Dodaj do ulubionych

Generał Daimos

02.03.11, 12:17
Hej.

Nie wiem czy to dlatego, że się starzeję czy bardziej z sentymentu ostatnio bardzo chodzi za mną wspomniany w tytule serial. Dlatego mam kilka pytań do znawców tematu (anime u mnie tylko z doskoku).

1. Zakładam, że jak serial jest z sprzed 1980 to nie było na jego podstawię gier. Jeśli się myślę proszę o wyprowadzenie z błędu.

2. Czy ktoś posiada oryginalne dvd z tą serią. Torrentów nie uznaję a chciałbym oddać jakoś chołd tej uroczej serii.

3. Parę razy na Allegro widziałem replikę Generała zarówno w formię pojazdu jak i humanoida. Ma ktoś takie cudo w domu? Jak z jakościom?

4. Ewentualnych fanów proszę o coming out. cool I wymianę swoimi wspomnieniami.
Obserwuj wątek
    • adel Re: Generał Daimos 02.03.11, 12:31
      hoł* jakością*. Sorry za błędy. Brak edycji postów jest okropny.
    • radek.zaleski Re: Generał Daimos 02.03.11, 15:56
      www.widelec.pl/widelec/1,101584,7229435,Kreskowkowe_postacie_z_Polonii_1__z_ktorymi_chcemy.html
      • adel Re: Generał Daimos 02.03.11, 16:01
        O! Super. Dzięki Radek za link. A ty jakiej kreskówki jesteś fanem? suspicious
        • radek.zaleski Re: Generał Daimos 02.03.11, 16:36
          TSUBASA!!!!

adel napisał(a):

> O! Super. Dzięki Radek za link. A ty jakiej kreskówki jesteś fanem? suspicious
          • ded Re: Generał Daimos 04.03.11, 03:09
            tsubasakunnmigotonafeinto!
            tsubasakunndoriburudesu!

Zagrywałem się w Tsubasa Road to World Cup tongue_out - parę screenów z serialu i ręczne wpisywanie komend, co ma robić gracz, magia!

Co do Generała Daimosa, chwała Polonii 1 za puszczanie takich serii, teraz dzięki temu mam o czym rozmawiać z 40-letnimi Japończykamibig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka