Dodaj do ulubionych

promocja xbox live?

26.06.11, 17:40
Nie wiem czy to prawda ale znalazłem coś takiego więc zwolennicy xboksów zobaczcie czy to prawda...
xboxbonusgiftcard.blogspot.com/
Obserwuj wątek
    • suchy_ Re: promocja xbox live? 26.06.11, 23:21
      W moim przypadku coś to nie działa.
    • syc82pl Re: promocja xbox live? 27.06.11, 09:05
      hmm zrobiłem to co było w instrukcji i teraz czekam na maila z kodem na 4200 MSP. Jak przyjdzie to dam znać. Generalnie trzeba podać swoje danesmile Teoretycznie powinny być prawdziwesmirk (ja tego nie zrobiłem) i wziąć udział w kilku "klikaniach" w celu wybrania "nagrody" potem musisz zalogować się na stronie rewars1.com i z od nich dostajesz kod.
      • syc82pl Re: promocja xbox live? 27.06.11, 11:18
        *rewards1.com

Jak na razie punktów brak..
    • turbogadkotick Re: promocja xbox live? 27.06.11, 13:40
      Lol, przecież to ślepy widzi, że to kolejna pułapka dla naiwnych służąca wyciąganiu danych.
      Chyba nawet za 1000 lat nie dotrze do wszystkich, że za darmo to nawet już oklepu zebrać nie można.
      • syc82pl Re: promocja xbox live? 27.06.11, 19:27
        Na forum jest informacja, że na kody trzeba czekać do ok. 3 dni. A co do danych, to jedyne prawdziwe dane jakie podałem to nazwisko i kod pocztowy. Mail i FB są założone na cele konkursów i takie tam, jako nr tel podałem starego prepaida więc nic nie tracąc mogę zyskać 200 zł. To czemu nie?
        • turbogadkotick Re: promocja xbox live? 27.06.11, 19:51
          Bez przesady z tymi 200 złotymi, 4200 można legalnie kupić za 150 PLN.
          Zwróć uwagę, że nie każdy będzie taki sprytny i wielu poda prawdziwe dane, na co na pewno założyciele tej strony liczą. Zobaczymy też czy dostaniesz te punkty, a nie np. lewe konto z taka ilością.
    • pimpnino Re: promocja xbox live? 27.06.11, 13:45
      ok 200 zł za darmo? Nie wierzę, gdyby dawali 800 to mogłoby to być choć trochę realne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka