Dodaj do ulubionych

Gry PS3, Wymiana

02.06.11, 18:54
Witam!
Szukam osoby z Warszawy posiadającej PS3 i gry na nią na wymianę bądź na chwilową zamianę.
Mam już w d**ie jeżdżenie do Electronic Dreams czy Świata Gier aby wymienić grę i jeszcze za to płacić 30zł. Gry jakie posiadam na wymianę to : Uncharted, Uncharted 2, Killzone 2, Call of Duty Black Ops, Beatles Rockband. Gry jakimi jestem zainteresowany to Just Cause 2, Battlefield Bad Company 2, Heavy Rain, Surf"s Up oraz mogą być gry na Move.
Pozdrawiam.
PS Chętnie przemyślę oferty innych gier
Obserwuj wątek
    • don_wroc_love Re: Gry PS3, Wymiana 05.06.11, 15:15
      a wymiana via poczta polska(nawet sam wysłał bym ci pierwszy) też wchodzi w grę?
      oddałbym Ci swoje peestrójkowe Bad Compan2 za Twoje Black Opsy

co ty na to?
      ( z tym, że trzeba by to zapiąć do końca przyszłego tygodnia - bo potem spadam na 2 tygodnie urlopu)
      • don_wroc_love Re: Gry PS3, Wymiana 05.06.11, 15:19
        w każdym razie jeśli jest to jeszcze aktualne, jesteś zainteresowany itd - odezwij się na maila

don_wroc_love@gazeta.pl
        • don_wroc_love Re: Gry PS3, Wymiana 06.06.11, 17:13
          Ok. Jeśli chodzi o mnie to mnie to już nieaktualne.
    • lombokspicy zamiana 06.06.11, 00:00
      Ja mogę się zamienić na określony czas. Jestem z Wawy, mieszkam na Mokotowie. Mam Battlefield BC2, Batman Arkham Asylum, AC, AC II, AC Brotherhood i wiele innych gier. Pisz na elroy3@interia.pl
    • olekskazany Sorry 06.06.11, 20:54
      Przepraszam wszystkich niestety nie było mnie ostatnio... Zgadzam się na pocztę jak najbardziej tyle, że bez żadnych przekrętów. smile
    • Gość: gierki Re: Gry PS3, Wymiana IP: *.90.62.157.sttb.pl 07.04.12, 19:35
      allegro.pl/show_item.php?item=2262188783

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka