Dodaj do ulubionych

Droga Matko Założycielko

17.08.10, 12:29
A cóż zawinił wacik "oddam konto" skoro usunęłaś go???? Czyżby łamie Twój wewnętrzny regulamin?? A moze łamie regulamin ZI? Czyść więc konsekwentnie to forum i usuwaj wszystko jak leci, bo wiele tego co niby niezgodne z regulaminem.

Dziwna jesteś...i szkoda że załozyłaś forum pod innym niz dotychczasowy twój nick, a skoro ukrywasz się, to co masz na sumieniu?

Mam nadzieję, ze ktoś przeczyta to zanim usuniesz.

A może teraz nie usuniesz??

Piny posty o nowej grze też pousuwałaś, dlaczego?

Nie przejmujesz sie za bardzo rolą załozyciela forum??
Obserwuj wątek
    • zielone_imperium Re: Droga Matko Założycielko 18.08.10, 10:05
      Och och nie pęknij wink

Wątki >oddam konto< są kasowane po tym, jak pojawia się w nich informacja, że
      konto już oddane.
      A jak chcesz się trochę popienić to zmień forum, bo tu nie ma miejsca na
      pieniactwo.
      • matysiaczek.0 Re: Droga Matko Założycielko 18.08.10, 15:54
        poważnie?????

a zalinkować Pani istniejące waciki "oddam konto" z chętnym do wzięcia i nawet z potwierdzeniem wysłania???

a tu nawet założycielka nie odezwała się, ze wysyła dane i przede wszystkim komu wysyła
        • zielone_imperium Re: Droga Matko Założycielko 18.08.10, 20:33
          Poproszę o te linki, z góry dziękuję.
          • matysiaczek.0 Re: Droga Matko Założycielko 19.08.10, 06:03
            nie rób ze mnie durnia ani tym bardziej z siebie...
            jeszcze wczoraj, kiedy pisałam drugi post wisiał wacik ezaw a dzis go nie ma.. wzięłaś sie do roboty??? to tylko z pierwszej str

a waciki piny o kapibados - nowej grze, czemu usuwałaś? nie odpowiedziałaś?

i jeszcze raz: aż tak wielki ruch masz na forum, że czyścić musisz????
            • zielone_imperium Re: Droga Matko Założycielko 19.08.10, 23:02
              Bardzo dziękuję za pomoc, matysiaku. Tak jak przypuszczałam głównie o pieniactwo ci chodzi.Dlatego nie mam zamiaru dyskutować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka