haruno 03.01.11, 19:51 Czy wiecie gdzie mogę zakupić oryginalne pudełko wraz z okładką z gry Demon's Souls (nie musi być książeczki) A może któryś z czytelników ma jakieś na sprzedaż ? Proszę o kontakt na: GG:8464796 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinea Re: Pudełko 03.01.11, 20:17 Nie lepiej kupić samo pudełko a okładkę ktoś zeskanuje i sobie wydrukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dewon Re: Pudełko 03.01.11, 20:21 nom mi tez by się przydało ds tylko nie wiem czy grę bym przeszedł już dawno żadnego rpg nie grałem poszukaj na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 Pudełko 03.01.11, 20:57 allegro.pl/demon-s-souls-ps3-nowa-w-folii-sklep-i1391349595.html Tu jest oferta kupna pudełka wraz z okładką. Gratis dodano płytkę z grą. 130 zyla to nawet niezła oferta. Odpowiedz Link Zgłoś
haruno Re: Pudełko 03.01.11, 21:08 dziękuje za bardzo zabawne i zarazem ironiczne odpowiedzi dla mojego tematu ale traktuje tę sprawę poważnie więc proszę oszczędzić sobie głupich komentarzy ps. myślałem że na polygami znajdę poważniejszą pomoc ale jak widzę pomyliłem się Odpowiedz Link Zgłoś
oceanic815 Re: Pudełko 03.01.11, 21:18 Kolo, nie wiem w czym masz problem. Przecież paulinea już wcześniej podsuneła Ci chyba najlepszy sposób na zdobycie tej okładki. Widziałem nawet jakieś forum, na którym ludzie dawali skany okładek różnych gier. Na pewno na necie jest okładka Demon's Souls. A pudełko możesz zdobyc chociażby kupując wirtualną kasę (są takie pakiety 100 i 200 złotych do PSN). Kupisz kasę, za nią coś zdobędziesz na PSN i przy okazji będziesz miał pudełko Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Pudełko 03.01.11, 21:47 okładkę druknąć atramentem kolorowym na papierze śliskim, pudełko kupić w jednym z wielu internetowych sklepów traktujących o grach Odpowiedz Link Zgłoś
sora_no_iro. Re: Pudełko 03.01.11, 22:08 Przykładowa okładka i39.tinypic.com/2ihxut0.jpg Swoją droga ludzie robią całkiem fajne własne box arty, np. na vgboxart.com Odpowiedz Link Zgłoś