Dodaj do ulubionych

Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gamer...

IP: *.2-0.pl 07.03.10, 13:49
Jak to się dzieje, że teksty redaktora Gamecornera, najpierw pojawiają się na konkurencyjnym/zaprzyjaźnionym serwisie zamiast nie na tym, gdzie widnieje jego miniaturka? :]
Obserwuj wątek
    • Gość: BUNCH Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.2-0.pl 07.03.10, 13:49
      Zamiast na tym gdzie*
    • george_85 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 13:59
      Właśnie zreflektowałem się, iż OFPbig_grinR nie jest dla mnie warte nawet 27 zł... Jeszcze jak sobie przypomnę zadowolone z siebie mordy deweloperów na tych kretyńskich filmikach i cały hype, to tylko uśmiech politowania pojawia się na mym licu powabnym...
    • simplex Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 14:16
      Wow, bioshock za 150zl, co za promocja wink

www.allegro.pl/item934004052_bioshock_2_nowa_folia.html
    • Gość: pifon Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 14:34
      Zamienię konto do bety nowego Need For Speed: World Online na betę Starcraft2 gg:1435350
    • Gość: R Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: 91.206.64.* 07.03.10, 14:35
      Football Manager 2010 za 97 zł; promocja jak stąd do Chin
    • han_solo_79 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 14:35
      Kupiłem sobie wczoraj OFPbig_grinR, pierwsze 5 minut z grą całkiem przyjemne, nie wiem czy nie cisnę Stalkera któregoś tam w kąt by pograć właśnie to. Ostatnio na Steamie w ogóloe kupuję gry które nie kręcą mnie na tyle, że gotów jestem przewalić się do empiku i kupić retaila. Dziwne.

@george_85 "Jeszcze jak sobie przypomnę zadowolone z siebie mordy deweloperów na tych kretyńskich filmikach i cały hype,"

Ziom, to tylko gra, to nie Wisła czy Cracovia czy o co tam jeszcze gotów jesteś pielęgnować w sobie nienormalne ciśnienie.
    • han_solo_79 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 14:38
      A w ogóle to gdzie biurowy o jednorożcach?!?

games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html
    • d_pawel Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 15:00
      BUNCH -> Eee?
    • george_85 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 15:02
      han_solo_79 --->
      "Ziom, to tylko gra, to nie Wisła czy Cracovia czy o co tam jeszcze gotów jesteś pielęgnować w sobie nienormalne ciśnienie."

pozwól, że się autodocytuję:
      "to tylko uśmiech politowania pojawia się na mym licu powabnym..."

Nie ma to jak wyrwać część wypowiedzi... Jakoś nie mogę dostrzec w niej "nadciśnienia". Spróbuję się poemocjonować rzeką albo Krakowem(?)... Zresztą to wspaniałe, że czujesz się taki odpowiedzialny za obcych ludzi. Empatia, aż wycieka mi z monitora.

(a wahającym się polecam ze swej skromnej strony, wydać te 27 zł na "Drogę" MacCarthiego, całkiem całkiem niezła lektura, a i film jakoś chyba niedługo wchodzi do kin)
    • Gość: BUNCH Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.2-0.pl 07.03.10, 15:22
      @PP - no artykuł PK na Polygamii.
    • Gość: iwan Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.chello.pl 07.03.10, 16:15
      Witam! Mam pytanie, otóż chciałbym zainstalować STEAM'a aczkolwiek mam takie pytanie. Czy ściągnięte gry da się "normalnie" i legalnie nagrywać na płyty? Tzn nie jestem piratem, chodzi mi o sam fakt posiadania tego na płycie. dzięki za odpowiedź!
    • Gość: zezz Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 16:43
      tia OFPbig_grinR, swoja droga 29 zeta to powinno teraz byc za pudelkowa, od kiedu cm oglosilo ze to juz trup (5miesiecy po premierze) i nie tkna juz tego nawet kijem.
    • martines-online Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 18:13
      @iwan
      Można tworzyć kopie zapasowe pobranych gier i nagrywać je na CD.
    • Gość: seba Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 18:14
      @iwan

Tak, Steam umożliwia stworzenie kopii zapasowych posiadanych gier, kopię taką możesz później bez problemu wypalić na CD/DVD lub wrzucić na pendrive'a.
      Więcej info tu: support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8794-YPHV-2033
    • Gość: q2 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.sgyl.cable.virginmedia.com 07.03.10, 18:34
      OFPbig_grinR za 27 zł....porażka, grałem w demo i się nie skuszę.
      Pokazuje to, ze prawdziwi twórcy symulacji pola walki to Czesi, i choć ARMA2 wymagała paru łatek, gra sie w nią super, ciągle poprawiana i nowy dodatek na horyzoncie.
    • Gość: franko Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.acn.waw.pl 07.03.10, 19:42
      Uwazajcie, tanie Machinarium jest wersja na Mac'a. Redaktor chyba zapomnial o tym napisac, a moze wiekszosc z nas ma Mackintoshe, a nie PC tongue_out
    • 1.kamiloss Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 19:51
      Flatout 2 za 39 zł) ??? Wy to nazywacie promocją? od dawna dostępna u nas za 20 zł...
    • mathiuss Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 19:57
      @q2 a czemu porazka? To nie jest czysta symulacja, ale gra sie calkiem przyjemnie. Gdyby nie to ze za grosze kupilem od kumpla ktory to gdzies wygral w jakims konkursie to za 3 dyszki bralbym bez zastanowienia.

btw ten Bioshock2 za 150 to mnie rozsmieszyl smile
      no chyba ze to jakas konsolowa wersja
    • martines-online Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 20:16
      ARMA2 rządzi smile
      www.youtube.com/watch?v=3EaQIEWGc-Q
    • george_85 Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 20:28
      martines-online --->

Oh man, dobre... smile Szkoda, że nie mam teraz czasu i jedyne co mi pozostaje, to aktualizowanie ACE2 parę razy w tygodniu tongue_out
    • d_pawel Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 20:48
      franko -> Przeczytaj co poprzedza nawias z Machinarium...
    • simplex Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 07.03.10, 21:34
      mathiuss, to nie jest konsolowa wersja. Faktycznie w Polsce Bioshock 2 jest podejrzanie tani (tym bardziej, ze to wersja EN o ile wiem) ale nawet w UK wersja niecyfrowa kosztuje 100zl, wiec naprawde zastanawiam sie jakim cudem Bioshock 2 za 150zl znalazl sie w tym zestawieniu jako promocja. Chyba w charakterze zapchajdziury wink
    • e-e Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 08.03.10, 00:25
      Mówiąc szczerze, to bym nie dał nawet 10 złotych za to Operation Flashpointbig_grinR. Demo mnie odrzuciło kompletnie i po 10 minutach wylądowało w koszu - najszybciej spośród wszystkich dem, w które grałem w karierze gracza.
      • mathiuss Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam 08.03.10, 00:54
        Ja przyznam szczerze ze po 1szej misji tez mialem dosc i o malo co gra nie
        poleciala z dysku. Ale dalem jej 2ga szanse za pare dni i nie zaluje. Pierwsze
        misje (nie wiem jakie sa w demie ale obstawiam ze te wlasnie) sa zwyczajnie slabe.
        Poza tym na poczatku sie zbytnio nie ogrania, co przychodzi z czasem. Ogolnie
        szalu nie ma, ale gra jest w porzadku.
    • Gość: Szyderca Re: Promocje na Steam, Impulse, Direct2Drive, Gam IP: *.cpe.marton.net.pl 08.03.10, 01:25
      @simplex
      nie trolluj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka