Dodaj do ulubionych

Polygamia Store

07.05.12, 13:58
POLYGAMIO zacznijcie prosze prowadzić wysyłkową sprzedaż gier ! big_grin
Obserwuj wątek
    • lubiemajonez Re: Polygamia Store 07.05.12, 14:31
      Tylko nie to... Wiesz jak negatywnie mogłoby to wpłynąć na rzetelność strony?
    • kmh Re: Polygamia Store 08.05.12, 20:29
      Jest sporo w Polsce sklepów sprzedających gry, więc raczej wątpię, aby był sens, abyśmy my także brali się za sprzedaż gier smile

Poza tym, wydaje mi się, że sprzedawanie gier i jednoczesne pisanie o nich zawsze będzie wywoływać wątpliwości co do rzetelności serwisu, bez względu na to, jakby ten serwis nie był w porządku. Kiedyś przez pewien czas Polygamia współpracowała na zasadzie partnerstwa z jedną siecią sklepów, ale było to tymczasowe.<br />
      <br />
      Poza tym, teraz nawet bez sklepu są głosy, że sprzedajemy recenzje smile
      • edmundo Re: Polygamia Store 09.05.12, 09:10
        Gry to rzeczywiście kiepski pomysł, ale kubek czy koszulkę z logo chętnie bym kupił. Można sobie samemu wszystko zrobić, ale myślę że parę osób (w tym ja) chciałoby oryginalny gadżet Polygamii. Pomyślcie nad tym. Np. taka koszulka z napisem "Uncharted 3 - 4/5" powinna być hitem smile
        • kmh Re: Polygamia Store 09.05.12, 10:50
          Jest to jakiś pomysł, przekażę go odpowiednim ludziom smile
          • deathclaws Re: Polygamia Store 09.05.12, 10:59
            Albo "Konrad Hildebrand poleca: 2/5" big_grin Śmieję się bo to całkiem zabawna było jak się dużo ludzi zbulwersowało niską oceną Dead Island wink
            • ff_fan Re: Polygamia Store 09.05.12, 13:49
              eee tam otworzcie sklep z grami. Moglibyscie zrobic promo np. sprzedamy recke a pozniej wasza gre w cenie jednego, takie buy one get one free lub 2in1 hehehe
          • ifene Re: Polygamia Store 09.05.12, 13:54
            "My name is Konrad, and I aprove this body!"
            I do tego zdjęcie Konrada na plecach i coś ala ten napis. Biorę bez zastanowienia. Jako że też jstem taki chudybig_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka