10.05.11, 08:53
Ostatnimi czasy naszedł mnie jakis sentymentalny klimat i próbowałem pograć sobie w BFa 2 (zadne tam BC tudzież inne shroty*).
Po zainstalowaniu wszystkich dodatków, update etc etc... znalazłem bodaj z 1 czy 2 serwery. Czy nikty już w to nie gra? Czyżby wszyscy wyemigrowali do BC? tudfzież innego shrotowatego BFp4F (czy jak oni tam to skracają)?
Czy może przesadziłem i powinienem ograniczyć się do podstawy? Czy ktos gra jeszcze w stareńkie BF2?

Pzdr
M

*Jak sniper z M95 strzela z pozycji "na Małysza" to ja dziękuję - to dla mnie jest shrot. Taak - wieem że można, ale nie trzeba tongue_out
Obserwuj wątek
    • pukacz80 Re: BF2 10.05.11, 12:23
      Ja pogrywam, serwerow jest tez sporo czasm ciezko sie gdzies wepchac. No chyba ze szukasz polskich to tych faktycznie juz chyba nie ma lub jest ich malo. Ja w kazdym razie nie trafilem.. www.battlefield.pl ma chyba jakis swoj serw ....
      • mikelondon BF2 10.05.11, 13:15

Dzięki za odpowiedź smile

Jakbys mógł to może doradź mi co robię xle - poinstalowałem dosłownie wszystkie dodatki i widze dosłownie ze 3 serwery. Może przesadziłem, i nikt z dodatkami nie gra? O co w tym chodzi, bo jakos nie moge się połapać smile Sorki za przynudzanie, ale chciałbym sobie postrzelać na kilku mapach smile
        • pukacz80 Co mi przychodzi do glowy: 10.05.11, 13:33

1. sprawdz jaka masz wersje gry -aktualna to 1.5.3153-802
          2. Wlacz gre bez dodatkow (special forces itd)
          3. poogladaj jakie masz fitry w wyszukwaniu serwerow (zaznacz ze chcesz widziec wszystkie wielkosci map itd)

Ja na teraz widze 522 serwery (oczywiscie nie wszystkie zajete).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka