Dodaj do ulubionych

Wspomnienia

12.02.11, 23:34
Chyba każdy ma wspomnienia z gier w które grał kilka/kilkanaścielat temu. Ale często nie pamięta się w jaką grę dokładnie się grało. Jak miałam 4-6 lat mój tata grał w Tomb raidery. Pamietam, ze byl etap treningowy, w ktorym chodzilo sie po domu i po podworku, na nim staly skrzynie i wisialy liny, byla tez tam brama zamykana przyciskiem oraz lokaj chodzacy za mna z taca. Drugie wspomnienie: juz w jakims etapie, byla tam bardzo wysoka sciana po ktorej moj tata nie mogl wejsc, prawdopodobnie byly jakies kolce czy ogien oraz chyba uzywalo sie liny. Pytanie moje brzmi- ktore byly to czesci oraz, jesli rozpoznacie, etap.
Obserwuj wątek
    • suchy_ Re: Wspomnienia 12.02.11, 23:56
      Na 90% lokaj łazi za nami w drugiej części.
    • werty101 Re: Wspomnienia 13.02.11, 00:02
      Trójka. Denerwujące było, że tak za tobą cały czas łaził więc zawsze zamykałem dziada w lodówce. Tak jak zostało to zaprezentowane tutaj: www.youtube.com/watch?v=Q2jEnv3OwSg Szkoda, że nie dało się go zamrozić. tongue_out

Drugie wspomnienie: juz w jakims etapie, byla tam bardzo wysoka sciana po ktorej moj tata nie mogl wejsc, prawdopodobnie byly jakies kolce czy ogien oraz chyba uzywalo sie liny.

Wysoka ściana, kolce, ogień, taki scenariusz to był w każdym Tomb Raiderze. tongue_out Choć jeśli dobrze pamiętam, bujanie się na linie pierwszy raz zostało zaprezentowane w czwórce.

• tieu Re: Wspomnienia 13.02.11, 00:17
      TR 3 big_grin
      Ten lokaj był dobry big_grin. Jak zdobyło się broń to ubierał zbroję. (Ja często tego typa w chłodni zamykałem).
      • paulinea Re: Wspomnienia 13.02.11, 09:18
        A ja oddzielałam go od siebie bramą big_grin Dzięki za pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka