Dodaj do ulubionych

Mount&Blade - które wybrać?

20.04.12, 13:34
Na Steam pojawiła się promocja serii Mount&Blade . Jako, że jeszcze nie miałem styczności z tą serią mam pytanie do bardziej doświadczonych graczy - którą z części serii jest najlepsza, w którą warto zagrać na początku (czy po prostu w ciemno kupić wszystkie 3) ?
Obserwuj wątek
    • ozovich Re: Mount&Blade - które wybrać? 21.04.12, 21:53
      vanaheim77 napisał:

> Na Steam pojawiła się promocja serii Mount&Blade . Jako, że jeszcze nie miałem styczności z tą serią mam py
      > tanie do bardziej doświadczonych graczy - którą z części serii jest najlepsza,
      > w którą warto zagrać na początku (czy po prostu w ciemno kupić wszystkie 3) ?

Do multi jedyna sensowna to Warband. Do singla w sumie tez.
      • deathclaws Re: Mount&Blade - które wybrać? 27.04.12, 13:23
        Popieram przedmówcę, kupuj tylko Warband wink Ja kiedyś w promocji kupiłem też podstawkę i nigdy jej nie odpaliłem.
        • killianfallouter Re: Mount&Blade - które wybrać? 29.04.12, 17:42
          Widzę, że będzie to spóźniona odpowiedź, ale co tam smile Warbanda kupuj na 100% - świetne mody do singla i do multi, czego nie ma WFaS. Zwykły M&B też jest warty kilku zł, gdyż istnieje wiele modyfikacji tylko pod zwykłe M&B, np. 1866 (jest też wersja multi na WB, ale nikt nie gra). Więc tylko jak upatrzysz kilka fajnych modów, inaczej nie kupywać. A jeśli chodzi o DLC Napoleonic War, to ja czekam na wypowiedź redaktorów, bo mieli się wypowiedzieć na jego temat. Ogólnie to chyba wygląda tak, że jak grać w DLC to tylko z klanem - to tylko przypuszczenia, bo nie grałem w ten dodatek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka