syc82pl
24.05.11, 12:55
Heja!
Mam do sprzedania dwie sztuki LA Noire - po jednej na Xboxa i PS3 (w obu DLC - Broderick), gry są nowe, nie były ani razu rozpakowywane Cena to 175 PLN*.
Gry przyjechały do mnie z Anglii, moja nierozgarnięta siostra nie wiedziała na którą konsolę kupić i wzięła obie ("oj, najwyżej drugą komuś sprzedaż"), a sprzedaje dwie, bo w niedzielę piorun podsmażył mi xboxa i zbieram na naprawę..
Czemu na Polygamii? Po temu, żeby nie płacić Allegro prowizji (chyba, że Poly też pobiera prowizję, wtedy się jeszcze zastanowię: ) . Jeżeli ktoś będzie zainteresowany i będzie jednak chciał kupić przez Allegro (moje konto allegro.pl/show_user.php?search=syc82pl ) to nie ma problemu, ale musi się liczyć z wyższym kosztem zakupu (o ok 10 zł). Jeżeli tutaj nie będzie chętnych, to i tak do końca tygodnia wystawię na allegro.
* Cena z przesyłką gratis (PP priorytet - jeżeli ktoś chciałby kurierem, musi niestety dopłacić)
I jeszcze jedna istotna rzecz. W tym momencie będę preferował sprzedaż poza allegro, więc jeżeli pierwsza osoba będzie chciała kupić na allegro, to niestety będzie musiała poczekać.
picasaweb.google.com/syc82pl/GRY?authkey=Gv1sRgCKakz9_K15TYVg#5610233868603662242
picasaweb.google.com/syc82pl/GRY?authkey=Gv1sRgCKakz9_K15TYVg#5610233797714678642