adzi71 03.12.10, 22:35 Cześć, właśnie dostałem kod do tej gry.Ściągam.Zaraz zobaczymy.Ktoś z was gra w tą grę ? Jakieś wrażenia ? W razie czego możecie mnie spotkać pod nickiem: JustPyro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adzi71 Re: Battlefield Play4Free 04.12.10, 12:25 Czym jest ta gra ? Epic Bug jak na razie.Nudny gameplay, brak dodatków, nie ma żadnych unlocków, jest jedna mapa.A wbicie do gry graniczy z cudem, brak serwerów lub zapchane. Odpowiedz Link Zgłoś
nike_pl Re: Battlefield Play4Free 18.12.10, 12:05 Na razie to tylko beta więc nie ma co wyrokować o grze. Ja swój klucz dorwałem wczoraj i to na co można narzekać to Matchmaking i laaaagi ale to jest do poprawienia. Odpowiedz Link Zgłoś
psfan Re: Battlefield Play4Free 18.12.10, 22:16 A mi się ta gra bardzo podoba. Zgadza się. Jest kilka bugów ale to dopiero closed beta. Dzisiejsza lub wczorajsza aktualizacja rozwiązała kilka błędów z trenowaniem postaci ale uważam, że to świetne dzieło EA. PS Przydała by się Destrukcja 2.0. Odpowiedz Link Zgłoś
botek_xd Re: Battlefield Play4Free 20.12.10, 19:14 Nie kieruje tego bezpośrednie do Ciebie @psfan, ale właśnie przez takich ludzi, którzy wspierają takie crapy już raczej nigdy nie dostaniemy prawdziwego Battlefielda z krwi i kości, jedyne co nam pozostało to namiastki. Według mnie to kompletna porażka, nie chodzi mi tutaj o wszystkie bugi czy inne niedogodności spowodowane tym, że jest to beta, ale chodzi o sam gameplay... już nawet lepszy jest BF Heroes. Zostało tylko czekać na BF3, ale i tak jestem pełen obaw, że nic z tego nie będzie. Mój punkt widzenia jest strasznie stronniczy bo jestem zaślepionym fanboyem starych hardcorowych BF (2142 i wcześniejsze), więc wybaczcie. Odpowiedz Link Zgłoś