Gość: .............. IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 16:58 Czyli nie będzie już amerykańskie FUCK FUCK? HURRA!!!. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witam Re: Będzie DiRT 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 17:02 Tylko żeby nie zrobili tak jak w DiRT 2 że dwa tory na krzyż i zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maruder Re: Będzie DiRT 3 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.10, 17:05 Poziom realizmu i jakość rozgrywki zaprezentowana w DiRT 2 sprawia, że gry DiRT 3 nie mogę się doczekać mniej więcej tak samo jak kąpieli z włączoną suszarką do włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Będzie DiRT 3 IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 17:07 Wszystko robione pod Amerykę, ten świat schodzi na psy ale ludzie z codemasters zrobili, a raczej zrobią krok w bardzo dobrą stronę. Gry powinny pokazywać kulturę danego kraju w jakim jest robiona= różnorodność i ominięcie monotonności co spowoduje ze gracze będą chętniej kupować gry( lepiej będzie dla wszystkich). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Będzie DiRT 3 IP: *.adsl.inetia.pl 13.03.10, 17:10 Streścilem trochę bo to dobry temat na newsa na gamecornerze. Powinno być to poruszone ze względu na nasze wspólne dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Będzie DiRT 3 13.03.10, 18:47 Ja mam nadzieję, że wrócą stare dobre rajdy samochodowe. Mam nadzieję, że będzie licencja WRC i znajdzie się tam wszystko co być powinno razem z klasami S1600, S2000 i grupą N. Ok Rallycross jest fajny, ale w Dircie 2 najbardziej brakowało mi os'ów. Mam nadzieję, że w końcu dostanę swoją ulubioną Szwecję... Odpowiedz Link Zgłoś
kurkey Re: Będzie DiRT 3 13.03.10, 19:07 zgadzam się z @dj_saskiem powinni wrócić do tego od czego się zaczęła cała seria, czyli prawdziwych os'ów. Nie mówie, że mi się Dirt2 nie podobał bo przyjemnie mi się grało, ale jednak brakowało mi rajdów z krwi i kości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnalek Re: Będzie DiRT 3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.03.10, 19:24 Moje zdanie na temat dirta 2 jest minusowe i to na -10 dlatego, że przez całą grę bryka się prawie po tych samych trasach aż do znudzenia. To juz było przegięcie pały. Fakt faktem grafa dirt 2 jest zarąbista ale to chyba się przełożyło na braki tras... A tak zapowiadali, że ten dirt2 będzie inny od poprzednich i będzie o niebo lepszy. No i co wyszło, i tylko parę tras na krzyż. Takie gry powinni mieć na dzisiejsze czasy dużo tras i dużo wuzków. A nie, że jak następny rejs mam to jadę sobie po tej samej trasie. Niech tego dirta3 nawet już nie zapowiadają bo będzie to gorsza klapa niż d2 z ładną grafiką. Już za czasów ps1 colin miał więcej tras niż dirt2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witam Re: Będzie DiRT 3 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 20:31 @krasnalek masz 100% racje ;] Ja też ja grałem to już mnie szlak trafiał jak ta sama trasa;]Później jak już miałem 80% gry można było zamknąć oczy i jechać ;p;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: que? Re: Będzie DiRT 3 IP: *.chello.pl 13.03.10, 22:25 powiedzcie lepiej kiedy bedzie Grid 2 Odpowiedz Link Zgłoś
baal.namib Re: Będzie DiRT 3 14.03.10, 08:44 W DIRT 2 olano największą siłę gier z nazwiskiem latającego szkota, tak jak krasnalek podkreślił, dosłowny brak tras, zwłaszcza zwykłych odcinków specjalnych. Cała seria CMR polegała na surowości i frajdzie wyścigu z czasem, w DIRT, wszystkie te rallycross'y i wyścigi terenówek (KAMAZ rządzi), miały funkcję miłej odskoczni od oesów. Niech panowie z Codemasters nie robią z rajdów WRC kolejnego NFS'a. Odpowiedz Link Zgłoś
leon691 Re: Będzie DiRT 3 14.03.10, 08:57 oj nie, 2ka to non stop orsom, emejzing, cool, jakies maskotki za wygraną, 100 rodzajów malowań samochodu (Jezu, po co?), fatalny model jazdy, nudne i krótkie trasy sztuk kilka - gra zrobiona zupełnie odwrotnie niż lubię. I też strasznie lubię wyścigi po OSach gdzie trzeba walczyćz trasą i autem a nie sunąc poduszkowcem ijając inne poduszkowce. Odpowiedz Link Zgłoś
kurkey Re: Będzie DiRT 3 14.03.10, 11:24 @leon691 co jak co ale akurat model, fizyka jazdy jest ok, tylko gameplay spartaczyli. A tak lekki off topic czemu na gc nic nie piszecie, że CM robi F1 2010, żadnych newsów na ten temat nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
dj_sasek Re: Będzie DiRT 3 14.03.10, 11:44 Taa przydałoby się. Tym bardziej, że sezon F1 już się zaczął Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elol Re: Będzie DiRT 3 IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 14:16 Witam, chciałbym wam przedstawić grę eRepublik, jest to przeglądarkowa gra w której biorą udział ludzie z całego świata, m.in. z Polski. Gracze są z zrzeszeni w wirtualne odpowiedniki państw (w naszym przypadku ePolska) i pracują w nich, płacą podatki, prowadzą wojny w imie narodu (;]) . Gra jest na prawde godna polecenia, zwłaszcza że mamy okazję odpłacić się eNiemcom i eRosjanom za wszystkie porażki w real lifie ;] www.ratuj-polske.pl Pozdrawiam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Będzie DiRT 3 IP: *.toya.net.pl 14.03.10, 15:55 ciekawe czy będzie można w tą grę pograć bo w DiRT2 nie można. Dostałem kod do gry z racji zakupu karty ATi Radeon i nici. Nie mogę zarejestrować gry, choć od początku próbowałem zrobić to na xxx@hotmail.com. Jak dla mnie pomoc w tym zakresie ze strony twórców - ŻENADA i -10pkt na starcie (przy 10 stopniowej skali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek watacha Re: Będzie DiRT 3 IP: *.ver.abpl.pl 14.03.10, 16:18 kupiłem tydzień temu konsole żeby pociupac w pokemony Jakie gówno! wczoraj ja rozjebałem Odpowiedz Link Zgłoś
orgazm_proboszcza Re: Będzie DiRT 3 14.03.10, 21:58 A według was która część serii była najbardziej brytyjska? oprócz oldskulowych dwóch pierwszych to chyba "trójka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Będzie DiRT 3 IP: *.pasjo.net 15.03.10, 09:39 a ja uwazam ze klimat "dwojki" byl jak najbardziej trafiony i na czasie, wiadomo, sport jaki prezentuje Dirt 2 i rodzaj rozgrywanych zawodow sa faktycznie bardzo amerykanskie ale czy to nie przypadkiem amerykanie nauczyli nas zaskakiwac ekstrymalnym sportem, zabawa i efektami? mysle ze to dlatego wszedzie o tym glosno, wiec i tworcy sie na to skusili. no i poza tym nie mozna zapomniec jakie twarze podpisuja sie pod dana gra (Block, Pastrana, itp...) takze ameryka w najlepszym wydaniu niezapominajmy ze w Dirt 2 rowniez pojawily sie wyscigi po odcinkach pod dyktando pilota wiec seria utrzymala swoja tradycje a przy okazji dodala siwetna zabawe w stylu XGames. czekam na "trojke", oby nie byla zbytnio brytyjska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnalek Re: Będzie DiRT 3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.10, 11:56 @wojtas Kolego ja się z tobą nie zgodzę ze zdaniem, że seria utrzymała poziom. Widocznie dla ciebie jazda po tych samych torach jest trzymaniem poziomu. Wybacz ale seria dirt 2 spadłą bardzo nisko, ja nie lubię jeżdzić po tych samych trasach i inni gracze raczej tez nie lubią. To tak jak być nawet grał w jakąś bijatykę miał masę turniejów dajmy na to ze 25 i tylko 5 aren do walki i uważasz, że to jest trzymanie poziomu. Dzisiaj niestety ale większość twórców robi kaszane z tych gier. Nfs robione są do znudzenie z ładna grafiką ale to za każdym razem to samo praktycznie i za każdym razem zapowiadane, że ta gra będzie inna i lepsza od poprzednich części. Z Dirt 2 było tak samo, zapowiadali nam rewelację i inność a zrobili tyle wyścigów że praktycznie które są na tych samych trasach, to nawet nazwał bym to DEMÓWKĄ. Zresztą co tu dużo pisać, dzisiaj każdy wydawca zapowiada, że kolejna gra będzie o niebo lepsza a tak naprawde jest to wielki szajs i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Będzie DiRT 3 IP: *.pasjo.net 15.03.10, 13:42 @krasnoludek Nie napisalem tez ze gra utrzymala swoj poziom, tylko ze utrzymala swoja tradycje odnosnie odcinkow z pilotem Ale zgadzam sie z Toba w 100% ze tras bylo stanowczo za malo, bo choc gra bardzo mnie wciagnela i podobala mi sie fizyka jazdy (dawala ten "fun" z jazdy/zabawy), to nie przeszedlem jej do konca bo po prostu sie znudzilem. Powstaje tylko pytanie, czy mala ilosc tras byla jedynym minusem tej gry? jak dla mnie tak, bo cala reszta (fizyka, zniszczenia, turnieje itp.) sprawiala ze milo mi sie w to gralo. Ale to moja osobista opinia Mozliwe ze ja nie robilem sobie z ta gra zbyt wielkich nadzieji i dlatego gra nawet milo mnie zaskoczyla. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
baal.namib Re: Będzie DiRT 3 15.03.10, 15:28 @wojtas A nie o to w serii chodziło. Marka gier z Colin'em McRae od zawsze kojarzyła się z rajdami WRC, wielkim sprawdzianem graczy w różnych warunkach, m.in. Nowa Zelandia w CMR 1 (nie Dirt dzieciaki), gdzie jeden odcinek był podczas ulewy a następny po suchym szutrze, często bez możliwości zmiany pomiędzy nimi opon. Dirt 2 to straszny arcadowy zeskok w dół, brak możliwości pogrzebania w ustawieniach (5 suwaków na krzyż nie satysfakcjonuje), ilość tras (w grze z 1998 roku miałeś tras ponad pięćdziesiąt, 8 krajów po 6 + 3 SS + 3 sekretne). Nowe, ziomalskie i wypasione, nie zawsze oznacza lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krasnalek Re: Będzie DiRT 3 IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.10, 17:57 @wojtas Co do fizyki, to fakt sprawia to frajdę, model zniszczeń też, ale turnieje są praktycznie takie same więc to nie frajda. Fajnie, że zrobili zarąbista grafikę czas najwyższy zresztą, ale za jakość grafiki gra ma strasznie niski poziom. Pamiętam jak grałem w COLINA 2 kurde wkurzało mnie to bo czasami nie mogłem wygrać a tu jakaś dziecinada, jakieś kilka naście poziomów trudności czy łatwości do wyboru. Colin stracił moc tak samo jak NFS. Teraz gry robione są na ilość a nie jakość, szkoda bo rynek gier jak dla mnie strasznie sie cofnął w rozwoju. Gdzie są te gry co tak wymiatały kiedyś jak powstało ps2 akurat nie miałem wtedy kompa, ale były takie czasy, że tak z 78% tytułów gier to była rewelacja. Kurde te gry miały koszmarna grafe ale za to jak się grało, klimacik murowany, fabuła, i inne pierdołki. Teraz gier z ta generacją jest tak naprawdę bardzo mało w porównaniu z poprzenia generacja grafiki. Moge chyba śmiało stwierdzić, że im bardziej będą robić grafikę nowej generacji tym gry bedą coraz to gorsze. Mi się wydaję, że w dzisiejszych czasach to ta grafika narobiła takiego szumu w grach, że przyszłościowe gry maja być o niebo lepsze dawać dużo możliwości, realizmu, większe i dłuższe rozgrywki, tereny otwarte, możliwości dokonywań wyboru w grach. Ale tak naprawdę wszystko to przyniosło stratę grom i to bardzo dużą. Producenci spoczęli na luarach. Teraz jest tak mało tytułów, że szkoda gadać. Osobiście jestem fanem serii Final Fantasy i wiem już, że FFXIII jest do bani z ładną grafiką i kiepską fabułą i tak samo jest z innymi nowymi grami, Jest tak dużo pasztetowych gier o i nawet powiem, że taki jest Crysis pusta strzelanka z wypasiona grafą, jak dla mnie ta gra to pomyłka genetyczną. Dirt 3 bedzię większą klapą niż dirt 2. Uncharted 2 dostał wysokie noty i co i jajco gre pszeszedłem i jest łatwa zero skomplikowanych zagadek takie cos ala tomb raider. O mass effect 2 też wysokie noty ale do me1 dużo mu brakowało niebyło tego klimatu już. Ot i tyle, zapowiadanie rewelacji a efekty albo średnie albo kaszana na maxa. Odpowiedz Link Zgłoś