mcklop 16.02.12, 21:43 www.bizjournals.com/atlanta/news/2012/02/16/activision-ceo-kotick-joins-coca-cola.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edmundo Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 16.02.12, 21:56 Od jutra przesiadam się na Pepsi Odpowiedz Link Zgłoś
don_wroc_love Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 16.02.12, 22:00 łomatko - czekają nas puszki coca coli do których trzeba będzie dokupić dlc, żeby wypić colę z dolnej części puszki? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
finear Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 16.02.12, 22:20 http://www.airbornegamer.com/wp-content/uploads/2011/03/bobby-kotick-activision.jpg<br @don rzuć okiem na news o free weekendzie mw3 Odpowiedz Link Zgłoś
zombienecrofil Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 17.02.12, 01:11 już widzę ten product placement w CoD...... Odpowiedz Link Zgłoś
turbogadkotick Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 17.02.12, 08:33 Ostatnimi czasy odwróciłem się od Coli ze względu na porady dentysty oraz z racji tego, że za bardzo Cola utożsamia się z piłką nożną, za którą nie przepadam (eufemizm), ale teraz czuję się w obowiązku żłopać ją litrami. Odpowiedz Link Zgłoś
syc82pl Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 17.02.12, 11:56 Ja już ją żłopię litrami.. (No staram się z tym walczyć, ale trudniej to rzucić od palenia) więc chyba pójdę zrobić zapasy (może jakaś lodówka w promocji z MM ) bo idą ciężkie czasy - Coca Cola Elite - chcesz się napić musisz ściągnąć klucz aktywacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
swenor Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 17.02.12, 08:50 No teraz się nie napijesz Coli, jak nie kupisz dodatkowo tej "zawleczki" - takie DLC do puszki - nowy pomysł Koticka Odpowiedz Link Zgłoś
turbogadkotick Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 17.02.12, 13:04 Cole w puszkach piłem jak byłem młodszy, teraz uważam, że lepiej od razu kupić butlę co najmniej 0,5l. Tak więc Prezes może śmiało DLC do puszek wprowadzać, hehehe. P.S. Jak to jest, że ActiVision w ogóle nie stosuje passów, a i tak jest za nie krytykowane? Odpowiedz Link Zgłoś
zombienecrofil Re: Bobby Kotick dyrektorem Coca Coli 17.02.12, 16:27 Wydaje mi się, że bardziej za ceny dodatków do swoich gier Odpowiedz Link Zgłoś