcą mnie na tyle, że gotów jestem przewalić się do empiku i kupić retaila. Dziwne. @george_85 "Jeszcze jak sobie przypomnę zadowolone z siebie mordy deweloperów na tych kretyńskich filmikach i cały hype," Ziom, to tylko gra, to nie Wisła czy Cracovia czy o co tam jeszcze gotów jesteś pielęgnować w sobie nienormalne ciśnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
han_solo_79 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 14:38 A w ogóle to gdzie biurowy o jednorożcach?!? games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 15:00 BUNCH -> Eee? Odpowiedz Link Zgłoś
george_85 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 15:02 han_solo_79 ---> "Ziom, to tylko gra, to nie Wisła czy Cracovia czy o co tam jeszcze gotów jesteś pielęgnować w sobie nienormalne ciśnienie." pozwól, że się autodocytuję: "to tylko uśmiech politowania pojawia się na mym licu powabnym..." Nie ma to jak wyrwać część wypowiedzi... Jakoś nie mogę dostrzec w niej "nadciśnienia". Spróbuję się poemocjonować rzeką albo Krakowem(?)... Zresztą to wspaniałe, że czujesz się taki odpowiedzialny za obcych ludzi. Empatia, aż wycieka mi z monitora. (a wahającym się polecam ze swej skromnej strony, wydać te 27 zł na "Drogę" MacCarthiego, całkiem całkiem niezła lektura, a i film jakoś chyba niedługo wchodzi do kin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUNCH Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.2-0.pl 07.03.10, 15:22 @PP - no artykuł PK na Polygamii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwan Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.chello.pl 07.03.10, 16:15 Witam! Mam pytanie, otóż chciałbym zainstalować STEAM'a aczkolwiek mam takie pytanie. Czy ściągnięte gry da się "normalnie" i legalnie nagrywać na płyty? Tzn nie jestem piratem, chodzi mi o sam fakt posiadania tego na płycie. dzięki za odpowiedź! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezz Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 16:43 tia OFPR, swoja droga 29 zeta to powinno teraz byc za pudelkowa, od kiedu cm oglosilo ze to juz trup (5miesiecy po premierze) i nie tkna juz tego nawet kijem. Odpowiedz Link Zgłoś
martines-online Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 18:13 @iwan Można tworzyć kopie zapasowe pobranych gier i nagrywać je na CD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seba Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 18:14 @iwan Tak, Steam umożliwia stworzenie kopii zapasowych posiadanych gier, kopię taką możesz później bez problemu wypalić na CD/DVD lub wrzucić na pendrive'a. Więcej info tu: support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-YPHV-2033 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q2 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 07.03.10, 18:34 OFPR za 27 zł....porażka, grałem w demo i się nie skuszę. Pokazuje to, ze prawdziwi twórcy symulacji pola walki to Czesi, i choć ARMA2 wymagała paru łatek, gra sie w nią super, ciągle poprawiana i nowy dodatek na horyzoncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franko Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.acn.waw.pl 07.03.10, 19:42 Uwazajcie, tanie Machinarium jest wersja na Mac'a. Redaktor chyba zapomnial o tym napisac, a moze wiekszosc z nas ma Mackintoshe, a nie PC Odpowiedz Link Zgłoś
1.kamiloss Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 19:51 Flatout 2 za 39 zł) ??? Wy to nazywacie promocją? od dawna dostępna u nas za 20 zł... Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 19:57 @q2 a czemu porazka? To nie jest czysta symulacja, ale gra sie calkiem przyjemnie. Gdyby nie to ze za grosze kupilem od kumpla ktory to gdzies wygral w jakims konkursie to za 3 dyszki bralbym bez zastanowienia. btw ten Bioshock2 za 150 to mnie rozsmieszyl no chyba ze to jakas konsolowa wersja Odpowiedz Link Zgłoś
martines-online Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 20:16 ARMA2 rządzi www.youtube.com/watch?v=3EaQIEWGc-Q Odpowiedz Link Zgłoś
george_85 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 20:28 martines-online ---> Oh man, dobre... Szkoda, że nie mam teraz czasu i jedyne co mi pozostaje, to aktualizowanie ACE2 parę razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 20:48 franko -> Przeczytaj co poprzedza nawias z Machinarium... Odpowiedz Link Zgłoś
simplex Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 21:34 mathiuss, to nie jest konsolowa wersja. Faktycznie w Polsce Bioshock 2 jest podejrzanie tani (tym bardziej, ze to wersja EN o ile wiem) ale nawet w UK wersja niecyfrowa kosztuje 100zl, wiec naprawde zastanawiam sie jakim cudem Bioshock 2 za 150zl znalazl sie w tym zestawieniu jako promocja. Chyba w charakterze zapchajdziury Odpowiedz Link Zgłoś
e-e Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 08.03.10, 00:25 Mówiąc szczerze, to bym nie dał nawet 10 złotych za to Operation FlashpointR. Demo mnie odrzuciło kompletnie i po 10 minutach wylądowało w koszu - najszybciej spośród wszystkich dem, w które grałem w karierze gracza. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiuss Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 08.03.10, 00:54 Ja przyznam szczerze ze po 1szej misji tez mialem dosc i o malo co gra nie poleciala z dysku. Ale dalem jej 2ga szanse za pare dni i nie zaluje. Pierwsze misje (nie wiem jakie sa w demie ale obstawiam ze te wlasnie) sa zwyczajnie slabe. Poza tym na poczatku sie zbytnio nie ogrania, co przychodzi z czasem. Ogolnie szalu nie ma, ale gra jest w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szyderca Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.cpe.marton.net.pl 08.03.10, 01:25 @simplex nie trolluj Odpowiedz Link Zgłoś