Dodaj do ulubionych

3 konta na 1 z serwerów

23.06.10, 22:00
Mam 3 konta i support każe mi 2 konta którymi się opiekuję usunąć!!! Można to
jakoś obejść? zmienić nazwy ogrodów czy coś takiego?
Proszę o szybką odpowiedź smile
Obserwuj wątek
    • roman-ka Re: 3 konta na 1 z serwerów 23.06.10, 22:35
      Nie mam zielonego pojęcia ale jak ich nie posłuchasz to mogą cię zablokować, a
      na jakim serwerze grasz?
      • horki Re: 3 konta na 1 z serwerów 24.06.10, 07:42
        na 10.
    • matysiaczek.0 Re: 3 konta na 1 z serwerów 24.06.10, 07:38
      forum.zieloneimperium.pl/viewtopic.php?f=47&t=90
      poczytaj sobie, jeden z warunków MUSIAŁ zostac złamany, skoro przyczepili sie,
      • horki Re: 3 konta na 1 z serwerów 24.06.10, 07:43
        Wiem ale tam pisze o tym samym numerze ID a ja mam każdy inny bo mam od osób
        którym się już znudziło granie.
        • matysiaczek.0 Re: 3 konta na 1 z serwerów 24.06.10, 07:49
          co Ty pleciesz..? i każde konto obrabisz z innego kompa??? nie ważne, ze zostało założone z innych IP. ważne, ze TERAZ z tego samego kompa grasz
        • matysiaczek.0 Re: 3 konta na 1 z serwerów 24.06.10, 07:56
          gdyby faktycznie każde konto było obrabiane z innego (i za każdym razem tego samego) kompa (IP), adresy mailowe byłyby innego do każdego ogrodu, to jest fizycznie NIEMOŻLIWE żeby ktokolwiek dowiedział się, że te trzy ogrody są własnością jednej osoby.
          • horki Re: 3 konta na 1 z serwerów 24.06.10, 12:50
            Rozumiem Cię że mogli by się nie dowiedzieć. Wprowadzili te potwierdzenia
            mailowy by nie było oszustw ja nie mogłam potwierdzić z tych 2 kont adresów
            mailowych, więc zmieniłam na nowe ( specjalnie założyłam dodatkowe 2 konta
            mailowe). Potwierdzenia mailowe nie dotarły do dziś. Więc wczoraj napisałam do
            supportu że nie doszło do mnie potwierdzenie mailowe i spytałam czy możliwe jest
            że właśnie przez zmianę adresu mailowego, gdyż mam 2 inne konta po osobach które
            nie grają już. Głupotę zrobiłam że w ogóle pisałam do supportu, nie pomyślałam i
            wyszło jak wyszło. Teraz pewnie nic nie pozostaje tylko skasować konto albo nie
            wiem co można jeszcze zrobić...
            • agusia79-dwa Re: 3 konta na 1 z serwerów 24.06.10, 14:47
              dla mnie to brzmi jak próba oszustwa- gdybym chciała przejąć po kimś konto, to
              nie robiłabym tego na moim serwerze. Ciesz się, że od razu cię nie zbanowali- ja
              bym tak zrobiła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka