Dodaj do ulubionych

PS3 z kontem PS+ a sprzedaż?

IP: *.gorzow.mm.pl 30.08.13, 20:31
Hej,
od ponad roku mam wykupionego plusa na ps3, za kilka dni przedłużam o kolejne 15 miesięcy. Za ok miesiąc będę sprzedawać konsole i będę kupować ps4.
Czy przed sprzedażą mogę ściągnąć na swoją konsolę dowolne gry z plusa do których mam dostęp na swoim koncie, po czym się wylogować (ale nie usuwać konta) i przekazać konsolę nowej osobie? Czy osoba która zaloguje się na swoje własne konto będzie mogła grać w te ściągnięte gry przez cały czas dopóki będę mieć aktywnego plusa?
Obserwuj wątek
    • Gość: martinesspl Re: PS3 z kontem PS+ a sprzedaż? IP: *.hari.cable.virginmedia.com 30.08.13, 22:51
      tak
      • Gość: Pytaniak Re: PS3 z kontem PS+ a sprzedaż? IP: *.gorzow.mm.pl 31.08.13, 10:19
        Dzięki za odpowiedź, obawiałem się że po jakimś czasie bez logowania na to konto co jest plus, dostęp do gier wygasa (jakaś autoryzacja czy coś w tym rodzaju).
    • maciek_it Re: PS3 z kontem PS+ a sprzedaż? 01.09.13, 12:49
      Jeśli przekażesz ściągnięte gry na tej konsoli i ktoś będzie zakłądał nowe PS Plus to obawiam się, że nie skorzysta z tych gier, bo nie ma on ich w swojej subskrypcji, bo nie wykupił do nich dostępu, jeśli dobrze Cię zrozumiałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka