Dodaj do ulubionych

GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki

25.10.10, 21:35
Tym razem plotka zaczęrpnięta od konkurencyjnej strony. Brytyjski sklep internetowy zavvi.com twierdzi, że premiera GT5 odbędzie się 28 stycznia.
www.zavvi.com/games/platforms/ps3/gran-turismo-5/10042564.html
P.S. Dla osób, chcących zarobić na grach, polecam tą stronkę, bo ceny są nieporównywalne do tych polskich.
Obserwuj wątek
    • fix_poland Re: GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki 25.10.10, 23:19
      Ale ja nie chcę czekać do cholery znowu ! Premiera powinna być przed gwiazdką to
      przynajmniej pod drzewko dostane i będę mógł położyć moje palce na produkcji !
      big_grin A nie mam zamiaru czekać jeszcze i jeszcze za pewnie premiera odbędzie się
      pod koniec 2011 roku -.-"
      • arczisan Re: GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki 25.10.10, 23:49
        Ja powiem szczerze, że mogę poczekać. Mam obecnie tyle gier w kolejce do zagrania kupionych już, że nie spieszy mi się. Chciałbym jednak dowiedzieć się w końcu, kiedy będzie premiera GT5? Niech powiedzą, że będzie nawet w 2012, byleby naprawdę była wtedy.
        • marko1005 Re: GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki 26.10.10, 00:46
          Tak sie mowi, "ja tej gry nie kupie bo sobie w kulki leca" czy "zrobmy bojkot
          premiery" ale co do czego to kto miał kupić ją 4 lata temu czy teraz ma jeszcze
          poczekać to i tak ją kupi bo to jest właśnie przywiązanie do danego tytułu, jego
          renoma i oczekiwania które wszyscy nakręcają. Więc czy wyjdzie teraz czy nie to
          moim zdaniem i tak warto będzie ją kupić bo to będzie hit big_grin
          • arczisan Re: GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki 26.10.10, 01:19
            Oczywiście masz rację, to nie ulega wątpliwości. Każdy kto sztucznie udaje "bojkot" okłamuje sam siebie w tej sytuacji.
    • sora_no_iro. Re: GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki 26.10.10, 09:57
      A jednak jak wyjdzie po nowym roku to nie kupiębig_grin Nie dla zemsty czy czegoś, tylko po prostu ta gra pojawiła się na mojej liście zakupów, jako największa premiera końcówki roku i tytuł najbardziej opłacalny. W lutym wyjdzie killzone więc wybór oczywisty. Kasy to ja tyle nie mam by latać co kilka dni po nową giere. Więc można powiedzieć że stracą jednego klientabig_grin Oczywiście kiedyś grę kupię, jak dzieci-nidforspidowcy odbiją się od tego tytułu i zaczną wystawiać na allegro po atrakcyjnych cenachtongue_out
      • arczisan Re: GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki 26.10.10, 12:23
        W sumie co racja to racja. Killzone 3 raczej mnie nie interesuje, ale też w tym okresie wychodzi LBP2 z tego co pamiętam, a co ważniejsze dla mnie - Dead Space 2 i Dragon Age 2.
    • bigdaddypl Re: GT5 - premiera jadnak w październiku 26.10.10, 11:45
      ale jak to 2011 ? premiera już była dc_gt napisał recke big_grin
    • leakingpointer Re: GT5 - premiera w 2011- kolejne plotki 26.10.10, 14:17
      To wszystko kłamstwa brytyjskiego imperializmu!!! Przecież dc już wcześniej
      wrzucał na forum recenzje!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka