Dodaj do ulubionych

Crysis 2 vs Killzone 2

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 14:42
Super, autor tego porównania chyba lubi flamewar. W komentarzach poniżej już widać fanbojów twierdzących, że KZ2 sprzed prawie dwóch lat wygląda lepiej niż Crysis 2 które jeszcze nie wyszedł. Ciekawe co dalej, porównywanie lodówki z kuchenką i flamewar co lepiej chłodzi żywność?
Obserwuj wątek
    • Gość: afek Re: Crysis 2 vs Killzone 2 IP: *.chello.pl 16.03.10, 15:06
      kuchenka!!111oneone
    • kufel78 Re: Crysis 2 vs Killzone 2 16.03.10, 16:42
      news trochę od czapy. To tak jak porównywać dwie różne generacje samochodów albo iphone 3G i 4G. Poczekajmy na obrazy z killzone 3, które tak samo jak Crysis 2 powinno pojawić się w tym roku. Wtedy można będzie dyskutować...

blog.ku-fel.com
    • Gość: Gacopierz Re: Crysis 2 vs Killzone 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 17:45
      @afek
      Nie bo lodówka! Wkładasz jedzenie i od razu możesz je chłodzić. No i nie trzeba ciągle wymieniać butli z gazem jak w kuchence!
    • Gość: Shocker Re: Crysis 2 vs Killzone 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.10, 18:31
      @gacopierz
      To podłącz do niej gaz ziemny i z głowy big_grin
      Kuchenka FTW!!!!!!!!11111one
    • Gość: Kamil Re: Crysis 2 vs Killzone 2 IP: *.adsl.inetia.pl 16.03.10, 19:43
      Grając w killzona2 widziałem lepsze momenty graficzne, ale nie ma co porównywać crysis2 jeszcze nie wyszło a killzone2 miało inne pryjorytety graficzne. A co do dyskusji najlepsza jest MIKROFALÓWKA!!!!
    • Gość: struna Re: Crysis 2 vs Killzone 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.10, 19:49
      staruszku SSmanie wymyśl coś lepszego na napinkę. to jest żałośnie słabe...

naprawdę da się zwiększyć ilość komentarzy, ale trochę klasy zachowaj.
    • Gość: Gacopierz Re: Crysis 2 vs Killzone 2 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.10, 22:03
      @Shocker
      @Kamil

A ja mam lodówkę z zamrażarką! Możecie mi naskoczyć z waszym kuchenkowym put&grzej, bo ja jak coś wsadzę do lodówki to może tam leżeć wiekami i zachować świeżość!

Lodówka ftw!!11111!onenoenoe
    • fijau Re: Crysis 2 vs Killzone 2 16.03.10, 22:26
      No ale tło przedstawione na obrazkach jest bardzo różne. W przypadku Crysisa szczegółowość wygrywa, bo tam w ogóle jest jakie szczegóły pokazać. Na drugim obrazku to mamy dwie gołe ściany, dużo dymu i chyba 3 postaci (czy coś). Jak porównamy postaci z tą z Crysisa, to wydaje mi się, że są wykonane na podobnym poziomie, czyż nie?
    • Gość: Marq Re: Crysis 2 vs Killzone 2 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.03.10, 07:22
      Dla mnie rządzi toster !
    • wincenty.okon Re: Crysis 2 vs Killzone 2 19.03.10, 15:38
      Grafika grafiką ale grywalność może być po stronie Killzona 2
    • sex-login Re: Crysis 2 vs Killzone 2 21.03.10, 10:42
      sex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka