junkoh Re: witam trwale :P 12.10.05, 15:23 herezja napisała: > czemu chwilowo? a bo jakos nie mam czasu ani motywacji (nie, nie, nie, mylicie sie) coby tu zagladac ale moze powychylam sie czasem zza rogu Odpowiedz Link
herezja Re: witam trwale :P 12.10.05, 15:56 Powychylaj się. Jak wszyscy tak będą siedzieć zaszyci w kącie to niedługo sama do siebie będę musiała pisać Odpowiedz Link
junkoh Re: witam trwale :P 12.10.05, 15:58 herezja napisała: > Powychylaj się. Jak wszyscy tak będą siedzieć zaszyci w kącie to niedługo sama > do siebie będę musiała pisać toz pokazuje facjate robiac glupia mine nie ze zaszyta w kacie jestem caly czas, jak juz przychodze to gadam, acz rzadko mi po drodze, moze taxi wezme? Odpowiedz Link
junkoh Re: witam trwale :P 12.10.05, 16:03 herezja napisała: > Albo łap stopa na stopa albo na stope, lewa Odpowiedz Link
herezja Re: witam trwale :P 12.10.05, 16:05 No nie wiem, czy lewa, to dobry wybór Moze lepiej łapać na stopę życiową? Odpowiedz Link
junkoh Re: witam trwale :P 12.10.05, 16:09 herezja napisała: > No nie wiem, czy lewa, to dobry wybór > Moze lepiej łapać na stopę życiową? tak, stop zlota ze zlotem czyli wysoka zawartosc cukru w cukrze Odpowiedz Link