Dodaj do ulubionych

Forza 3 ...

21.12.10, 23:06
Witam, ostatnio sprzedałem poprzez allegro forzę 3.. dzisiaj dostałem telefon od nabywcy że go oszukałem bo to nie jest wersja Polska tylko Angielska... gość sobie nie potrafi ustawić języka w grze i grozi ( scared ) że poda sprawę do allegro.

Jako że nie mam ochoty na negatywne komentarze i roztrząsanie sprawy przez osoby trzecie proszę o dowód ( o ile taki istnieje ) że w każdej wersji forzy można wybrać napisy PL albo tutorial dla "debila" jak to dokładnie zrobić. Ja już niestety nie mogę tego sprawdzić a jestem pewien na 100 % że moja forza ( i wydaje mi się że każda..) posiada język PL.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • wujekstanek Re: Forza 3 ... 21.12.10, 23:13
      Mogę się mylić, ale wszystko zależy od języka w jakim mamy menu główne konsoli. Możliwe że on ma angielskie menu i dlatego wyskakuje mu wersja angielska.
    • arczisan Re: Forza 3 ... 22.12.10, 00:13
      Wydaje mi się, że mam wersję niemiecką, ale menu ma polskie. Mój znajomy kupił w W. Brytanii i też miał polskie. Wytłumacz panu, jak zmienić ustawienia językowe i regionalne i powinno być ok.
    • bigdaddypl Re: Forza 3 ... 22.12.10, 01:37
      w menu konsoli > ustawienia systemu > ustawienia konsoli > język i ustawienia regionalne - niech oba ustawi na Polskie i Forza będzie po Polsku.
      • coletrain Re: Forza 3 ... 22.12.10, 10:01
        ok dzięki wszystkim za odpowiedz !
    • eszuran Re: Forza 3 ... 22.12.10, 10:31
      Hm, mnie też niektóre polskie wersje nie działają, ale to chyba dlatego, że mi konsolę spieprzyli przy naprawie - zegar przestał działać, ustawienia się czasem resetują. Gry chodzą bez problemu, ale w niektórych grach nie mogę zmienić języka (choć wiem że można), a sejwy zamiast chronologicznie, układają się losowo. Może koleś ma taki sam przypadek?
      • coletrain Re: Forza 3 ... 22.12.10, 10:42
        hmm to jest bardziej przypadek ojca który synalkowi xboxa kupił i obydwoje nie mają pojęcia o co chodzi... pewnie regionu nie zmienili również.

Swoją drogą jak można się czepiać że wyścigówka jest po angielsku a nie po Polsku ?!?!

Może mu się gra nie podoba i chce wyłudzić kase z powrotem ... no nie wiem właśnie jestem po rozmowie i zobaczymy czy gość będzie w stanie zmienić sobie ustawienia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka