Dodaj do ulubionych

kanal niepelnosprawnego na youtube

03.03.11, 11:07
jestem niepełnosprawny od 10 lat mam niedowład lewej reki oraz nogi ale jestem również graczem od kiedy pamietam oraz amatorsko nagrywam fragmenty gier zapraszam na moj kanał wszystkie gry jakie sa na kanale sa grane 1 ręka i chcialbym znac wasze zdanie o nichbig_grin www.youtube.com/user/martinekkx?feature=mhum
Obserwuj wątek
    • dead.space Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 03.03.11, 17:14
      Gratulacje mistrzu, ile czasu zajela ci nauka grania 1 reka? Na PC grasz padem czy rowniez myszka?
      • laxman Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 03.03.11, 18:40
        W telewizji i w ogole w mediach zawszę sie cieszę, jak pokazuje się niepełnosprawnych nie przez pryzmat ograniczeń, ale gdy stara się ukazać ich sukcesy i to, że po prostu dają radę. Mam nadzieję, że na kanale będą pojawiały się inne filmy. Dzięki, martinex, że jesteś na poly
        • doshin Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 06.03.11, 01:21
          szacunek, super meat boy jedną ręką big_grin
      • martinex myszka 04.03.11, 15:28
        gram padami do xboxa 360 oraz ps3 pada xboxa uczylem sie 2 miesiace a ps3 tylko 2 tygodnie myszke opanowalem jako pierwszą ale to tylko sztuka pszypiswania klawiszy strzałek do przycisków myszki

a na pytsanie jakim jestem graczem powiem ze w gears of war 2 mam 60 poziom
        oraz ukonczylem gre o nazwie super meat boydevil wiec jak widac jedna reka nie jest problemem w graniu na padziewink
        • mariooo_1993 Re: myszka 04.03.11, 16:50
          Super meat boy ukończyłeś shock ludzie ja nie mogę 3 świata przejść xD
          • martinex meatboy 04.03.11, 19:56
            tak ukonczylem na xbox 360 na dowód mam replaywink ktory juz dalem jest w kanale
    • reven Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 04.03.11, 20:20
      Szacun :o Naprawdę.
    • pimpnino Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 04.03.11, 20:25
      SMB i Gearsy. Dobre. brawo
    • rivriet Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 04.03.11, 21:25
      Mógłbyś napisać jakiś poradnik jak opanować pada jedną ręką? Niejednemu niepełnosprawnemu by się to przydało.
    • daniob szacun 04.03.11, 21:36
      Video z GoW'a 2 mnie powaliło! surprised Szacun ogromny, naprawdę!
    • dead.space Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 05.03.11, 14:19
      Skoro sobie porawdziles z padami to proboj Kinecta, Move, Wiilota wink.
      Jak grasz na PC i podlaczysz pada to tez na multi pecetowacami ci dobrze idzie jesli tak grywasz?
      • martinex pad na pc 05.03.11, 16:19
        pada do pc nie podłączałem ale i tak pad nie dorówna myszcze w prędkosci poradnik próbowalem kiedys zrobic w postaci videoporadnika ALE moj głos sie po prostu do takich rzeczy nie nadaje ale moze kiedys wydam taki poradnik a jak tak bedzie najpierw sie postaram aby byl na polygami
        • martinex Re: pad na pc 05.03.11, 16:23
          martinex napisał(a):

> pada do pc nie podłączałem ale i tak pad nie dorówna myszcze w prędkosci poradn
          > ik próbowalem kiedys zrobic w postaci videoporadnika ALE moj głos sie po prostu
          > do takich rzeczy nie nadaje ale moze kiedys wydam taki poradnik a jak tak bedz
          > ie najpierw sie postaram aby byl na polygami
          co do gry online na pc to bylo zanim konsole kupilem ale szło sredniowink nawet mi sie zdarzylo z mistrzem polski w crysis zagrac wink ale preferuje teraz gry konsolowe w sieci zaniedługo bede posiadaczem mortal kombat w wersji na xboxa 360 wiec jezeli sa chetni moj nick na xbox live to martinekkxx
          • vaderpl Re: pad na pc 17.03.11, 15:04
            o ja pierdziele ,wymiatasz smile Swoją drogą to ja nadal czekam na odzew M$ i Sony sterowanie dla niepełnosprawnych ,niby kinect i move są ok ,dają tą możliwość komfortu ale jednak to jeszcze nie to,,
            • hienamas Re: pad na pc 17.03.11, 16:15
              dam ci wyzwanie spróbuj grać w driv3r na klawiaturze smirk
    • ubermlin Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 17.03.11, 16:12
      Respekt!
    • kamon Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 17.03.11, 16:20
      swietnie sobie radzisz! smile powodzenia ze wszystkim, nie tylko z gamingiem smile
      • wwwiktor Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 17.03.11, 16:30
        Kurde ja sie właśnie kilka dni temu zastanawiałem czy gra jedna ręką jest mozliwa i byłem przekonany że nie.i dobrze że sie myliłem!Brawo!!
    • rivriet Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 17.03.11, 16:32
      @reven - Wytłumacz mi, dlaczego dopiero teraz powstał o tym news? Rozumiem, że redakcja jest bardzo zajęta, w końcu niektórzy z Was jeszcze zapewne studiują i tak dalej, ale żeby napisać taką informację z dwutygodniowym opóźnieniem?
      • reven Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 17.03.11, 16:57
        Temat i tak się wyświetlał na stronie głównej, bo był świeży. Teraz spadł, więc od razu powstał news. Tyle smile I jak masz jakieś pytania do mnie, to pisz wiadomości prywatne. Dzięki.
      • legileg Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 17.03.11, 17:02
        Poważna redakcja (nie amatorzy, którzy coś tam skrobną jak nie poszli na studia) musi zachować pewną ciągłość publikacji - nie można dopuścić do sytuacji w której przez jakiś spokojniejszy dzień portalu nie pojawi się nic nowego. Właśnie na takie sytuacje trzyma się felietony i ciekawostki, które z grubsza nie posiadają "terminu ważności". Oczywiście zbyt duża ilość nowinek jednego dna też nie jest niczym pozytywnym, dlatego wiele tekstów jest przesuwanych na inne dni.

Polygamia nie jest amatorskim blogiem, tylko własnością jednego z największych wydawców w naszym kraju. News pojawił się wtedy, gdy przyszła na niego odpowiednia pora.
        • reven Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 17.03.11, 17:07
          Tego również się trzymamy. No, ale koniec offtopu.
    • radamanthys Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 18.03.11, 21:09
      Pozwoliłem sobie wrzucić na oficjalne forum Epic. Znajdziesz tam miłe słowa uznania.
      Gears of War 2 forums
      Pozdro!
      • reven Re: kanal niepelnosprawnego na youtube 19.03.11, 14:41
        Miłe słowa smile Fajnie, że ludzie potrafią to docenić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka