Dodaj do ulubionych

E3 2010 - Wasze oczekiwania

06.06.10, 18:39
Za nieco ponad tydzień rusza jedna z najważniejszych imprez branżowych - targi
E3.

W związku z tym - na co najbardziej czekacie? Jakie gry, jakie nowinki
techniczne? Jakie są Wasze przewidywania? Co według Was pokażą giganci branży?
Obserwuj wątek
    • eliot_ness Elder Scrolls 07.06.10, 13:36
      Czekam z wypiekami na twarzy na nową odsłonę Elder Scrolls, ale słyszałem, że pierwsze info
      będzie na Quakecon'ie. Mam jednak cichą nadzieję, że uchylą rąbka tajemnicy na E3.
    • ber Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 15:24
      Shenmue III, nowe Jet Set Radio, BG&E 2, Zelda, Skies of Arcadia 2, Half-Life 3,
      Panzer Dragoon 5, Virtua Fighter 6. Ridge Racer 8, RalliSport Challenge 3, PoP
      (cell-shading) na zapowiedzi tych gier czekam najbardziej.
    • krzyku Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 15:54
      XBL PL wink
      • radek.zaleski Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 16:49
        yeah!

krzyku napisał(a):

> XBL PL wink
    • aope Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 15:58
      Zdecydowanie XBL. Ogłoszą, czy MS znowu zagrał nam wszystkim na nosie wciskając swój
      kit.
    • macieyerk Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 16:50
      Czekam na XBL w Polsce.Half life 3.Gears Of War 3.
    • sora_no_iro. Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 17:25
      Ja oczywiście czekam na prezentacje The Last Guardian i FFvsXIII. Ponadto pokazy pozostałych exów od sonego. Liczę też na jakąś niespodziankę, może nowy firmware z milionem nowych opcjiwink A z takich daleko przesadzonych fantazji to chciałbym dostać kontynuację Legend of Dragon (tak tego rpga z ps). Ponadto chce odczuwać zaciekawienie radość euforię zdziwienie zaskoczenie podniecenie z pokazów sony, microsoftu i innych wydawców, oraz mniejsze znudzenie kazaniem N, niż w latach poprzednich
    • matt_g90 Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 19:28
      Ja czekam na nowe informacje o nadchodzących fps'ach. Najbardziej interesuje
      mnie nowy MoH i CoD. Oczywiście ciekawi mnie też co nowego dowiemy się o GT5 -
      może w końcu ostateczna data premiery? Aha, jeszcze TDU i nadzieja na jakieś
      nowe materiały filmowe, które bardziej skupiały by się na samochodach. No i na
      koniec gra, na którą mam nadzieję już od bardzo dawna, czyli następne Vice City.
      Marzę o następnej wizycie w tym wirtualnym mieście.
    • matt_g90 Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 19:30
      Ja czekam na nowe informacje o nadchodzących fps'ach. Najbardziej interesuje
      mnie nowy MoH i CoD. Oczywiście ciekawi mnie też co nowego dowiemy się o GT5 -
      może w końcu ostateczna data premiery? Aha, jeszcze TDU i nadzieja na jakieś
      nowe materiały filmowe, które bardziej skupiały by się na samochodach. No i na
      koniec gra, na którą mam nadzieję już od bardzo dawna, czyli następne Vice City.
      Marzę o kolejnej wizycie w tym wirtualnym mieście.
      • trfan Re: E3 2010 - Wasze oczekiwania 07.06.10, 22:22
        MS uruchomił na swojej stronie licznik odliczający do E3... są dwie opcje: albo
        znów będzie, że mamy rok czekać, albo będzie ten LIVE. Właśnie czekam bardzo na
        to, co ogłoszą w tej sprawie(jesteśmy pewni, że niby "tak", ale pomyślcie co
        będzie jak powiedzą "nie"). Na nowego Tomb Raider'a (nie mam na myśli
        "Guardian..."), Uncharted 3 może? inFamous 2, LBP 2, może coś o Alanie(DLC, albo
        AW2, bo pewnie już go robią sporo, bo nie wierzę, że wszyscy tam robili jedynkę
        do końca), Silent Hill nowy trochę, SW TFU II, Batman AA2. Sporo tego jest i
        zapowiada się chyba najlepsze E3. No i Natal oraz MOVE!!! Obym się nie zawiódł
        na tych E3, bo nigdy na te targi jakoś nie czekałem, więc byłem zadowolony z
        nowości, ale teraz jak mam takie oczekiwania, to się boję trochę... uncertain

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka