Dodaj do ulubionych

Drodzy administratorzy..

30.04.12, 23:04
Nie mam zamiaru się tu dużo rozpisywać, tylko powiem krótko i na temat.
Na serwisie polygamia.pl panuje wylew trollingu/obrażania innych użytkowników/gier.

Nie będę tutaj mówił po nickach ale chyba każdy wie o kogo chodzi indifferent . A więc co mam na myśli?
Może administracja Polygamii weźmie się w garść i coś z tym zrobi uncertain ? Na prawdę nie mówcie, że tego nie widzicie, bo to co się dzieje w komentarzach to jakaś istna kpina.
Może wreszcie kogoś ZBANUJECIE albo chociaż dacie jakieś ostrzeżenie? Bo w komentarzach panuje istny BURDEL, bo inaczej tego ująć się nie da...
A i jak potrzebne są dowody to proszę smile (ogółem wystarczy wejść w jakikolwiek news o CoD MW3 bądź BF3)

polygamia.pl/Polygamia/1,107162,11644204,Zbior_dodatkow_do_Modern_Warfare_3_niedlugo_wyladuje.html?v=1&pId=17280600&send-a=1#opinion17280600
Obserwuj wątek
    • tesquare Re: Drodzy administratorzy.. 01.05.12, 02:07
      e tam ! Te posty mają być na górze z niebieskim tłem! Poziom gracza CoD big_grin
      • don_wroc_love Re: Drodzy administratorzy.. 01.05.12, 07:18
        co fakt to fakt. zbanowanie fineara,daniob, dead space,bubu1337, tesquare i fixapoland spowodowaloby, ze pod newsami o call of duty dalo by sie w koncu normalnie porozmawiac. nie bylo by w koncu bluzgow, chamstwa, kpienia z rzekomej odtworczosci trzeciej czesci mw itd...itp... smile
    • reven Re: Drodzy administratorzy.. 01.05.12, 07:46
      Dzięki za uwagę, kilka banów się posypało, następnym razem zareagujemy szybciej smile
      • don_wroc_love Re: Drodzy administratorzy.. 01.05.12, 08:05
        no. moze w koncu da sie normalnie porozmawiac o tym bardzo fajnym dlc
        • tesquare Re: Drodzy administratorzy.. 01.05.12, 13:41
          z Tobą się nie da pysiu kiss . Aha i jakbyś chciał pobanować wszystkich którzy się z Tobą nie zgadzają lub nie ślinią się na widok CoD to byś został sam z jankiem i justinem na portalu. Taki pomysł mały w prezencie ode mnie dostaniesz otwórz własny serwis coś jak "wodern warfare defence force" i tam będzie można podyskutować na poziomie. Żeby Ci było miło zrobie sobie tam konto i mnie zbanujesz ok?
          • reven Re: Drodzy administratorzy.. 01.05.12, 19:31
            Dyskutujcie, ale na poziomie smile Aha, jeśli zobaczycie kolejne wzajemne obrażanie się, przekleństwa, nadmierną napinkę, to piszcie na moderacja@polygamia.pl smirk
            • don_wroc_love Re: Drodzy administratorzy.. 01.05.12, 20:27
              nie ma sprawy. jedno zgłoszenie właśnie poszło
              polygamia.pl/Polygamia/1,107162,11647832,Zaskoczen_brak__kolejne_Call_of_Duty_to_Black_Ops.html?v=1&obxx=11647832&rId=&order=najstarsze&pId=17289450#opinion17289450

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka