gened29 05.10.13, 18:54 ostatnio natknąłem się na stronkę spis-gier.pl, kilkanaście fajnych tytułów gierek przeglądarkowych, macie może jakieś podobne strony, gdzie mogę szukać takich gier? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
db.07 Re: Gry przeglądarkowe 26.10.13, 13:41 Więcej gier przeglądarkowych można znaleźć tutaj: Gry przeglądarkowe Odpowiedz Link Zgłoś
b_artekk Re: Gry przeglądarkowe 22.12.13, 21:18 Hej fajny spis gier przeglądarkowych wraz z poradnikami znajdziesz na www.mmoriver.pl Odpowiedz Link Zgłoś
laleksander Re: Gry przeglądarkowe 29.01.14, 17:55 Najlepszą grą przeglądarkową jest Travian. www.travian.pl/?uc=pl1_4367 Odpowiedz Link Zgłoś
czalii Re: Gry przeglądarkowe 08.03.14, 10:39 poke-life.net/rejestracja.php?polec=31408 Odpowiedz Link Zgłoś
2progamer Re: Gry przeglądarkowe 15.03.14, 20:28 Ja tam z przyjemnością gram na parafii gdzie księdzem jestem Odpowiedz Link Zgłoś
graczadam Re: Gry przeglądarkowe 16.04.14, 10:48 Ja znalazłem fajną stronę , która jest nowa i co dzień widzę przybywają nowe tytuły gier darmowych www.grymmodarmowe.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sethart2 Re: Gry przeglądarkowe 14.05.14, 15:23 Twój kraj cie wzywa! Szykuje się walka z sRosją już teraz pomóż swojemu kraju w walce z wrogeim. bez ciebie nie damy rady! Loguj się secura.e-sim.org/lan.216960/ ponadto dla każdego kto osiągnie 8 lvl czeka nagroda! Odpowiedz Link Zgłoś
skowronek94 Re: Gry przeglądarkowe 21.05.14, 14:11 Ja polecam Grepolis jeśli lubisz gry strategiczne pl.grepolis.com/invite-514189-pl41?invitation_id=620330&invitation_mac=302fb9ec&ref=player_invite_linkrl Odpowiedz Link Zgłoś
aniakam32 Re: Gry przeglądarkowe 29.05.14, 18:35 Jeśli lubisz gry strategiczne to sprawdź również przeglądarką wersje Anno www.desercik.pl/index.php/2013/03/09/anno-online/ Ta seria na PC to naprawdę udane gry strategiczne z dominującym aspektem ekonomicznym, a wersja przeglądarka również daje rade. Odpowiedz Link Zgłoś
forza.ferrari Re: Gry przeglądarkowe 14.08.14, 21:10 Chcielibyśmy wszystkich tutaj obecnych graczy serdecznie zaprosić do wspólnej gry w przeglądarkową grę z elementami strategii o nazwie: Might&Magic Heroes Online. Wielu z Was za pewnie pamięta stare, poczciwe Heroes’y II i III. Pewnie wielu z Was grało także w Heroes IV, V a także VI. Każdy z Was ma z pewnością swoją, ulubioną frakcję. W Might&Magic Heroes Online obecnie dostępne są dwie frakcje: Przystań i Nekropolia, ale producent już zapowiedział wprowadzenie ( w niedalekiej przyszłości ) kolejnej frakcji: Inferno. Oczywiście na trzech frakcjach gra nie skończy się. Jak na grę przeglądarkową Might&Magic Heroes Online prezentuje się naprawdę świetnie. Wyraźnie czuć klimat epickiej przygody rodem ze sagi Heroes. O tej grze można byłoby opowiadać godzinami. Zamiast pisania polecamy każdemu osobiście przetestować tą grę przeglądarkową: cla.heroes-online.com?rt=u_f4f4dc64300b1a78ff Nasze wrażenia z gry: Bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
tschunami Re: Gry przeglądarkowe 17.08.14, 19:10 Chcielibyśmy wszystkich tutaj obecnych graczy serdecznie zaprosić do wspólnej gry w przeglądarkową grę z elementami strategii o nazwie: Might&Magic Heroes Online. Wielu z Was za pewnie pamięta stare, poczciwe Heroes’y II i III. Pewnie wielu z Was grało także w Heroes IV, V a także VI. Każdy z Was ma z pewnością swoją, ulubioną frakcję. W Might&Magic Heroes Online obecnie dostępne są dwie frakcje: Przystań i Nekropolia, ale producent już zapowiedział wprowadzenie ( w niedalekiej przyszłości ) kolejnej frakcji: Inferno. Oczywiście na trzech frakcjach gra nie skończy się. Jak na grę przeglądarkową Might&Magic Heroes Online prezentuje się naprawdę świetnie. Wyraźnie czuć klimat epickiej przygody rodem ze sagi Heroes. O tej grze można byłoby opowiadać godzinami. Zamiast pisania polecamy każdemu osobiście przetestować tą grę przeglądarkową: cla.heroes-online.com?rt=u_f4f4dc64300b1a78ff Nasze wrażenia z gry: Bezcenne Odpowiedz Link Zgłoś
marekpl92 Re: Gry przeglądarkowe 31.01.16, 12:56 Polecam moją stronę na której szukam gry MMO : www.kopalniammo.pl Strona jest aktualizowana praktycznie codziennie, nowe filmiki, artykuły, posty na Facebooku, warto zajrzeć! tak sądzę Odpowiedz Link Zgłoś
matheo111 Re: Gry przeglądarkowe 23.11.16, 15:28 PitbullGame zapowiada się na prawdziwy top multiplayer 2016 roku, stworzony w 2d. Kradnij samochody, rabuj meneli, załóż rodzinę… Poczuj czym jest prawdziwy Thug Life. Ta gra online wręcz ocieka gangsterskim klimatem, jeżeli nie straszne Ci radiowozy i sąd, nie stronisz od przemocy, kradzieży i wymuszeń, z pewnością znajdziesz coś dla siebie. Zaatakuj ranking przestępców w tak samo wielkim stylu, jak gra atakuje pozycje w top 10 rankingów przeglądarkowych gier. Pitbull ma różne oblicza, może być łagodny, ale także morderczy, cichy, spokojny, ale również może dać hałaśliwie o sobie znać. Tylko od Ciebie zależy, w którym kierunku poprowadzisz swoją postać. Rozgrywke charakteryzuje nietuzinkowy system pvp między graczami i rodzinami przez nich założonymi, rozwinięty system zadań, unikalne eventy oraz zapewnia niesamowity klimat, który tworzą gracze i administracja. Mikropłatności wcale nie ułatwiają gry tym, którzy wolą zapłacić, ponieważ wirtualną walutę premium, którą są diamenty, możemy zdobyć również wykonując coraz to nowsze zadania w grze. Dodatkowo zapewnione są częste aktualizacje, poprawki błędów wykrytych przez graczy oraz regularne wprowadzanie nowości do rozgrywki. Do zabawy zaprasza stuprocentowo polskie wykonanie na bardzo wysokim poziomie. Zespół pitbullgame.com serdecznie zaprasza do rozgrywki internetowych wyjadaczy jak i ludzi, którzy będę grali w grę w celu zabicia nadmiaru czasu, każdy jest mile widziany! www.pitbullgame.com/follow/MATHEO/ Odpowiedz Link Zgłoś
gracz1234567 Re: Gry przeglądarkowe 27.11.16, 13:03 W niedziele o 16:00 27.11.2016 czyli dziś odbędzie się test gry 12 Mieczy wersi bezpłatnej kto pierwszy przejdzie bramę w piatym etapie ten otrzyma nagrode 400 zł link do gry : 12mieczy.silk-sh.eu:15180/user/registration/yTDh3l5C?link=1 Odpowiedz Link Zgłoś