toread 30.12.10, 14:59 Jutro Sylwester. Co planujecie? Wychodzicie do jakiegoś klubu, spędzicie go na mieście? A może będziecie imprezować w domu. Planujecie w coś pograć? Jeżeli tak, to w co? Dajcie znać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fix_poland Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:04 Ja osobiście idę do znajomego na chate . Nic lepszego w tym roku się nie trafiło ale jak mus to mus Odpowiedz Link Zgłoś
paulinea Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:04 Ja niestety spędzę go w tym roku jak normalny dzień Odpowiedz Link Zgłoś
lagmanic Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:37 Wiem ze będę w chacie to ze to nie mam gdzie iść jest zawsze tylko kasą nie pachnie a minimum do clubu to 100 euro tak ze naprawdę nie ma co marzyc , zresztą kiedyś sobie to odbijemy ci co siedzą w domku xD Odpowiedz Link Zgłoś
janica Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:05 Ja idę do znajomych na domówkę. Pogram dopiero w nowy rok chyba że kac nie pozwoli. Klub mógłby być, tylko żona w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
falstup Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:09 Wyobraź sobie kilku(nastu) nerdów w jednym domu. Oj będzie się działo. Tylko lan party chyba nie będzię : Odpowiedz Link Zgłoś
sathorn Plan na Sylwestra 30.12.10, 15:15 Jak się uda to zaliczę dwie domówki. Jedna skromna, ale z przyjacielem, którego widuję raz na kilka tygodni, (studiujemy w innych miastach) druga grubsza, ale z osobami niewiadomego pochodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
fisz96 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:15 Ja robię imprezę w domu będzie kinect będzie move żółty napój ( mówię tu o Fancie oczywiście ) będzie dance central i singstar ( ten z tańczeniem ) i dużo padów do grania ( wii też będzie ale to tylko do mario ) potem mam zamiar włączyć jakiś film w 3d a potem to już raczej nic nie będę pamiętał pozdr and happy new year Odpowiedz Link Zgłoś
fisz96 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 19:48 Powyższy tekst mojego autorstwa jest nieaktualny . Idę do kumpla na abstynencką imprezę z X-box 360 i pikolo Odpowiedz Link Zgłoś
zwirz Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:18 Imprez w klubie z dziewczyną i ekipą (oni też ze swoimi dziewczynami) Plan na granie dopiero w poniedziałek Odpowiedz Link Zgłoś
krisk Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:18 Ja w tym roku odpuszczam sobie wszelkiego rodzaju imprezy. Sylwestra spędzę albo przy xboxie (Assasin's Creed 2) albo przy God of War 2 którego nie chciało mi się do tej pory skończyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tieu Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:18 Wódka jest. Szampan jest. Soki są. Jedzenie jest. Xbox jest. 2 Pady są. Gry są. Czekać tylko . Skromnie bo 4 osoby =P. Ale jazda będzie . Odpowiedz Link Zgłoś
gawron253 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:21 Urządzam domówke u siebie. Może kolega przyniesie coś do pogrania ale nie jestem pewien. Liczę tylko by mi chałupy nie rozwalili. Odpowiedz Link Zgłoś
siarkus Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:25 W nowy rok idę do pracy na godzinę 7 rano, więc z imprezy nici, z alkoholu nici i z grania nici... Siedzę w domu przed TV z mą kobitą, o północy symbolicznie trochę szampana i spać Odpowiedz Link Zgłoś
skowron Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:28 Idę na imprezę na dokładnie 28 osób Mam nadzieje, że będzie świetnie Odpowiedz Link Zgłoś
fisz96 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:31 uprzedzam zawsze powyżej 10 osób oznacza jedno ZA MAŁO ALKOHOLU tak polska zasada Odpowiedz Link Zgłoś
skowron Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:59 Stwierdziła to osoba mająca 14 lat? Bez jaj chłopie Odpowiedz Link Zgłoś
fisz96 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 18:13 może ja mam i 14 lat ale moja siostra już nie a jak ona robi imprezę w domu to zawsze się lata do społem Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:33 Co będę robił w Sylwestra? Nic. Kompletnie nic. No dobra, ewentualnie może w coś pogram. Odpowiedz Link Zgłoś
stk Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:44 2 Xboksy, Kinect, mnóstwo niezdrowego żarcia i Piccolo na godzinę 00:00. Zwyczajny sylwester 13-latków. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:47 Ja tak samo jak Paulinea - Spędze go jak normalny dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
blademaster_pl Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:49 Czli grając bo i tak niema z kim na dwor isc Odpowiedz Link Zgłoś
b4rt3kpl Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:59 To dawajcie wszyscy którzy siedzą w domu i piszą w tym temacie coś odpalmy gdzieś sie spotkajmy albo coś ja w sumie też nie planuje nigdzie iść, spędze jak zwykle zalogowany do PS N grając w bc2 ;/ troche szkoda, bo w końcu to jedyna taka noc w roku Odpowiedz Link Zgłoś
b4rt3kpl Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 16:00 btw. toread, a jak Ty zamierzasz spędzić Sylwestra ? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 16:20 Ja jakoś w ogóle nie czuję tej imprezy. Drażni mnie wymuszona pompa i przygotowania. W związku z tym pewnie potraktuję ją jak normalne wyjście i połażę po klubach ;> Odpowiedz Link Zgłoś
b4rt3kpl Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:21 Ciekawe jak Konrad spędzi sylwestra po ogólnoświatowym pokazaniu ludziom wyczucia swojego rytmu i nowych kombinacji ruchowych na parkiecie, każdy klub stoi dla niego otworem Ciekawe czy jest jakas impreza w Polsce sylwestrowo-gamingowa organizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kmh Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:39 Idziemy z narzeczoną na imprezę do znajomego. Znajomy coś przebąkiwał o PS3 i grach muzycznych, ja sam biorę Xboksa z BUTTONem na dysku: polygamia.pl/Polygamia/1,107165,8353373,Po_czym_poznac__ze_to_zwiastun_niezaleznej_gry_.html jestem ciekaw jak wyjdzie w praniu Odpowiedz Link Zgłoś
blazkowicz Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:31 Erm.. ale kluby nie potraktują tego jak normalnego wieczoru, więc zamiast łażenia, będziesz się przebijał przez tłumy, jeśli w ogóle będą otwarte imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:37 No to trudno. Jakoś dam sobie radę ;> Odpowiedz Link Zgłoś
b4rt3kpl Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 18:01 no to, kmh, zapowiada się miło jako że panuje trend składania sobie Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku, nie ucieknę od tego standardu i życzę Wam Dobrego i Dosiego Niech się postanowienia noworoczne spełnią Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kumasz Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 23:26 Piotrek, jak coś dzwoń, na dobrą domówkę na Bielanach idę Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 31.12.10, 12:50 Dobrze, ale wiesz, że to może być późno Odpowiedz Link Zgłoś
zergadis0 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:52 Idę na domówkę z ludem z Nyan Poznań Clubu (taki klub na myanimelist.net zrzeszający fanów m&a z Poznania & okolic ). Odpowiedz Link Zgłoś
zioman Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 15:53 Szampan, Singstar i jakieś gierki pewnie 2-4 graczy :] Kameralnie, ale w miłym gronie. Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 16:11 Sylwester, wielkie oczekiwanie na nowy rok, a potem stara bieda potęgowana kacem, czasem też tym moralnym Nic nie planuje, może z kimś symbolicznie kielicha strzelę, a jak nastrój zbytnio mi się udzieli to fajerworki z okna obejrzę, ale to będzie szczyt Pewnie jak bd chętni, to pogram trochę online. Dzień jak co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
smarzol Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:32 Upije się w cztero osobowym gronie i będą mieli ze mnie polewkę, zresztą jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfman7 Kinect 30.12.10, 16:15 Nie wiem dokładnie, ale chyba wpadam do kumpla któremu tydzień temu udało się znaleźć Kinecta pod choinką xD Odpowiedz Link Zgłoś
wik1992 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 16:38 Jak można grać w sylwestra w gry ??? Jakoś nie mogę tego zrozumieć.... Ludzie,idźcie na jakąś imprezę,a nie całe życie tylko gry ;] Odpowiedz Link Zgłoś
cotomabyc Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 16:43 Aż przykro czytać wypowiedzi użytkowników polygami ludzie którzy tak często obsypują się pyskówkami na temat danych gier sylwester traktują już jak każdy inny dzień... może przez to właśnie zatraciliście świadomość dobrej zabawy nie tylko przy konsoli Smutne to lecz teraz widać przez co te całe wojenki na tym portalu... PRZEZ TO ŻE BRAKUJE WAM INNEJ ROZRYWKI NIŻ GRY !! Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:26 @cotomabyc - przykre, że dla niektórych sylwester to jedyny pretekst i możliwość do zabawy. Dlaczego mam traktować sylwestra jakoś specjalnie? To że dla ciebie to najważniejsze wydarzenie w ciągu roku i ślinisz się na samą myśl, nie znaczy że wszyscy tak mają. Bo może nie uwierzysz, ale dobrze bawić można się więcej niż raz w roku. W zasadzie zawsze kiedy masz na to ochotę, a nie gdy "trzeba" bo w kalendarzu coś tam wyskoczyło. Widzę że "zatraciłeś świadomość dobrej zabawy" przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
b4rt3kpl Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 20:26 Dokładnie zgadzam się z każdym zdaniem. Ja od kilku lat straciłem taki smyczek do zabawy w święta, sylwestra, urodziny, imieniny.. Jakoś już mnie nie ciągnie ten " swięty czas" i czas zabaw. Tylko widać jak ludzie zmieniają maski i każdy każdemu " dobrze życzy ". Zabawa może być na codzień, jak ktoś tak umie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
trfan Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 19:05 cotomoabyc, a przepicie grubej kasy i zwrócenie tego kolejnego dnia jest znacznie lepsze? Ja nie gram dziennie na konsoli, a jutro spędzę cały miły dzień w domu chyba. Może wpadną znajomi, ale to jeszcze zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
psfan Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 16:52 To nie ten serwis. To jest serwis o grach. Tu każdy gra kiedy może. A ja sylwestra spędzam w gronie... kolegi. I Będziemy grać, pić ... i to tyle Odpowiedz Link Zgłoś
heaverq Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:12 Nie wrzucaj wszystkich do jednego wora. Ja na szczęście potrafię ten jeden dzień w roku spędzić bez konsoli, aż takim no-lifem nie jestem by gnić przed ekranem, nawet w gronie znajomych, może dlatego ze nie mam znajomych którzy by chcieli tą noc tak spędzać, są ciekawsze rozrywki na sylwka:] Odpowiedz Link Zgłoś
leakingpointer Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:17 Muuuuszę... przejśćććć super mmmmeat booyaaa 1!111 Arggbhahgh Odpowiedz Link Zgłoś
smarzol Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:33 Upije się w cztero osobowym gronie i będą mieli ze mnie polewkę, zresztą jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
cotomabyc Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:43 sora_no_iro więc wigili lub święta zmarłych też nie obchodzisz prawda ?? bo przecież te dni też pełnią jakiś symbol... Jeżeli mówisz o zatraceniu świadomości dobrej zabawy u mnie to dlaczego ,,zabawa,, Tobie kojarzy się z kacem moralnym ?? Ja nie pisałem by się zalać bo to właśnie można robić cały rok lecz by dobrze się bawić przyjacielu Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 18:31 Co do świąt - prawda, bo jestem agnostykiem. Nie bd dobrze bawił się, tylko dlatego że tak zostało przyjęte. A co do skojarzeń, no cóż, widocznie mam pewne doświadczenie w tej kwestii i pomimo że nigdy nie zalałem się w trupa, dużo się działo Tak więc jeśli nawet spędzę wieczór przy konsoli, twoja opinia którą raczyłeś się podzielić, nie ma wiele z prawdą wspólnego . Więc przyjacielskie rady, co należy a co nie, zostaw dla siebie. Święta to dobry przykład. Dla ciebie rzecz naturalna, ale jak widzisz są osoby które w tym nie uczestniczą. Też uważasz to za niewłaściwe, wypaczające pojęcie na temat czegoś tam? Odpowiedz Link Zgłoś
tytacz Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 17:52 Oczywiście, że przy konsoli. Real jest zdecydowania przereklamowany ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
ninesly Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 18:05 Nie lubię Sylwestra, bo jak niektórzy już zauważyli jest to dzień w którym trzeba się świetnie bawić i koniec kropka. A ja nie lubię jak coś "trzeba". No, ale niestety moja dziewczyna nie podziela tego zdania. Jak dobrze pójdzie to uda mi się go spędzić w gronie towarzyszy larpowców i rpgowców. Jak źle pójdzie to skończę na jakimś melanżu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mati2109 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 18:10 No ja w tym roku tez zapewnie nic - kumple poszli na inne imprezy do nie wpsołnych znajomych Bo wątpie żeby jeszcze coś sie trafiło (chodźby skromna impreza) Odpowiedz Link Zgłoś
mariooo_1993 Re: To jakie macie plany na Sylwestra? 30.12.10, 18:10 Sylwester w domu ? Nie to nie dla mnie... xD Idę na imprezę organizowaną przez koleżanki na sali (ok.60 osób) mam nadzieję że będzie się działo Ogólnie nie lubię siedzieć w domu więc nie wyobrażam sobie sylwestra w chacie przy konsoli Z resztą za tydzień mam przez 3 dni wolną chatę więc w piątek znowu imprezujemy... Jak dobrze że moi bracia są w podobnym wieku (16 i 18) dobrze się dogadujemy w sprawie robienia domówek Odpowiedz Link Zgłoś